1
Nije mapirano

Zvučnici za kućno kino

  Zvučnici za kućno kino

  Opsesija zvukom

  Uživajte u čistom zvuku svih televizijskih dijaloga te preciznoj reprodukciji zvuka glazbe i filmova iz izuzetno tankog zvučnika za kućno kino HTS5110 tvrtke Philips! Snaga zvuka od 300 W, HDMI 1080p poboljšanje rezolucije i bežični niskotonac stvorit će doživljaj poput onoga u kinu. Saznajte više

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Opsesija zvukom

Uživajte u čistom zvuku svih televizijskih dijaloga te preciznoj reprodukciji zvuka glazbe i filmova iz izuzetno tankog zvučnika za kućno kino HTS5110 tvrtke Philips! Snaga zvuka od 300 W, HDMI 1080p poboljšanje rezolucije i bežični niskotonac stvorit će doživljaj poput onoga u kinu. Saznajte više

Unfortunately this product is no longer available

Opsesija zvukom

Izuzetno tanak SoundBar pruža odličan surround zvuk

 • Izuzetno tanki zvučnici za realističan surround zvuk

  Izuzetno tanki zvučnici za realističan surround zvuk

  Izuzetno tanki zvučnici stvaraju iskustvo beskompromisnog surround zvuka u tankom i elegantnom dizajnu. Visokotonci sa svilenkastom mekanom kupolom u koje je ugrađen moćni sustav magneta s neodimijem savršeno zahvaćaju srednje i visoke frekvencije bez gubitaka detalja iz izvora filma ili glazbe. Rezultat je superiorno čist zvuk vjeran stvarnosti, upravo kako ga je umjetnik zamislio.

 • Dolby Virtual Speaker za realističan surround zvuk

  Dolby Virtual Speaker za realističan surround zvuk

  Dolby Virtual Speaker je sofisticirana tehnologija virtualizacije zvuka koja proizvodi bogat, prožimajući surround zvuk iz sustava s dva zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno repliciraju značajke zvuka koje su prisutne u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. DVD reprodukcija poboljšana je proširenjem 2-kanalnog okruženja. Kada se obradi tehnologijom Dolby Pro Logic II, svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvorit će se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava sobu.

 • SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 81 cm (32") ili većem

  SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 81 cm (32") ili većem

  Zvučnik za kućno kino SoundBar unosi profinjenost i gracioznost u bilo koji dnevni boravak. Iako je dizajniran kao savršen dodatak televizoru ravnog zaslona dijagonale 81 cm (32") i većem, savršeno će izgledati i ispod svakog drugog televizora ravnog zaslona – odgovara svakom interijeru i životnom stilu.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Prilagodljivo smještanje na zid, stol ili postolje

  Prilagodljivo smještanje na zid, stol ili postolje

  Uživajte u svestranosti ovog sustava kućnog kina koje vam omogućava smještanje tamo gdje poželite. Bez obzira nalazi li se na postolju za televizor, stolu ili montiran na zidu, izgleda senzacionalno i radi bez kompromisa. Napokon ćete imati priliku odlučiti o izgledu svog doma uz nevjerojatan doživljaj kućnog kina.

 • Jasnije slike visoke rezolucije uz HDMI 1080p

  Jasnije slike visoke rezolucije uz HDMI 1080p

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • MP3 Link omogućava reprodukciju glazbe s prijenosnih reproduktora medija

  MP3 Link omogućava reprodukciju glazbe s prijenosnih reproduktora medija

  MP3 Link omogućava reprodukciju MP3 datoteka na sustavu kućnog kina izravno s prijenosnog reproduktora medija. Jednostavno priključite svoj prijenosni MP3 reproduktor u MP3 Link priključnicu i uživajte u MP3 glazbi uz vrhunsku kvalitetu zvuka koji vam nudi Philips sustav kućnog kina. MP3 Link donosi prijenosnu glazbu u vaš dnevni boravak.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • RMS snaga od 300 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  RMS snaga od 300 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
 • Izuzetno tanak dizajn sustava SoundBar s ravnim panel zvučnicima

  Izuzetno tanak dizajn sustava SoundBar s ravnim panel zvučnicima
 • Bežični niskotonac za nevjerojatan bas bez kabela

  Bežični niskotonac za nevjerojatan bas bez kabela
 • Lako povežite svoj televizor jednim HDMI kabelom

  Lako povežite svoj televizor jednim HDMI kabelom
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: