Fidelio

Philips Fidelio

zvučni sustav s priključnom stanicom

  Philips Fidelio

  zvučni sustav s priključnom stanicom

  Umjetnost zvuka u visokom kućištu

  Slušajte glazbu uz vrlo kvalitetno bežično usmjeravanje Bluetooth® vezom, reprodukciju CD medija, mogućnost povezivanja uređaja iPod, iPad i iPhone zahvaljujući priključku DualDock ili priključivanje uređaja u Aux-in priključnicu. Ovaj sveobuhvatni 3.1-kanalni sustav predstavlja sve što vam je potrebno za snažan zvuk. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio zvučni sustav s priključnom stanicom

Bluetooth® DTM5096/12 Pronađi slične proizvode

Umjetnost zvuka u visokom kućištu

Opsesija zvukom

 • Tehnologija za obradu PureDigital osigurava najčišći zvuk

  Tehnologija za obradu PureDigital osigurava najčišći zvuk

  Napredna tehnologija PureDigital za obradu zvuka omogućava vrhunske značajke zvuka u usporedbi s konvencionalnim tehnologijama analogne obrade zvuka kod reproduktora s priključnom stanicom koji koriste analogni audio izlaz uređaja iPod/iPhone. Koristeći digitalni audio izlaz uređaja iPod/iPhone i digitalnu obradu svake faze sklopa, dobiva se mnogo veći omjer signal - šum. Rezultat je nenadmašna čistoća savršeno ujednačenog zvuka.

 • Ukupna izlazna snaga od 200 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 200 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 200 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  Način rada USB Direct omogućava jednostavno priključivanje USB uređaja u USB priključnicu na uređaju tvrtke Philips – vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja tvrtke Philips.

 • FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  Digitalni FM radio pruža dodatne glazbene mogućnosti glazbenoj zbirci na vašem audio sustavu tvrtke Philips. Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati te pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Audio ulaz za reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Audio ulaz za reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Audio ulaz omogućava izravnu reprodukciju audio sadržaja s prijenosnih reproduktora. Osim prednosti uživanja u omiljenoj glazbi u vrhunskoj kvaliteti zvuka koju pruža audio sustav, audio ulaz je i izuzetno praktičan jer sve što trebate učiniti je priključiti svoj prijenosni MP3 reproduktor u audio sustav.

 • DualDock za punjenje i reprodukciju uređaja tvrtke Apple (Lightning i 30-pinski priključak)

  DualDock za punjenje i reprodukciju uređaja tvrtke Apple (Lightning i 30-pinski priključak)

  Inovativni DualDock tvrtke Philips s Lightning i 30-pinskim priključkom može puniti bilo koji uređaj tvrtke Apple i reproducirati s njega. Osmišljeni kao spoj elegantnog dizajna i jednostavnih funkcija, priključci omogućavaju prebacivanje s jednog na drugi u tren oka. Uživajte u omiljenim pjesmama bez obzira na to koji uređaj tvrtke Apple želite koristiti.

 • LivingSound za rasprostranjeniji, prožimajući stereo zvuk

  LivingSound za rasprostranjeniji, prožimajući stereo zvuk

  Tehnologija LivingSound tvrtke Philips (patent se čeka) znatno proširuje područje najboljeg ozvučenja (mjesto u prostoriji koje je idealno za slušanje), tako da možete uživati u glazbi koja će vas prožeti na još većem području. Kombinirajući razne procese obrade zvuka, LivingSound vraća bogatstvo i prostorne detalje zvuka koji se često gube kod kompaktnih stereo sustava. Učinak je područje najboljeg ozvučenja veće od očekivanog - područje široko i ravnomjerno raspoređeno prostorijom. Uživanje u glazbi više ne mora biti ograničeno na uobičajeno, malo područje. Uživajte u optimalnom stereo zvuku na širem području.

 • Reproducirajte MP3-CD, CD i CD-R/RW

  Reproducirajte MP3-CD, CD i CD-R/RW

  MP3 znači "MPEG 1 Audio layer - 7,6 cm (3"). MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije pomoću koje se velike digitalne glazbene datoteke mogu smanjiti do 10 puta bez znatnog utjecaja na kvalitetu zvuka. MP3 je postao standardni format audio kompresije koji se koristi na Internetu radi brzog i jednostavnog prijenosa audio datoteka.

 • Jedinstveni uspravni dizajn koji će se uklopit u vaš životni stil

  Jedinstveni uspravni dizajn koji će se uklopit u vaš životni stil.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: