USB Flash pogon

  USB Flash pogon

  Mali, lagani, za uporabu bilo gdje

  Ovaj aluminijski ljepotan ima i USB i microUSB priključak za uporabu s računalima, pametnim telefonima i tabletima! Njegovo malo i lagano aluminijsko kućište omogućava vam da ga nosite svuda, a USB OTG funkcije omogućava uporabu gotovo bilo gdje! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Mali, lagani, za uporabu bilo gdje

USB OTG s USB i microUSB priključcima

 • Moderna USB memorija živopisnog dizajna

  Odaberite neku od modernih boja: žuta, ružičasta, ljubičasta, zelena, plava ili narančasta kako biste uljepšali svakodnevno spremanje i dijeljenje podataka te ga učinili zabavnijim

 • Zaštitni integrirani poklopac za praktičnu uporabu

  Nikada više nećete izgubiti poklopac! Zaštitni poklopac integriran je u proizvod pa će uvijek biti spojen s USB memorijom. Kada je poželite koristiti, trebate samo okrenuti poklopac prema natrag, priključiti memoriju i koristiti je.

 • Lako otvaranje i korisniku prilagođeno pakiranje

  Oznake i perforacije na pakiranju pokazuju vam najbolji način otvaranja pakiranja te brzog i jednostavnog pristupa USB memoriji.

 • Kapacitet memorije od 16 GB za velike podatkovne datoteke

  Korisnih 16 GB pružaju kapacitet za razmjenu i dijeljenje mnogo većih datoteka ili većeg broja datoteka putem USB priključnice na prijenosnom ili stolnom računalu.

 • Indikator aktivnosti svijetli tijekom kopiranja datoteka

  Privlačan sjaj ukazuje na to da je pogon ispravno povezan i da radi, a indikator brže pulsira prilikom kopiranja datoteka na memoriju i s nje.

 • Brz prijenos podataka uz izuzetno brzi USB 3.0

  Izuzetno velike brzine prijenosa podataka znatno skraćuju vrijeme čekanja prilikom kopiranja velikih multimedijskih datoteka ili kopiranja s tvrdog diska računala.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: