HTL6285B/12

HTL6285B/12

Ovaj proizvod više nije dostupan

HTL6285B/12

Izlazna snaga zvuka od 320 W

6 neodomijskih woofera i 2 vrhunska visokotonca s mekom kupolom reproduciraju kristalno čiste visoke tonove i osiguravaju vrhunsku kvalitetu zvuka. Ukupne su snage 320 W, a zvučnu sliku upotpunjuje snažni 8-inčni niskotonac od 220 W. HTL6140 nije samo izuzetno tanak, već i zvuči fantastično.

Jedan HDMI ulaz za odličnu kvalitetu slike i zvuka

Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem s audio HDMI izlazom na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

Dolby Digital i DTS za odličan surround zvuk

Zakoračite u digitalni svijet i najbolje iskoristite svoju glazbu i filmove. Čak i stereo glazba zvuči odlično jer Dolby Digital i DTS Digital Surround poboljšavaju digitalnu glazbu i videozapise, dajući im dodatnu snagu kako biste dobili doista prožimajući surround zvuk iz zvučnika kućnog kina.

Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

Preporučeni proizvodi

Nedavno pregledani proizvodi

Recenzije

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.