Avance Collection

Sokovnik s hladnim prešanjem

  • KA
  • KA

  Avance Collection

  Sokovnik s hladnim prešanjem

  Pretočite sve dobro u čašu

  Inovativna tehnologija Philips MicroMasticating dizajnirana je tako da otvara stanice voća i povrća kako bi se iscijedila najveća moguća količina sastojaka. Zahvaljujući dizajnu bez sita, nakon cijeđenja sve dijelove možete isprati za 1 minutu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avance Collection Sokovnik s hladnim prešanjem

Tehnologija MicroMasticating, Bijela/siva HR1895/80 Pronađi slične proizvode

Pretočite sve dobro u čašu

MicroMasticating daje do 90 %* više soka iz voća

 • MicroMasticating daje do 90 %* više soka iz voća

  MicroMasticating daje do 90 %* više soka iz voća

  Voće i povrće ima mnogo tisuća stanica koje sadržavaju sok, vitamine i ostale vitalne hranjive sastojke. Inovativna tehnologija Philips MicroMasticating osmišljena je da otvara stanice kako bi se iscijedio maksimum vaših omiljenih sastojaka te će vam pomoći da i do 90 % voća završi u čaši, a ne u otpadu.

 • Iscijedite omiljeno voće, uključujući banane i mango

  Iscijedite omiljeno voće, uključujući banane i mango

  Napravite ukusne zdrave sokove od mekog voća, ali i tvrdog povrća. Pri izradi soka možete pomiješati sve omiljene kombinacije, a ovim se proizvodom možete poslužiti i kako biste napravili sok i od sastojaka koji su naročito škrobni, poput banana ili manga, iz kojih je vrlo teško iscijediti sok.

 • Pića obogatite listovima, zelenim povrćem i orašastim plodovima

  Pića obogatite listovima, zelenim povrćem i orašastim plodovima

  Listovi i zeleno povrće puni su vlakana, što ih čini odličnim sastojcima zdravih sokova. Ovaj ih sokovnik može potpuno obraditi. Zahvaljujući tehnologiji MicroMasticating, pšenična trava, špinat i brojne druge namirnice mogu biti važan i zdrav dodatak vašim svakodnevnim sokovima. Možete koristiti i određene vrste orašastih plodova, npr. badem za pripremu bademovog mlijeka.

 • Funkcija prethodnog čišćenja cijedi i posljednje kapljice soka.

  Funkcija prethodnog čišćenja cijedi i posljednje kapljice soka.

  Funkcija prethodnog čišćenja poseban je program koji iz sokovnika cijedi i posljednje kapljice soka, istodobno čisteći unutrašnjost vašeg proizvoda. To će vam pomoći da od svojeg voća i povrća dobijete najbolje što možete te spriječiti da tijekom procesa čišćenja propadne dragocjen sok.

 • Dijelovi se mogu lako rastaviti i isprati bez ikakvih kuhinjskih alata

  Dijelovi se mogu lako rastaviti i isprati bez ikakvih kuhinjskih alata

  Zahvaljujući .dizajnu koji je jednostavan za rastaviti i dijelovima bez rubova, ovaj se sokovnik može brzo očistiti samo s vodom iz slavine. Nema oštrih rubova pa se vlakna ili čestice sastojaka ispiru u nekoliko sekundi.

 • Jedinstven dizajn bez sita omogućuje čišćenje za manje od 1 minute

  Jedinstven dizajn bez sita omogućuje čišćenje za manje od 1 minute

  Naš jedinstven dizajn bez sita omogućuje soku da neometano teče u čašu kroz filtar koji iz soka uklanja sve neželjene dijelove i koji je toliko jednostavan za čišćenje da vam nisu potrebne nikakve četke.

 • Jednostavno zaustavljanje kapanja održava vaš pult čistim

  Jednostavno zaustavljanje kapanja održava vaš pult čistim

  Potpuno integrirano zaustavljanje kapanja omogućuje vam da stanete između dvaju cijeđenja te vašu radnu plohu u svakom trenutku održava potpuno čistom. Jednostavno pritisnite gumb na izlazu za sok i sok će prestati teći bez da vi smočite svoje prste.

 • Kompaktan sokovnik sa svim integriranim dijelovima

  Kompaktan sokovnik sa svim integriranim dijelovima

  Optimizirani dizajn širine od 11 cm omogućuje vam da sokovnik stalno držite na radnoj površini da biste u svakom trenutku mogli iscijediti sok. Njegova pohrana zauzima jako malo radnog prostora, jednako kao i njegova upotreba jer je potpuno integriran stoga vam za cijeđenje soka nisu potrebni dodatni dijelovi.

 • Cijedite sok izravno u čašu

  Cijedite sok izravno u čašu

  Cijeđenje izravno u čašu omogućuje vam da svaku čašu prilagodite ukusu članova svoje obitelji kako biste izbjegli upotrebu i čišćenje nepotrebnih dijelova te vašu radnu površinu održava čistom.

 • Priložena je inspirativna kuharica

  Priložena je inspirativna kuharica

  Odabir recepata i sastojaka važan je dio vašeg iskustva cijeđenje sokova. U ovoj vam knjižici za inspiraciju nudimo 20 recepata te detaljno objašnjavamo koristi tih recepata za vaše zdravlje.

 • Odvojivi dijelovi mogu se spremiti u spremnik za pulpu

  Odvojivi dijelovi mogu se spremiti u spremnik za pulpu

  Svi manji dijelovi sokovnika koji se mogu odvojiti, kao što su pladanj, potiskivač i vrč za sok mogu se spremiti u spremnik za pulpu. Na taj će način svi dijelovi biti sigurno spremljeni i uvijek ćete znati gdje ih potražiti pri sljedećoj uporabi sokovnika.

Prikaz svih specifikacija
 • Interni testovi na po 1000 g grožđa, jabuka, kupina, jagoda, rajčica, lubenice, naranča i šipka.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: