KUĆNI MULTIMEDIJSKI REPRODUKTOR

  USB Hi-Speed 2011

  KUĆNI MULTIMEDIJSKI REPRODUKTOR

  Reproducirajte filmove, glazbu i fotografije na svom televizoru

  Jednostavno istražite ogroman izbor multimedijskih sadržaja uz kućni multimedijski reproduktor tvrtke Philips. Uživajte u izuzetno kvalitetnim videozapisima, glazbi i fotografijama iz biblioteke na računalu izravno na televizoru - nije potrebno pretvaranje datoteka. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

KUĆNI MULTIMEDIJSKI REPRODUKTOR

HDMI, USB 2.0, Utori za SD/SDHC karticu HMP4000/12 Pronađi slične proizvode

Reproducirajte filmove, glazbu i fotografije na svom televizoru

koristeći SD Card, USB ili tvrdi disk

 • Gledajte fotografije raznih formata

  Gledajte fotografije raznih formata

  Gledajte fotografije u širokom rasponu formata i uživajte u njima, uključujući JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP i HD JPEG – izravno na širokom zaslonu televizora! Pretvorite svoj dnevni boravak u galeriju fotografija i dijelite predivne trenutke s prijateljima i obitelji.

 • Priključak za USB 2.0 i utor za SD memorijsku karticu

  Priključak za USB 2.0 i utor za SD memorijsku karticu

  Uz korištenje priključka USB 2.0 uživajte u velikoj brzini i praktičnosti pristupanja većem kapacitetu za prijenos fotografija, videozapisa i datoteka s MP3 glazbom. Većem kapacitetu za pohranu fotografija, videozapisa i datoteka s MP3 glazbom na reproduktoru tvrtke Philips možete pristupati i umetanjem SD kartice u ugrađeni utor za SD karticu.

 • Funkcija lakog kopiranja, prijenosa ili brisanja datoteka

  Funkcija lakog kopiranja, prijenosa ili brisanja datoteka

  Dijelite videozapise, fotografije i glazbu s prijateljima i obitelji u svom dnevnom boravku. Reproduktor tvrtke Philips lako kopiranje, prijenos ili brisanje datoteka jednostavno vam stavlja nadohvat ruke.

 • Slušajte glazbu iz raznih multimedijskih datoteka

  Slušajte omiljenu glazbu - bez obzira na audio format - i uživajte u njoj uz kristalno čist zvuk. Reproduktor tvrtke Philips omogućava lak pristup velikom izboru formata zvuka: Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM i WMA Pro.

 • Windows Media Video za reprodukciju videozapisa s računala

  Uz Windows Media Video videodatoteke s računala možete reproducirati na televizoru. Uživanje u njima s prijateljima i obitelji postalo je mnogo lakše. Pozdravite se s nepraktičnim gledanjem sadržaja na zaslonu računala te se opustite i uživajte u WMV datotekama na televizoru - u udobnosti dnevnog boravka.

 • Reproducirajte multimedijske sadržaje s tvrdog diska

  Opustite se i uživajte u multimedijskim sadržajima s tvrdog diska ne brinući o kompatibilnosti datotečnih formata. Jednostavno reproducirajte sadržaj znajući da reproduktor tvrtke Philips podržava većinu popularnih HDD formata kao što su FAT32, FAT itd.

 • Reproducirajte videozapise raznih formata

  Reproducirajte opsežan raspon formata videozapisa i uživajte u njima - od formata visoke rezolucije kao što su MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – bez muke oko pretvaranja datoteka. Samo pritisnite tipku za reprodukciju kada poželite gledati bilo koji videozapis ili filmove uz vrhunsku kvalitetu slike i čist surround zvuk.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: