5.1-kanalno kućno kino

  HDMI

  5.1-kanalno kućno kino

  Spektakularan surround zvuk uz dubok i snažan bas

  Ovaj potpuno digitalni sustav proizvodi izvanredan surround zvuk, pružajući vam kino doživljaj kod kuće. Reproducira širok raspon formata sa svake vrste diska, prijenosnih reproduktora i USB memorija. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5.1-kanalno kućno kino

RMS snaga od 1000 W, DVD reprodukcija HTS3373/12 Pronađi slične proizvode

Spektakularan surround zvuk uz dubok i snažan bas

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Reproducira WMV, DivX, WMA i MP3 formate te fotografije s digitalnih fotoaparata u JPEG formatu

  Reproducira WMV, DivX, WMA i MP3 formate te fotografije s digitalnih fotoaparata u JPEG formatu

  Možete reproducirati gotovo svaki format multimedijskih sadržaja koji poželite, bez obzira radi li se o sadržajima u formatu WMV, DivX, MP3 ili JPEG. Iskusite nenadmašnu praktičnost sjajnih mogućnosti reprodukcije i raskoš dijeljenja datoteka s multimedijskim sadržajem na televizoru ili sustavu kućnog kina, u udobnosti vlastitog dnevnog boravka.

 • Reproducira CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL

  Reproducira CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL

  Reproducirajte gotovo svaki disk koji poželite, bez obzira radi li se o formatu CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW ili DVD+R DL. Iskusite nenadmašnu prilagodljivost i praktičnost reprodukcije svih vrsta diskova na jednom uređaju.

 • Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Uz podršku za DivX možete uživati u videozapisima kodiranima za DivX u udobnosti svog dnevnog boravka. Multimedijski format DivX je tehnologija kompresije zasnovana na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, filmskih najava ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke.

 • Energy Star za energetsku učinkovitost i malu potrošnju energije

  Energy Star za energetsku učinkovitost i malu potrošnju energije

  Kućanski električni proizvodi s oznakom Energy Star dizajnirani su kako bi trošili manje energije, što znači uštedu novca i istovremeno smanjivanje razine onečišćenja okoliša. Zapravo, uređaji usklađeni sa standardom Energy Star u stanju pripravnosti troše manje od 1 vata energije. Kao partner u programu Energy Star, tvrtka Philips razvija proizvode koji zadovoljavaju smjernice standarda Energy Star za energetsku učinkovitost. To se postiže manjom potrošnjom energije u stanju pripravnosti kroz inovativan dizajn sklopa za stanje pripravnosti i strogi odabir komponenti izrađenih uz visoku učinkovitost u korištenju materijala.

 • Napredno pojačalo klase D za kompaktan i snažan zvuk

  Napredno pojačalo klase D za kompaktan i snažan zvuk
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: