Avance Collection

sokovnik

  Avance Collection

  sokovnik

  Najviše soka. Najmanje gnjavaže.

  Sokovnik Philips Avance Collection iscijedit će svaku kap iz voća i povrća kroz obrnuto okrenuto sito. Zahvaljujući tehnologiji QuickClean, čišćenje sokovnika nikada nije bilo lakše. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avance Collection sokovnik

900 W, QuickClean, 2, 5 l, izuzetno velik otvor, Fun. za zaus. kapanja, cjed. za agrume HR1870/70 Pronađi slične proizvode

Najviše soka. Najmanje gnjavaže.

Iscijedite 10% više soka* i temeljito isperite!

 • Iscijedite 10 % više soka

  Iscijedite 10 % više soka

  Zahvaljujući inovativnom sustavu za cijeđenje soka s obrnuto okrenutim sitom, ovaj sokovnik iscijedit će i posljednju kap soka iz voća i povrća, oblikujući fontanu od soka. U usporedbi s najprodavanijim sokovnikom HR1861 tvrtke Philips, iscijedit ćete do 10 % više soka.

 • Napravite 2,5 l soka odjednom

  Napravite 2,5 l soka odjednom

  Zahvaljujući inovativnom sustavu za cijeđenje soka s obrnuto okrenutim sitom, ovaj sokovnik cijedi do 10% više soka*. Ovisno o vrsti voća ili povrća koja se cijedi, moguće je iscijediti do 2,5 l soka u jednom potezu bez potrebe za pražnjenjem spremnika za pulpu.

 • Zahv. izuzetno velikom otvoru za umetanje nema potrebe za prethodnim rezanjem

  Zahv. izuzetno velikom otvoru za umetanje nema potrebe za prethodnim rezanjem

  Izuzetno velik otvor za umetanje od 80 mm omogućava cijeđenje soka iz velikog voća i povrća kao što su jabuke, mrkve i cikla bez potrebe za prethodnim rezanjem.

 • Dodatna cjediljka za agrume

  Dodatna cjediljka za agrume

  Dodatna cjediljka za agrume omogućava svakodnevnu pripremu svježeg domaćeg soka od naranče. Sustav koji se sam okreće koristi optimalnu brzinu za brže i lakše cijeđenje. Više nije potrebno snažno pritiskati.

 • Tehnologija QuickClean s glatkim sitom

  Tehnologija QuickClean s glatkim sitom

  Tehnologija QuickClean omogućava jednostavno čišćenje sokovnika tvrtke Philips. Zahvaljujući funkciji prethodnog čišćenja i glatkom situ koje se brzo čisti, sokovnik nakon uporabe treba samo isprati.

 • Funkcija prethodnog čišćenja ispire neželjena vlakna

  Funkcija prethodnog čišćenja ispire neželjena vlakna

  Sokovnik tvrtke Philips prvi je centrifugalni sokovnik na tržištu s funkcijom prethodnog čišćenja. Nakon što ulijete vodu u potiskivač, u aparatu ćete moći oblikovati fontanu od soka, ispirući neželjena vlakna s poklopca i olakšavajući čišćenje sita.

 • Lako uklonite vlakna sa sita glatke površine

  Lako uklonite vlakna sa sita glatke površine

  Mnogo vlakana pulpe zaglavi se u standardnom situ zbog čega ga je vrlo teško očistiti. To nije slučaj s poliranim sitom QuickClean sokovnika tvrtke Philips jer su sve površine sita glatke. Nakon prethodnog čišćenja lako možete pokupiti preostala vlakna pomoću standardne kuhinjske četke. Cijeli sokovnik sada možete očistiti u roku od minute!

 • Sva pulpa sakuplja se na jednom mjestu radi lakog odlaganja

  Sva pulpa sakuplja se na jednom mjestu radi lakog odlaganja

  Pulpa se sakuplja na jednom mjestu na kojem i treba biti: u spremniku za pulpu vašeg sokovnika tvrtke Philips. To znači da više ne morate uklanjati pulpu iz drugih dijelova kao što je poklopac. Zahvaljujući zaobljenom dizajnu i glatkim površinama bez kutova i proreza, pulpu je lako doseći, a spremnik lakše očistiti.

 • Dijelovi perivi u perilici posuđa

  Dijelovi perivi u perilici posuđa

  Sve dijelove koji se mogu ukloniti možete oprati u perilici za suđe.

 • Mehanizam za zaustavljanje kapanja sprječava kapanje soka

  Mehanizam za zaustavljanje kapanja sprječava kapanje soka

  Kada se aktivira, funkcija za zaustavljanje kapanja spriječit će kapanje iz sokovnika. Žlijeb za zaustavljanje kapanja vrlo je jednostavno očistiti jer se može odvojiti, a napravljen je od materijala koji se mogu prati u stroju za pranje posuđa. Jednim jednostavnim pokretom zaustavit ćete kapanje soka pa će vaša radna površina uvijek biti čista.

 • 2 brzine za meko ili tvrdo voće i povrće

  2 brzine za meko ili tvrdo voće i povrće
 • Brzo i lako sastavljanje svih dijelova

  Brzo i lako sastavljanje svih dijelova
 • Priprema soka i od najtvrđih sastojaka – 900 W

  Snažni motor od 900 W omogućava cijeđenje najtvrđih sastojaka.

Prikaz svih specifikacija
 • U usporedbi s najprodavanijim Philips sokovnikom HR1861

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: