DVD reproduktor

  DVD Video

  DVD reproduktor

  Uživajte - mogućnost reprodukcije svega, od DVD-a do USB-a

  Reproduktor vaših snova s besprijekornom, realističnom slikom i mogućnošću reprodukcije gotovo svakog diska! DVD reproduktor DVP2850 tvrtke Philips pruža vam istinski filmski i glazbeni doživljaj. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

3000 series DVD reproduktor

DivX Ultra, ProReader Drive, USB 2.0 DVP2850/12 Pronađi slične proizvode

Uživajte - mogućnost reprodukcije svega, od DVD-a do USB-a

 • Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Podrška za DivX omogućava vam uživanje u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući holivudske filmove koje ste kupili, u udobnosti dnevnog boravka. Medijski format DivX je tehnologija komprimiranja utemeljena na formatu MPEG-4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja koje ćete onda reproducirati na svom Philips Blu-ray ili DVD reproduktoru s DivX Ultra certifikatom. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke.

 • Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  12-bitni Video DAC je superiorni pretvarač digitalnog signala u analogni koji čuva svaki detalj originalne kvalitete slike. Reproducira suptilne nijanse i blagi prijelaz boja, što daje življu i prirodniju sliku. Nedostaci uobičajenog 10-bitnog pretvarača postaju očiti kod reprodukcije na velikim zaslonima i projektorima.

 • USB Media Link za reprodukciju multimedije s USB flash pogona

  USB Media Link za reprodukciju multimedije s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Uz USB Media Link sve što trebate je priključiti USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • ProReader Drive pruža glatku reprodukciju gotovo bilo kojeg diska

  ProReader Drive pruža glatku reprodukciju gotovo bilo kojeg diska

  ProReader Drive omogućava bezbrižno uživanje u glazbi i videozapisima. Čak i kada imate stare diskove koji su prljavi ili imaju ogrebotine, možete biti sigurni da će se glazba s njih reproducirati od početka do kraja - bez ikakve naznake da su oštećeni. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji, ProReader Drive pretvara slabe analogne signale u snažne digitalne te izvlači informacije, čime se postiže glatka reprodukcija lošijih diskova. Ako se tome doda mogućnost čitanja gotovo bilo kojeg formata videozapisa, ProReader Drive pruža nenadmašnu sigurnost da će se sve što u njega ubacite definitivno reproducirati.

 • Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Bez obzira na to što gledate, na bilo kojem televizoru, značajka Screen Fit pobrinut će se da se slika prikazuje preko cijelog zaslona. Uklonit će se iritantne crne trake s vrha i dna zaslona, bez napornog ručnog podešavanja. Jednostavno pritisnite gumb Screen Fit, odaberite format i uživajte u filmu prikazanom preko cijelog zaslona

 • Smart Picture omogućuje prilagođene postavke slike.

  Smart Picture omogućuje prilagođene postavke slike.

  Smart Picture pruža optimalne postavke boje, svjetline, zasićenosti, kontrasta, oštrine itd. radi poboljšanja užitka gledanja u svakom trenutku.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: