DVD reproduktor

  DVD Video

  DVD reproduktor

  Reproducira bilo koji disk, čita bilo koji format

  Vaš idealan reproduktor sa savršenom, realističnom kvalitetom slike i mogućnošću reprodukcije doslovno svakog diska! Philipsov DVD reproduktor pruža vam istinski filmski i glazbeni doživljaj.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Reproducira bilo koji disk, čita bilo koji format

 • Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  12-bitni Video DAC je superiorni pretvarač digitalnog signala u analogni koji čuva svaki detalj originalne kvalitete slike. Reproducira suptilne nijanse i blagi prijelaz boja, što daje življu i prirodniju sliku. Nedostaci uobičajenog 10-bitnog pretvarača postaju očiti kod reprodukcije na velikim zaslonima i projektorima.

 • Komponentni video s progresivnim skeniranjem za optimalnu kvalitetu slike

  Komponentni video s progresivnim skeniranjem za optimalnu kvalitetu slike

  Progresivno skeniranje udvostručuje vertikalnu rezoluciju slike, čime se postiže osjetno veća oštrina. Umjesto da na zaslon prvo šalje polje koje sadrži neparne linije, a zatim polje s parnim linijama, oba polja se prikazuju istovremeno. Puna slika se stvara trenutno i uz maksimalnu rezoluciju. Pri takvoj brzini ljudsko oko zapaža oštriju sliku bez vidljivih linija.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • Izrada MP3 datoteka jednim dodirom izravno s CD-a na USB prijenosnu memoriju

  Izrada MP3 datoteka jednim dodirom izravno s CD-a na USB prijenosnu memoriju

  Sadržaj omiljenih CD-a pretvorite u MP3 datoteke izravno na uređaju tvrtke Philips i putem USB kabela te datoteke pohranite na prijenosnu memoriju ili prijenosni glazbeni reproduktor. Uživajte u praktičnosti izrade MP3 datoteka kod kuće i bez korištenja računala, čak i tijekom reprodukcije glazbe s CD-a.

 • Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Bez obzira na to što gledate, na bilo kojem televizoru, značajka Screen Fit pobrinut će se da se slika prikazuje preko cijelog zaslona. Uklonit će se iritantne crne trake s vrha i dna zaslona, bez napornog ručnog podešavanja. Jednostavno pritisnite gumb Screen Fit, odaberite format i uživajte u filmu prikazanom preko cijelog zaslona

 • Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Podrška za DivX omogućava vam uživanje u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući holivudske filmove koje ste kupili, u udobnosti dnevnog boravka. Medijski format DivX je tehnologija komprimiranja utemeljena na formatu MPEG-4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja koje ćete onda reproducirati na svom Philips Blu-ray ili DVD reproduktoru s DivX Ultra certifikatom. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke.

 • Moja pozadina za prilagođeni zaslon dobrodošlice

  Prilagodite pozadinu svog DVD reproduktora omiljenom fotografijom. Značajka Moja pozadina omogućava vam prijenos omiljene fotografije kako biste je postavili kao pozadinu na Philips DVD reproduktoru. Moja pozadina podržava većinu formata fotografija, a možete čak i promijeniti kontrast prenesene fotografije i izraditi jedinstvene svjetlosne efekte. Kada uključite svoj DVD reproduktor, više nećete morati gledati dosadni zaslon dobrodošlice. Značajka Moja pozadina je zabavna i lako se koristi.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: