Fidelio

Philips Fidelio

zvučni sustav s priključnom stanicom

  Philips Fidelio

  zvučni sustav s priključnom stanicom

  Umjetnost bežičnog zvuka u visokom kućištu

  Uronite u Hi-Fi zvuk koji pružaju Philips Fidelio zvučnici uspravnog dizajna. Bežično usmjeravajte glazbu koristeći Bluetooth® aptX i AAC. Reproducirajte CD medije ili glazbu s uređaja iPod/iPhone putem Philips DualDock priključka. Dva će zvučnika prostoriju ispuniti zvukom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio zvučni sustav s priključnom stanicom

Bluetooth® aptX i AAC DTM9030/10 Pronađi slične proizvode

Umjetnost bežičnog zvuka u visokom kućištu

Opsesija zvukom

 • Ukupna izlazna snaga od 160 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 160 W RMS

  RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. U osnovi, pojačala su ograničena količinom električne energije koju mogu pojačati, a zvučnici količinom električne energije koju mogu pretvoriti u energiju zvuka bez izobličavanja signala zvuka. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  Način rada USB Direct omogućava jednostavno priključivanje USB uređaja u USB priključnicu na uređaju tvrtke Philips – vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja tvrtke Philips.

 • MP3 Link za reprodukciju glazbe s prijenosnog uređaja

  MP3 Link za reprodukciju glazbe s prijenosnog uređaja

  MP3 Link veza omogućava izravnu reprodukciju MP3 sadržaja s prijenosnih reproduktora. Osim prednosti uživanja u omiljenoj glazbi u vrhunskoj kvaliteti zvuka koju pruža audio sustav, MP3 Link je i izuzetno praktičan jer sve što trebate učiniti je priključiti svoj prijenosni MP3 reproduktor u audio sustav.

 • DualDock za punjenje i reprodukciju s uređaja iPod/iPhone (Lightning i 30-pinski)

  DualDock za punjenje i reprodukciju s uređaja iPod/iPhone (Lightning i 30-pinski)

  Osmišljen da pruži spoj elegantnog dizajna i mogućnosti povezivanja Apple uređaja s Lightning i 30-pinskim priključkom, DualDock iskače kada treba otkriti priključke i funkcionirati kao postolje za iPhone/iPod.

 • Podni zvučnici za idealnu reprodukciju glazbe

  Podni zvučnici za idealnu reprodukciju glazbe

  Modeli Fidelio Sound Tower podni su zvučnici koji pružaju optimalan akustički volumen za stvaranje bogatog i čistog zvuka. Kombiniraju preciznost tonova srednje frekvencije koju pruža tradicionalni dvosmjerni dizajn zvučnika i pojačanih basova za duboke tonove, što ih čini idealnima za izvanrednu reprodukciju glazbe.

 • Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Tehnologija kompresije zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za kompresiju koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na Philips uređaju. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili izradite vlastite glazbene datoteke u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na svoj uređaj.

 • Reprodukcija glazbe uz Bluetooth® bežičnu tehnologiju i aptX®

  Reproducirajte glazbu s mobilnog telefona i računala uz Bluetooth® bežičnu tehnologiju i aptX®

 • Jedinstveni uspravni dizajn koji će se uskladiti s vašim životnim stilom

  Sound Tower je osmišljen za pružanje prostornog i prožimajućeg zvuka koji ispunjava prostoriju uz moderan oblik koji štedi prostor. Ima moderan i suvremen dizajn koji će upotpuniti interijer svakog doma.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: