Zoom

Philips Zoom NiteWhite

Tretman za izbjeljivanje kod kuće

  Philips Zoom NiteWhite

  Tretman za izbjeljivanje kod kuće

  Izbjeljivanje tijekom noći

  Uz Zoom NiteWhite tvrtke Philips vaš blistavi osmjeh pun samopouzdanja neće biti samo bjelji nego i zdraviji. A budući da izbjeljivanje provodite uvečer kod kuće, ovo je dosad najpraktičniji način postizanja bjeljeg osmjeha. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zoom NiteWhite Tretman za izbjeljivanje kod kuće

6 šprica, 18 primjena, razne koncentracije DIS616/01 Pronađi slične proizvode

Izbjeljivanje tijekom noći

Profesionalni tretman za izbjeljivanje kod kuće

 • Vaš osmjeh može biti vidljivo bjelji

  Vaš osmjeh može biti vidljivo bjelji

  Uz Zoom NiteWhite tvrtke Philips vaš osmjeh može biti vidljivo bjelji, i to u kraćem vremenu, dok će se maksimalni rezultati vidjeti u roku od jednog do dva tjedna.

 • Izbjeljujte kod kuće kada vama odgovara

  Zoom NiteWhite omogućava vam da izbjeljujete zube onda kada vam to najviše odgovara. Samo nosite udlage jedan do dva sata dnevno ili preko noći, ovisno o formuli koju vaš stomatolog preporučuje. Ne brinite ako preskočite dan. Program izbjeljivanja možete započinjati i zaustavljati sukladno svom užurbanom rasporedu.

 • Zdravija, čvršća caklina

  Zoom NiteWhite tvrtke Philips tretman je za izbjeljivanje kod kuće s trostrukim učinkom: pruža blistav osmijeh, glatke i sjajne zube te kontrolu osjetljivosti. To znači da će vaš osmijeh učiniti zdravijim uz istovremeno izbjeljivanje jer poboljšava caklinu koja će tako postati glatkija i sjajnija do kraja tretmana.

 • Savršeno pristaje vašim zubima

  Zoom NiteWhite tvrtke Philips omogućava vašem stomatologu da izradi prilagođenu udlagu za izbjeljivanje koja će savršeno pristajati obliku vaših zuba. To znači da će svi zubi biti jednako dobro izbijeljeni!

 • Dokazano siguran i učinkovit na zubima i desnima

  Zoom NiteWhite tvrtke Philips podupiru istraživanja koja su dokazala njegovu sigurnost i učinkovitost na zubima i desnima. A budući da ga preporučuje vaš stomatolog, možete se pouzdati u dosljedne i sigurne rezultate na svim ispunama i materijalima koji se koriste u stomatologiji.

 • Tretman preporučuje i nadgleda vaš stomatolog

  Zoom NiteWhite tvrtke Philips preporučuje i nadgleda vaš stomatolog, što vam govori da se radi o najboljem i najzdravijem rješenju za vaše zube.

 • 14 milijuna osmjeha, a ta brojka samo raste****

  Zoom NiteWhite tvrtke Philips dio je popularne linije Zoom tvrtke Philips – robne marke br. 1 za profesionalno izbjeljivanje na zahtjev korisnika koja uživa povjerenje već 14 milijuna korisnika****. Proizvela ga je tvrtka koja je proizvela dobro poznate i cijenjene popularne robne marke među kojima su Philips Sonicare i BreathRx, a dizajniran je da vam pomogne u stvaranju zdravijeg osmjeha.

Prikaz svih specifikacija
 • Možda neće biti dostupno u svim državama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: