Fidelio

Philips Fidelio

Bežični surround zvučnici za kućno kino

  Philips Fidelio

  Bežični surround zvučnici za kućno kino

  Od stereo do surround zvuka u roku od nekoliko sekundi

  Bežični zvučnici za kućno kino Fidelio E6 tvrtke Philips stvaraju surround zvuk iz odvojivih zvučnika i niskotonca. Njihov namjenski središnji kanal osigurava jasnoću glasa. Uz Google Cast i Spotify Connect možete uživati u besprijekornoj reprodukciji glazbe. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Bežični surround zvučnici za kućno kino

5.1-kanalni bežični surround zvuk, Google Cast i Spotify Connect, HDMI 4K-2K, Kalibracija u skladu s prostorom E6/12 Pronađi slične proizvode

Od stereo do surround zvuka u roku od nekoliko sekundi

uz Google Cast™ i Spotify Connect

 • Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Počastite osjetilo sluha vrhunskim surround zvukom kad god poželite. Samo odvojite bežične surround zvučnike od lijeve i desne glavne zvučne jedinice te ih postavite u stražnji dio prostorije kako biste postigli doživljaj višekanalnog surround zvuka za igre i filmove. Kada akcija završi, ponovo povežite zvučnike za glazbu i televizijske emisije. Zahvaljujući upotrebi originalne bežične audio tehnologije sa surround zvučnicima koji rade na jedinstvenoj frekvenciji, nema mrežnih smetnji. Rezultat je potpuno bežični surround sustav s kvalitetom zvuka bez gubitka za glazbu i filmove.

 • Namjenski zvučnik za središnji kanal za vrhunsku jasnoću glasa

  Namjenski zvučnik za središnji kanal za vrhunsku jasnoću glasa

  Zvučnik za središnji kanal posebno je namijenjen frekvencijama za govor u sredini zaslona. Time se poboljšavaju pozicioniranje i jasnoća glasa pa je doživljaj gledanja filmova prožimajući.

 • Kalibracija u skladu s prostorom

  Kalibracija u skladu s prostorom

  Funkcija napredne kalibracije u skladu s prostorom razvijena u našem jedinstvenom inovacijskom laboratoriju jamči najbolju moguću uravnoteženost zvučne slike, bez obzira na to gdje u prostoriji postavili stražnje zvučnike. Kada je pokrenete, funkcija će putem posebno dizajniranih zvučnih signala locirati stražnje zvučnike. Pomoću tih će informacija zatim identificirati najbolju ravnotežu zvuka za taj raspored zvučnika i u skladu s tim podesiti zvuk svakog zvučnika. Tako će slušatelj moći uživati u pravilno uravnoteženom zvuku čak i ako zvučnici nisu u idealnom položaju.

 • Lako šaljite glazbu s telefona na zvučnik uz Google Cast

  Lako šaljite glazbu s telefona na zvučnik uz Google Cast

  Uživajte u visokokvalitetnoj i besprijekornoj reprodukciji sa svojih omiljenih glazbenih aplikacija. U ovaj soundbar zvučnik ugrađena je tehnologija Google Cast kako biste mogli reproducirati glazbu sa svoje omiljene glazbene aplikacije s osobnog uređaja na zvučnike. Glazbu možete reproducirati s uređaja iPhone® iPad®, Android telefona ili tableta, Mac® ili Windows® prijenosnih računala ili uređaja Chromebook.

 • Pomoćna aplikacija tvrtke Philips za jednostavno postavljanje mreže

  Pomoćna aplikacija tvrtke Philips za jednostavno postavljanje mreže

  U aplikaciji Philips HCWeSet Manager postavite i povežite nove zvučnike s kućnom bežičnom mrežom i uživajte u zvuku visoke kvalitete i uglađenoj reprodukciji s vaših omiljenih aplikacija*. *Aplikaciju morate instalirati radi postavljanja mreže, kao i uporabe usluga i prihvaćanja pravila privatnosti, prije nego što možete bežično reproducirati glazbu iz svojih glazbenih aplikacija. *Za reprodukciju glazbe iz aplikacije Spotify potreban je Spotify Premium kako bi se mogao koristiti Connect

 • Spotify Connect za ugodno iskustvo s izvornom aplikacijom

  Spotify Connect za ugodno iskustvo s izvornom aplikacijom

  Uz pomoć tehnologije Spotify Connect možete pregledavati, pretraživati i reproducirati glazbu iz bilo koje prostorije u kući putem pametnog uređaja koji služi kao daljinski upravljač. Zahvaljujući izravnoj Spotify vezi možete reproducirati glazbu izravno iz oblaka tako da pametan uređaj možete upotrebljavati za pozive, videozapise ili ga čak odnijeti izvan dometa, a da pritom ne prekidate glazbu. To je također dobro za bateriju jer se maksimalno smanjuje količina energije koja se troši na glazbu. Zadržane su sve odlične značajke tehnologije Spotify: od već pripremljenih popisa do velikih brzina uzorkovanja. Sve što vam je potrebno za otkrivanje nove glazbe i njezin savršen zvuk.

 • HDMI 4K2K protok signala za uživanje u UHD sadržaju

  HDMI 4K2K protok signala za uživanje u UHD sadržaju

  HDMI 4K2K obuhvaća standard HDMI 1.4. To znači podršku za videosadržaje Ultra HD rezolucije. Trenutno se to odnosi na 4K, čija je najveća rezolucija 4096 piksela po širini i 2160 piksela po visini ili četiri puta više od standardnog HD prikaza od 1080p. Pojam pokriva i neznatno nižu 4K rezoluciju od 3840 piksela po širini i 2160 piksela po visini. Oba formata podržana su uz HDMI 1.4. 4K zasloni dovode vrhunske sustave kućnog kina na istu razinu kvalitete koju pružaju mnoga komercijalna kina. Kako bi zvučnici bili spremni za budućnost, ovaj je standard integriran radi održavanja koraka s tehnološkim napretkom 4K televizora.

 • Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Ugrađeni Dolby Digital dekoder uklanja potrebu za vanjskim dekoderom obradom svih šest kanala audio informacija kako bi pružio doživljaj surround zvuka i zapanjujuće prirodan osjećaj ambijenta i dinamičke stvarnosti. Dolby Pro Logic II pruža pet kanala za obradu surround zvuka iz bilo kojeg stereo izvora.

 • Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • 5.1 kanala za doista prožimajući surround zvuk

  E6 ima 5.1 kanala i 6 ugrađenih pojačala kako bi pružao odličnu kvalitetu zvuka. Ovaj 5.1-kanalni sustav koristi iste kanale i konfiguraciju, odnosno ima prednji lijevi/desni i središnji kanal te dva surround kanala i niskotonac. Podržava Dolby digital pro-logic 2.

 • Samostalni prijenosni zvučnici sa stereo uparivanjem

  Oba odvojiva zvučnika sustava Fidelio E6 tvrtke Philips imaju neovisan Bluetooth modul, što ih čini doista samostalnima. To znači da ih možete nositi svuda, kod kuće ili izvan nje, kako biste potpuno slobodno uživali u glazbi. Svaki prijenosni zvučnik pruža snažan zvuk gdje god da se nalazi. Može funkcionirati kao samostalni Bluetooth zvučnik ili par bežičnih stereo Bluetooth zvučnika.

Prikaz svih specifikacija
 • Za ovaj je zvučnik potreban premium račun za Spotify.
 • Dostupnost glazbene usluge ovisi o zemlji. Pojedinosti potražite na odgovarajućoj internetskoj stranici glazbene usluge.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: