Zoom

Philips Zoom WhiteSpeed

Tretman za izbjeljivanje u ordinacijama

  Philips Zoom WhiteSpeed

  Tretman za izbjeljivanje u ordinacijama

  Bjelji osmjeh još danas

  Uz Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips postići ćete svoj najbjelji osmijeh samo jednim 45-minutnim tretmanom kod stomatologa. Ne iznenađuje da Philips Zoom predstavlja robnu marku koja je pacijentima u SAD-u na prvom mjestu najčešće traženih tretmana za profesionalno izbjeljivanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zoom WhiteSpeed Tretman za izbjeljivanje u ordinacijama

WhiteSpeed Accelerator DIS577/01 Pronađi slične proizvode

Bjelji osmjeh još danas

Sustav za izbjeljivanje koji se aktivira svjetlom

 • Vaš najbjelji osmjeh

  Zašto čekati rezultate kada odmah možete imati bjelje zube? Lampa Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips omogućava vam da najbjelji osmijeh postignete u roku od samo jedne 45-minutne posjete stomatologu.

 • Tehnologija aktivacije svjetlom za snažno izbjeljivanje

  Za razliku od mnogih drugih sustava, Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips koristi tehnologiju LED svjetla tvrtke Philips za ubrzanje izbjeljivanja, tako da se maksimalni rezultati postižu u najkraćem roku.

 • Tretman preporučuje i provodi vaš stomatolog

  Zoom WhiteSpeed koristi vaš stomatolog, što vam govori da se radi o najboljem i najzdravijem rješenju za vaše zube.

 • Dokazano siguran i učinkovit na zubima i desnima

  Lampu Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips podupiru istraživanja koja su dokazala njezinu sigurnost i učinkovitost na zubima i desnima. 95 % ispitanih pacijenata slaže se da lampa Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips daje odlične rezultate.*

 • Prilagodljive postavke intenziteta

  Za razliku od nekih drugih sustava za izbjeljivanje, Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips ima prilagodljive postavke intenziteta i može se prilagoditi radi sprječavanja osjetljivosti i osiguravanja maksimalne udobnosti. Preko 90 % ispitanih osoba iskusilo je tek malu ili nikakvu osjetljivost uz lampu Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips.

 • 14 milijuna osmjeha, a ta brojka samo raste****

  Lampa Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips dio je popularne linije Zoom tvrtke Philips – robne marke br. 1 za profesionalno izbjeljivanje na zahtjev korisnika koja uživa povjerenje već 14 milijuna korisnika****. 96 % pacijenata zadovoljno je tretmanom Zoom WhiteSpeed; rezultati se temelje na istraživanju u SAD-u provedenom na 500 osoba*. Osim toga, proizvodi je tvrtka koja je proizvela dobro poznate i cijenjene popularne robne marke među kojima su Philips Sonicare i BreathRx, a konstruirana je kako bi vam pomogla u stvaranju zdravijeg osmijeha.

Prikaz svih specifikacija
 • Ispitivanje pacijenata u SAD-u
 • *Svi proizvodi neće biti dostupni u svim državama, obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Philips kako biste dobili cijeli popis proizvoda Zoom tvrtke Philips.
 • * *Može se razlikovati ovisno o postupku.
 • *** Interni podaci prodaje
 • **** Klinička studija dr. Penchasa iz 2011.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: