Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-kanalno kućno kino

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-kanalno kućno kino

  Jasnoća svih detalja zvuka koja oduzima dah

  Upoznajte Crystal Clear Sound kod novog kućnog kina SoundHub HTS9221 tvrtke Philips. Visokotonci od titanija pružaju zapanjujuću jasnoću svakog detalja zvuka. Počnite uživati u omiljenim filmovima i glazbi onako kako je to zamišljeno. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio SoundHub 2.1-kanalno kućno kino

3D Blu-ray, Visokotonci od titanija HTS9221/12 Pronađi slične proizvode

Jasnoća svih detalja zvuka koja oduzima dah

Opsesija zvukom

 • Visokotonci od titanija za izuzetno jasan zvuk bez izobličenja

  Visokotonci od titanija za izuzetno jasan zvuk bez izobličenja

  Visokotonci su izrađeni od titanija, vrlo su čvrsti i lagani te jamče zvuk bez izobličenja. Njihova nevjerojatna otpornost na izobličenje i rezonanciju kroz cijeli raspon čujnih frekvencija jamči vrhunsku jasnoću svih zvučnih detalja.

 • Vrhunska pojačala klase D čuvaju svaki detalj zvuka

  Vrhunska pojačala klase D čuvaju svaki detalj zvuka

  Vrhunska pojačala klase D koje je razvila tvrtka Philips dizajnirana su tako da čuvaju originalni izvor zvuka radi veće preciznosti zvučnog signala, što znači da će se akustički detalji u glazbi i filmovima reproducirati upravo onako kako je to zamislio izvođač ili redatelj.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Ugrađena priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Ugrađena priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Ugrađena priključna stanica za iPod/iPhone omogućava reprodukciju filmova, glazbe i fotografija s uređaja iPod/iPhone. Štoviše, iPod/iPhone možete puniti i kontrolirati te pretraživati njegov sadržaj na zaslonu televizora - sve to pomoću daljinskog upravljača za kućno kino. Ugrađena priključna stanica donosi prijenosnu zabavu u vaš dom - lako i bez neurednih kabela i priključaka.

 • Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Sustavi kućnog kina tvrtke Philips koji imaju Smart TV pružaju cijelu lepezu naprednih značajki među kojima su Net TV, DLNA i MyRemote. Net TV donosi velik izbor informativnih i zabavnih sadržaja s mreže na vaš televizor. Jednostavno odaberite Net TV u početnom izborniku i započnite pretraživanje usluga kao što su trgovine videosadržaja na zahtjev* u kojima možete pronaći najnovija izdanja u HD rezoluciji i usluge Catch-up TV. DLNA vam omogućava pristup fotografijama, glazbi i filmovima spremljenima na računalu iz udobnosti svog kauča. Ne možete pronaći daljinski upravljač? Jednostavno upotrijebite pametni telefon ili tabletno računalo za upravljanje kućnim kinom putem aplikacije MyRemote tvrtke Philips.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Jedinstveni zvučnici s izloženim visokotoncem za nesmetan zvuk

  Jedinstveni zvučnici s izloženim visokotoncem za nesmetan zvuk

  Jedinstveni zvučnici dizajnirani s izloženim visokotoncem pružaju maksimalno širenje i otvorenost zvuka.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

 • Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Vrlo kvalitetan brušeni aluminij i staklo pružaju dizajn u skladu sa životnim stilom

  Vrlo kvalitetan brušeni aluminij i staklo pružaju dizajn u skladu sa životnim stilom
Prikaz svih specifikacija
 • Kućno kino može se uklopiti i s drugim televizorima tvrtke Philips.
 • Kako biste provjerili je li usluga Video na zahtjev dostupna u vašoj državi, posjetite www.philips.com/blu-ray.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: