5.1-kanalno kućno kino

  5.1-kanalno kućno kino

  Uronite u zvučne detalje svakog filma

  Kućno kino HTS8562 tvrtke Philips s tehnologijom Crystal Clear Sound omogućava vam da čujete i cijenite svaki zvučni detalj, reproduciran upravo onako kako je to izvođač ili redatelj zamislio! Crystal Clear Sound svodi obradu zvuka na najmanju moguću mjeru i omogućava reprodukciju izvora zvuka precizno i bez ikakvog izobličenja. Saznajte više

 • Uronite u zvučne detalje svakog filma

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5.1-kanalno kućno kino

3D Blu-ray, Priključna stanica za iPod/iPhone HTS8562/12 Pronađi slične proizvode

Uronite u zvučne detalje svakog filma

Opsesija zvukom

 • Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Auto calibration usklađuje zvučnike radi postizanja savršene akustike

  Auto calibration usklađuje zvučnike radi postizanja savršene akustike

  Prilagodba vašeg novog kućnog kina tvrtke Philips radi postizanja optimalnog doživljaja zvuka sada je dječja igra. Jednostavnim pritiskom tipke na daljinskom upravljaču pokreće se napredni prethodno učitani softver za kalibraciju zvučnika i zvučnicima šalje testne signale. Te signale prima i analizira mikrofon za automatsku kalibraciju, a zatim se izvršava potrebna prilagodba pri čemu se uzimaju u obzir udaljenost između zvučnika i položaja slušanja, glasnoća i kašnjenje uzvratnih audio signala iz svakog zvučnika. U roku od 60 sekundi vaš doživljaj zvuka u prostoriji bit će poboljšan i optimiziran.

 • HDMI čvorište za povezivanje HDMI uređaja te odličan zvuk i sliku

  HDMI čvorište za povezivanje HDMI uređaja te odličan zvuk i sliku

  HDMI čvorište pruža dodatne HDMI ulaze za praktično povezivanje drugih uređaja kao što su konzola za igranje ili HD set-top box s kućnim kinom. Povezivanjem uređaja putem HDMI čvorišta, možete uživati u zvuku i slici visoke rezolucije i osigurati potpunu zabavu.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Sustavi kućnog kina tvrtke Philips koji imaju Smart TV pružaju cijelu lepezu naprednih značajki među kojima su Net TV, DLNA i MyRemote. Net TV donosi velik izbor informativnih i zabavnih sadržaja s mreže na vaš televizor. Jednostavno odaberite Net TV u početnom izborniku i započnite pretraživanje usluga kao što su trgovine videosadržaja na zahtjev* u kojima možete pronaći najnovija izdanja u HD rezoluciji i usluge Catch-up TV. DLNA vam omogućava pristup fotografijama, glazbi i filmovima spremljenima na računalu iz udobnosti svog kauča. Ne možete pronaći daljinski upravljač? Jednostavno upotrijebite pametni telefon ili tabletno računalo za upravljanje kućnim kinom putem aplikacije MyRemote tvrtke Philips.

 • Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Bežični stražnji zvučnici omogućuju lako smještanje zvučnika po prostoriji. Razvijeno na temelju tehnologije bez smetnji, bežični stražnji zvučnici pružaju čistoću surround zvuka i rješavaju problem kabela po prostoriji.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

Prikaz svih specifikacija
 • Kako biste provjerili je li usluga Video na zahtjev dostupna u vašoj državi, posjetite www.philips.com/blu-ray.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: