1

Profesionalni aparat za ravnanje kose

  -{discount-percentage}%

  Profesionalni aparat za ravnanje kose

  Profesionalne ploče od titanija, brže ravnanje

  Aparat za ravnanje kose Philips Pro pruža najbolje što aparat za ravnanje može ponuditi: pomične ploče od titanija s najboljim provođenjem topline za brzo ravnanje uz optimalan pritisak. Vrijeme zagrijavanja od 10 s za trenutno ravnanje i digitalnu kontrolu temperature. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalne ploče od titanija, brže ravnanje

Aparat za ravnanje kose Philips Pro pruža najbolje što aparat za ravnanje može ponuditi: pomične ploče od titanija s najboljim provođenjem topline za brzo ravnanje uz optimalan pritisak. Vrijeme zagrijavanja od 10 s za trenutno ravnanje i digitalnu kontrolu temperature. Saznajte više

Profesionalni aparat za ravnanje kose

Pomične ploče od titanija, Precizna kontrola uz 230 C, Regeneracija ionima, Vrijeme zagrijavanja od 10 sekundi HPS930/00 Pronađi slične proizvode

Profesionalne ploče od titanija, brže ravnanje

 • Profesionalna obloga od titanija za najbolje provođenje topline

  Profesionalna obloga od titanija za najbolje provođenje topline

  Ploče obložene titanijem, koje se inače profesionalno koriste, cijene se zbog izdržljivosti i brzog prijenosa topline, a rezultat je brže ravnanje kose. Osim toga, titanij je na mikroskopskoj razini glađi od keramike te pruža optimalnu frikciju i ograničava oštećenje kose.

 • Spriječite lomljenje kose uz pomične ploče

  Spriječite lomljenje kose uz pomične ploče

  Pomične ploče pomiču se u slučaju prevelikog pritiska tijekom ravnanja. Time se sprječava oštećenje vlasi te tako smanjuje ukupno lomljenje kose.

 • Regeneracija ionima pruža bolju njegu te sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta

  Regeneracija ionima pruža bolju njegu te sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta

  Frizuri osigurajte njegu uz regeneriranje ionima. Negativno nabijeni ioni sprječavaju stvaranje elektriciteta, regeneriraju kosu i čine je glatkom te na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je prekrasna sjajna, glatka kosa bez elektriciteta.

 • Dugačke ploče (110 mm) za brzo i lako ravnanje

  Dugačke ploče (110 mm) za brzo i lako ravnanje

  Ploče imaju profesionalnu duljinu od 110 mm, čime se omogućava brže i jednostavnije ravnanje.

 • Trenutno zagrijavanje u roku od samo 10 sekundi

  Trenutno zagrijavanje u roku od samo 10 sekundi

  Grijač odličnih radnih značajki u kombinaciji s pločama od titanija omogućuje trenutno zagrijavanje u roku od samo 10 sekundi. Uključite aparat i odmah ste spremni za ravnanje kose.

 • Brži rad uz više njege zahvaljujući grijaču odličnih radnih značajki

  Brži rad uz više njege zahvaljujući grijaču odličnih radnih značajki

  Ovaj aparat za ravnanje održava stalnu temperaturu i stoga pruža dosljedne rezultate. Zahvaljujući grijaču odličnih radnih značajki omogućava vam ravnanje kose pri temperaturi koja je za nju nježnija, a ipak ćete dobiti upravo onakvu frizuru kakvu ste htjeli! Oblikovanje će biti brže jer je potrebno manje poteza tijekom ravnanja.

 • Kabel duljine 2,5 m pogodan za salone

  Kabel duljine 2,5 m pogodan za salone

  Duljina kabela od 2,5 m, čija je praktičnost dokazana u salonima, osigurava bolju fleksibilnost i lakoću rukovanja pa aparat možete koristiti bilo gdje.

 • *2-godišnje jamstvo plus 3 godine nakon registracije na MyPhilips portalu

  *2-godišnje jamstvo plus 3 godine nakon registracije na MyPhilips portalu

  Ovaj proizvod temeljito je testiran kako bi pružio profesionalne radne značajke i kako bi mogao imati dugotrajno jamstvo od 5 godina.

 • Zdrava kosa bez vrućih točaka uz ravnomjerno raspoređivanje topline

  Zdrava kosa bez vrućih točaka uz ravnomjerno raspoređivanje topline

  Napredna tehnologija EHD tvrtke Philips aparatu za ravnanje omogućuje izuzetno jednoliko raspoređivanje topline – čak i pri visokim temperaturama, čime se sprječava stvaranje vrućih mjesta koja oštećuju kosu. To omogućuje dodatnu zaštitu i vašu kosu čini zdravom i sjajnijom.

 • Digitalna postavka temperature za potpunu kontrolu

  Regulator temperature, koji se profesionalno koristi, omogućava precizno postavljanje temperature koja najviše odgovara tipu kose. Ovo je jedinstvena kombinacija profesionalnog regulatora temperature, digitalnog zaslona i precizne kontrole temperature.

 • ThermoGuard sprječava slučajno izlaganje toplini većoj od 200 °C

  Spriječite nenamjerno izlaganje toplini uz ThermoGuard, povećavajući temperaturu u koracima od samo 5 °C, iznad 200 °C.

 • Sigurno spremanje proizvoda uz poklopac za zaštitu od topline

  Posebni poklopac za zaštitu od topline ima više prednosti, a najvažnija je da je izrađen od materijala koji je otporan na toplinu. Nakon uporabe gurnite poklopac na aparat za ravnanje kako biste ga odmah mogli spremiti. Osim toga, poklopac će zaštititi ploče za ravnanje od ogrebotina te blokirati aparat za ravnanje dok se ne koristi.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: