5.1-kanalno kućno kino

  5.1-kanalno kućno kino

  Snažan surround zvuk s dubokim basom, poput onoga u kinu

  Obogatite svoj doživljaj kućne zabave uz sustav kućnog kina HTS5563 tvrtke Philips. Zvučnici s dvostrukim bas kanalima pružaju snažni surround zvuk od 1000 W i Full HD 1080p reprodukciju DVD Disc medija. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5.1-kanalno kućno kino

Double Bass zvuk, 3D Blu-ray HTS5563/12 Pronađi slične proizvode

Snažan surround zvuk s dubokim basom, poput onoga u kinu

Opsesija zvukom

 • Moćni zvučnici s dvostrukim bas kanalima za odličan zvuk

  Moćni zvučnici s dvostrukim bas kanalima za odličan zvuk

  Snažni zvučnici s Bass Reflex sustavom i dvostrukim bas kanalima pojačavaju niže frekvencije i pružaju izuzetno jak, dubok zvuk basa. Moći ćete čuti najtiše ili najdublje zvukove.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Kućno kino tvrtke Philips i Blu-ray reproduktor koji imaju Smart TV pružaju cijelu lepezu naprednih značajki, uključujući Net TV, SimplyShare i MyRemote. Net TV donosi velik izbor informativnih i zabavnih sadržaja s mreže na vaš televizor za usluge kao što je video na zahtjev. SimplyShare vam omogućava pristup fotografijama, glazbi i filmovima spremljenima na računalu iz udobnosti svog kauča. Možete i koristiti pametni telefon / tablet za upravljanje kućnim kinom pomoću aplikacije MyRemote tvrtke Philips.

 • HDMI čvorište za povezivanje HDMI uređaja te odličan zvuk i sliku

  HDMI čvorište za povezivanje HDMI uređaja te odličan zvuk i sliku

  HDMI čvorište pruža dodatne HDMI ulaze za praktično povezivanje drugih uređaja kao što su konzola za igranje ili HD set-top box s kućnim kinom. Povezivanjem uređaja putem HDMI čvorišta, možete uživati u zvuku i slici visoke rezolucije i osigurati potpunu zabavu.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Bežični stražnji zvučnici omogućuju lako smještanje zvučnika po prostoriji. Razvijeno na temelju tehnologije bez smetnji, bežični stražnji zvučnici pružaju čistoću surround zvuka i rješavaju problem kabela po prostoriji.

 • RMS snaga od 1000 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  RMS snaga od 1000 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: