Parno čišćenje podova

  Parno čišćenje podova

  Doista čisti podovi zahvaljujući snazi pare

  Doista čisti podovi zahvaljujući snazi pare. SteamCleaner Active uklanja prašinu i prljavštinu te osigurava higijensko čišćenje svih tvrdih podova. Njegova trokutasta, izuzetno plosnata mlaznica doseže čak i teško dostupna mjesta kao što su kutovi ili područja uzduž rubova. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Parno čišćenje podova

1500 W, Izuzetno plosnata mlaznica, 3 jastučića od mikrovlakana, Prilagodljiva para FC7028/01 Pronađi slične proizvode

Doista čisti podovi zahvaljujući snazi pare

Trokutasta, plosnata mlaznica za najbolje rezultate čišćenja

 • Para ubija do 99,9 % bakterija i bacila

  Para ubija do 99,9 % bakterija i bacila

  Uživajte u najboljim higijenskim rezultatima čišćenja parom uz SteamCleaner Active tvrtke Philips. SteamCleaner Active tvrtke Philips ubija do 99,9 % bakterija i bacila. Dezinficirajte sve podove bez kemikalija i samo pomoću vode.

 • Čišćenje 100% bez kemikalija

  Čišćenje 100% bez kemikalija

  SteamCleaner Active upotrebljava samo vodu. Na podu ne ostavlja nikakve kemikalije.

 • Prikladno za vodu iz slavine

  Prikladno za vodu iz slavine

  SteamCleaner Active posebno je razvijen za čišćenje pomoću vode iz slavine. Njegov aktivni filter protiv kamenca automatski uklanja kamenac iz vode. Savjetujemo vam da aktivni filter protiv kamenca mijenjate najmanje svakih 6 mjeseci kako bi se spriječila kalcifikacija te kako biste uživali u odličnim radnim značajkama tijekom cijelog vijeka trajanja aparata.

 • U kompletu su 3 jastučića od mikrovlakana

  U kompletu su 3 jastučića od mikrovlakana

  U kompletu su 3 izdržljiva jastučića od mikrovlakana koja se mogu prati. Meki materijal mikrovlakana nježno odvaja, podiže i apsorbira prašinu i prljavštinu. Učinkovito i nježno uklanja prljavštinu. Jastučići od mikrovlakana mogu se prati u perilici te jednostavno pričvrstiti i skinuti.

 • Funkcija pare zaustavlja se kada i vi

  Funkcija pare zaustavlja se kada i vi

  Kada se zaustavite tijekom čišćenja parom, SteamCleaner Active automatski zaustavlja paru dok je u uspravnom položaju. Tako ćete biti sigurniji i mirniji.

 • Nema potrebe za deterdžentom, nema ostataka na površinama

  Nema potrebe za deterdžentom, nema ostataka na površinama
 • Za sve podove*

  Za sve podove*
 • Samostojeći

  Samostojeći
 • Para otapa prljavštinu, prašinu i mrlje

  SteamCleaner Active jednostavno uklanja prašinu i prljavštinu jer para rastapa prljavštinu, nakon čega je jastučić od mikrovlakana podiže i hvata.

 • 1500 W za snažnu paru i brzo zagrijavanje

  1500 W za brzo zagrijavanje. SteamCleaner Active je spreman za uporabu za manje od 30 sekundi. LED indikator prijeći će iz bijele boje u plavu kada Steam Plus bude spreman za uporabu.

 • Odgovarajuća količina pare za razne podove

  Zahvaljujući podesivoj postavci pare, SteamCleaner Active uvijek otpušta odgovarajuću količinu pare za postizanje savršene čistoće, a možete je koristiti na svim zatvorenim podovima, uključujući drvene podove i laminate.

Prikaz svih specifikacija
 • Za sve vrste tvrdih podova, uključujući zatvorene drvene podove. Kod lakiranih drvenih podova, prije upotrebe isprobajte značajku za čišćenje nevidljivih mrlja. Nemojte koristiti na drvenim podovima premazanima uljem

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: