Screeneo

Pametni LED projektor Screeneo

  Screeneo

  Pametni LED projektor Screeneo

  Uživajte u velikoj slici

  Uživajte u bogatoj zabavi uz sliku dijagonale 50 do 100 inča dok je Screeneo postavljen svega nekoliko centimetara od zida. Možete ga jednostavno pomicati po kući ili pak postaviti vlastito kino na otvorenom u vrtu! Odlikuju ga i sjajan zvuk te Wi-Fi! Saznajte više

 • Uživajte u velikoj slici

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Uživajte u velikoj slici

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Pametni LED projektor Screeneo

s DVB-T prijemnikom HDP1590TV/10 Pronađi slične proizvode

Uživajte u velikoj slici

 • Prilagodljiva veličina zaslona - od 50 do 100 inča

  Prilagodljiva veličina zaslona - od 50 do 100 inča

  Doživite filmove, sportske događaje i igranje kao nikad prije, od 50 do 100 inča. Opustite se i uživajte u udobnosti bilo koje prostorije u svom domu. Screeneo se lako može postaviti blizu bilo kojeg ravnog zida. Samo uhvatite elegantnu kožnu ručku na poleđini proizvoda. Za gledanja dječjih crtića uz sliku od 50 inča stavite ga 10 cm od zida, a za omiljenu nogometnu utakmicu na 100 inča stavite Screeneo 44 cm od zida.

 • Ugrađeni zvučnici i niskotonac

  Ugrađeni zvučnici i niskotonac

  Zahvaljujući ugrađenom niskotoncu i zvučnicima s izlaznom snagom od 26 W RMS nema potrebe za povezivanjem s bilo kojim zvučnim sustavom. Zvučni sustav Dolby Digital 2.1 upotpunjava savršeni doživljaj zvuka.

 • Povežite se žično ili bežično - vi odlučujete!

  Uz ugrađeni Wi-Fi lagano se možete povezati sa svijetom na mreži ili sa svojom kućnom mrežom te uz DLNA ili Bluetooth i projicirati sadržaj sa željenih uređaja. Ako više volite fizičke medije Screeneo možete povezati koristeći HDMI, umetnuti SD karticu u čitač kartice, povezati USB flash ili spojiti antenu na priključak za antenu.

 • LED tehnologija za blistave boje i dugi vijek trajanja

  Screeneo koristi vrlo kvalitetnu LED tehnologiju za projiciranje slika, filmova i sličnog sadržaja u blistavim bojama, tijekom 30.000 sati. U kombinaciji s inovativnom tehnologijom ultra kratkog rastojanja projekcije jamči oduševljenje prilikom svakog korištenja.

 • Miracast - trenutno dijelite sadržaj

  Zvuči komplicirano, no vrlo je jednostavno: dok pregledavate fotografije na pametnom telefonu ili tabletu bežično se povežite na Screeneo, koji trenutno zrcali vaš zaslon. Sve što radite na ručnom uređaju bežično se projicira putem funkcije Miracast.

 • Više sadržaja s ugrađenim besplatnim DVB-T prijemnikom

  Ne propustite ništa uz besplatne kanale dostupne putem ugrađenog DVB-T prijemnika.

 • Usmjeravajte glazbu uz Bluetooth ili Wi-Fi / DLNA

  Koristite Screeneo kao glazbenu stanicu! Praktično usmjeravajte glazbu sa svog pametnog telefona ili tableta na Screeneo putem Bluetooth veze ili funkcije DLNA (Digital Living Network Alliance).

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: