Nije mapirano
Sonicare

Philips Sonicare AdaptiveClean

Standardne glave sonične četkice za zube

  Philips Sonicare AdaptiveClean

  Standardne glave sonične četkice za zube

  Dubinsko čišćenje, zdravije desni

  Čišćenje teško dostupnih problematičnih područja odsada je mnogo jednostavnije. Naša AdaptiveClean glava četkice omogućuje 4 puta veći kontakt s površinom* te jednostavno amortizira suvišan pritisak prilikom četkanja. Bez obzira na način četkanja, zajamčeno vam je uistinu dubinsko čišćenje nježno za desni. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 250

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sonicare AdaptiveClean Standardne glave sonične četkice za zube

4 u pakiranju, Standardna veličina, Postavljanje pritiskanjem, Najdublje čišćenje HX9044/07 Pronađi slične proizvode

Dubinsko čišćenje, zdravije desni

Naša glava četkice za najdublje čišćenje

 • 4x veći dodir s površinom* za dubinsko čišćenje bez napora

  4x veći dodir s površinom* za dubinsko čišćenje bez napora

  Naša glava četkice AdaptiveClean jedina je glava električne četkice koja može pratiti jedinstveni oblik vaših zuba i desni. Zahvaljujući mekim fleksibilnim bočnim stranama napravljenima od gume, vlakna glave četkice mogu se prilagoditi obliku površine svakog zuba. Postići ćete do 4x veći dodir s površinom* i uklanjanje do 10x više naslaga** uzduž linije desni i između zuba. Dubinski ćete očistiti čak i teško dostupna mjesta, a čišćenje će i dalje biti nježno za desni.

 • Do 2x bolje za zube u odnosu na običnu četkicu

  Do 2x bolje za zube u odnosu na običnu četkicu

  Uz glavu četkice AdaptiveClean nježno je čak i najdublje čišćenje. Kako sonična četkica za zube prati liniju desni, fleksibilne bočne strane i vlakna glave četkice apsorbiraju suvišan pritisak, u slučaju da ga primjenjujete. Meko tkivo oko desni zaštićeno je čak i ako previše snažno četkate.

 • Uklanjanje 10x više naslaga** s teško dostupnih područja

  Uklanjanje 10x više naslaga** s teško dostupnih područja

  Naša najinovativnija glava četkice ujedno pruža i najdublje čišćenje dosad. Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, glava četkice AdaptiveClean omogućava uklanjanje do 10x više naslaga s teško dostupnih mjesta. Kretanje glave četkice posebno je osmišljeno za poboljšanje dinamičnog čišćenja Philipsove sonične četkice za zube. Bez obzira na način kojim četkate zube, postići ćete izuzetnu čistoću koju ćete vidjeti i osjetiti.

 • Dizajn koji maksimalno iskorištava sonično kretanje

  Dizajn koji maksimalno iskorištava sonično kretanje

  Glave četkice Philips Sonicare od ključne su važnosti za našu temeljnu tehnologiju pokreta četkice visoke frekvencije i visoke amplitude koja osigurava više od 31.000 pokreta četkice u minuti. Naša nenadmašna sonična tehnologija u potpunosti prenosi snagu s drške četkice pa sve do vrha glave četkice. To sonično kretanje stvara dinamično djelovanje kojim se tekućina usmjerava duboko između zuba i uzduž linije desni radi superiornog, a ipak nježnog, čišćenja svaki put.

 • Radi sa svakom click-on četkicom za zube Philips Sonicare koja se postavlja pritiskanjem

  Radi sa svakom click-on četkicom za zube Philips Sonicare koja se postavlja pritiskanjem

  Ova glava četkice lako se postavlja na dršku pritiskanjem i skida povlačenjem. Sigurno se pričvršćuje, lako održava i čisti. Može se postaviti na sve drške četkice za zube Philips Sonicare osim modela PowerUp Battery i Essence.

 • Bolja rutina za oralno zdravlje

  Bolja rutina za oralno zdravlje

  Kao i sve ostale originalne glave četkice Sonicare tvrtke Philips, ova glava četkice sigurna je za zube i desni. Kvaliteta svake glave četkice testirana je kako bi se osigurale izvanredne radne značajke i izdržljivost.

 • Vlakna služe kao podsjetnik pa osiguravaju najučinkovitije čišćenje

  Vlakna služe kao podsjetnik pa osiguravaju najučinkovitije čišćenje

  Iako to možda nije vidljivo na prvi pogled, glave četkice gube krutost i postupno se troše tijekom mjeseci uobičajene uporabe. Plava vlakna služe kao podsjetnik i blijede ka bijeloj boji, što vam pomaže da uočite kada je vrijeme za zamjenu. Kako biste dobivali optimalne rezultate, glavu četkice mijenjajte svaka tri mjeseca.

Prikaz svih specifikacija
 • U usporedbi s glavom četkice DiamondClean
 • * u odnosu na običnu četkicu za zube

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: