Avance Collection

Sokovnik s hladnim prešanjem

  • KA
  • KA

  Avance Collection

  Sokovnik s hladnim prešanjem

  Pretočite sve dobro u čašu

  Inovativna tehnologija Philips MicroMasticating dizajnirana je tako da otvara stanice voća i povrća kako bi se iscijedila najveća moguća količina sastojaka. Zahvaljujući dizajnu bez sita, nakon cijeđenja sve dijelove možete isprati za 1 minutu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avance Collection Sokovnik s hladnim prešanjem

Tehnologija MicroMasticating, Crna, LED osvjetljenje, Dodatni filtar HR1896/70 Pronađi slične proizvode

Pretočite sve dobro u čašu

MicroMasticating daje do 90 %* više soka iz voća

 • MicroMasticating daje do 90 %* više soka iz voća

  MicroMasticating daje do 90 %* više soka iz voća

  Voće i povrće ima mnogo tisuća stanica koje sadržavaju sok, vitamine i ostale vitalne hranjive sastojke. Inovativna tehnologija Philips MicroMasticating osmišljena je da otvara stanice kako bi se iscijedio maksimum vaših omiljenih sastojaka te će vam pomoći da i do 90 % voća završi u čaši, a ne u otpadu.

 • Iscijedite omiljeno voće, uključujući banane i mango

  Iscijedite omiljeno voće, uključujući banane i mango

  Napravite ukusne zdrave sokove od mekog voća, ali i tvrdog povrća. Pri izradi soka možete pomiješati sve omiljene kombinacije, a ovim se proizvodom možete poslužiti i kako biste napravili sok i od sastojaka koji su naročito škrobni, poput banana ili manga, iz kojih je vrlo teško iscijediti sok.

 • Pića obogatite listovima, zelenim povrćem i orašastim plodovima

  Pića obogatite listovima, zelenim povrćem i orašastim plodovima

  Listovi i zeleno povrće puni su vlakana, što ih čini odličnim sastojcima zdravih sokova. Ovaj ih sokovnik može potpuno obraditi. Zahvaljujući tehnologiji MicroMasticating, pšenična trava, špinat i brojne druge namirnice mogu biti važan i zdrav dodatak vašim svakodnevnim sokovima. Možete koristiti i određene vrste orašastih plodova, npr. badem za pripremu bademovog mlijeka.

 • Funkcija prethodnog čišćenja cijedi i posljednje kapljice soka.

  Funkcija prethodnog čišćenja cijedi i posljednje kapljice soka.

  Funkcija prethodnog čišćenja poseban je program koji iz sokovnika cijedi i posljednje kapljice soka, istodobno čisteći unutrašnjost vašeg proizvoda. To će vam pomoći da od svojeg voća i povrća dobijete najbolje što možete te spriječiti da tijekom procesa čišćenja propadne dragocjen sok.

 • Dijelovi se mogu lako rastaviti i isprati bez ikakvih kuhinjskih alata

  Dijelovi se mogu lako rastaviti i isprati bez ikakvih kuhinjskih alata

  Zahvaljujući .dizajnu koji je jednostavan za rastaviti i dijelovima bez rubova, ovaj se sokovnik može brzo očistiti samo s vodom iz slavine. Nema oštrih rubova pa se vlakna ili čestice sastojaka ispiru u nekoliko sekundi.

 • Jedinstven dizajn bez sita omogućuje čišćenje za manje od 1 minute

  Jedinstven dizajn bez sita omogućuje čišćenje za manje od 1 minute

  Naš jedinstven dizajn bez sita omogućuje soku da neometano teče u čašu kroz filtar koji iz soka uklanja sve neželjene dijelove i koji je toliko jednostavan za čišćenje da vam nisu potrebne nikakve četke.

 • Jednostavno zaustavljanje kapanja održava vaš pult čistim

  Jednostavno zaustavljanje kapanja održava vaš pult čistim

  Potpuno integrirano zaustavljanje kapanja omogućuje vam da stanete između dvaju cijeđenja te vašu radnu plohu u svakom trenutku održava potpuno čistom. Jednostavno pritisnite gumb na izlazu za sok i sok će prestati teći bez da vi smočite svoje prste.

 • LED svjetla pružaju pozadinsko osvjetljenje pri ponovnom sastavljanju

  LED svjetla pružaju pozadinsko osvjetljenje pri ponovnom sastavljanju

  LED vam pruža pozadinsko osvjetljenje kad sokovnik radi. Nakon ponovnog sastavljanja znat ćete je li proizvod spreman za ponovno cijeđenje soka ili ako još uvijek morate namjestiti dijelove na odgovarajuća mjesta. U svemu što činimo vaša nam je sigurnost na prvome mjestu.

 • Kompaktan sokovnik sa svim integriranim dijelovima

  Kompaktan sokovnik sa svim integriranim dijelovima

  Optimizirani dizajn širine od 11 cm omogućuje vam da sokovnik stalno držite na radnoj površini da biste u svakom trenutku mogli iscijediti sok. Njegova pohrana zauzima jako malo radnog prostora, jednako kao i njegova upotreba jer je potpuno integriran stoga vam za cijeđenje soka nisu potrebni dodatni dijelovi.

 • Cijedite sok izravno u čašu

  Cijedite sok izravno u čašu

  Cijeđenje izravno u čašu omogućuje vam da svaku čašu prilagodite ukusu članova svoje obitelji kako biste izbjegli upotrebu i čišćenje nepotrebnih dijelova te vašu radnu površinu održava čistom.

 • Priložena je inspirativna kuharica

  Priložena je inspirativna kuharica

  Odabir recepata i sastojaka važan je dio vašeg iskustva cijeđenje sokova. U ovoj vam knjižici za inspiraciju nudimo 40 recepata te detaljno objašnjavamo koristi tih recepata za vaše zdravlje.

 • Odvojivi dijelovi mogu se spremiti u spremnik za pulpu

  Odvojivi dijelovi mogu se spremiti u spremnik za pulpu

  Svi manji dijelovi sokovnika koji se mogu odvojiti, kao što su pladanj, potiskivač i vrč za sok mogu se spremiti u spremnik za pulpu. Na taj će način svi dijelovi biti sigurno spremljeni i uvijek ćete znati gdje ih potražiti pri sljedećoj uporabi sokovnika.

Prikaz svih specifikacija
 • Interni testovi na po 1000 g grožđa, jabuka, kupina, jagoda, rajčica, lubenice, naranča i šipka.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: