Zoom

Philips Zoom

Kompleti za izbjeljivanje u ordinaciji

  Philips Zoom

  Kompleti za izbjeljivanje u ordinaciji

  Komplet za Zoom In-Office tvrtke Philips

  Zahvaljujući povratnim informacijama stotina korisnika Philips Zoom tretmana, tvrtka Philips učinila je primjenu sustava za izbjeljivanje Philips Zoom lakšim, bržim i sigurnijim nego ikad prije.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zoom Kompleti za izbjeljivanje u ordinaciji

Komplet za Zoom In-Office tvrtke Philips

Za uporabu s lampom Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips, Zoom 2

 • Prilagodljive postavke intenziteta

  Za razliku od nekih drugih sustava za izbjeljivanje, Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips ima prilagodljive postavke intenziteta i može se prilagoditi radi sprječavanja osjetljivosti i osiguravanja maksimalne udobnosti. Preko 90 % ispitanih osoba iskusilo je tek malu ili nikakvu osjetljivost uz lampu Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips.

 • 14 milijuna osmjeha, a ta brojka samo raste****

  Lampa Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips dio je popularne linije Zoom tvrtke Philips – robne marke br. 1 za profesionalno izbjeljivanje na zahtjev korisnika koja uživa povjerenje već 14 milijuna korisnika****. 96 % pacijenata zadovoljno je tretmanom Zoom WhiteSpeed; rezultati se temelje na istraživanju u SAD-u provedenom na 500 osoba*. Osim toga, proizvodi je tvrtka koja je proizvela dobro poznate i cijenjene popularne robne marke među kojima su Philips Sonicare i BreathRx, a konstruirana je kako bi vam pomogla u stvaranju zdravijeg osmijeha.

 • Vaš najbjelji osmjeh

  Zašto čekati rezultate kada odmah možete imati bjelje zube? Lampa Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips omogućava vam da najbjelji osmijeh postignete u roku od samo jedne 45-minutne posjete stomatologu.

 • Tehnologija aktivacije svjetlom za snažno izbjeljivanje

  Za razliku od mnogih drugih sustava, Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips koristi tehnologiju LED svjetla tvrtke Philips za ubrzanje izbjeljivanja, tako da se maksimalni rezultati postižu u najkraćem roku.

 • Dokazano siguran i učinkovit na zubima i desnima

  Lampu Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips podupiru istraživanja koja su dokazala njezinu sigurnost i učinkovitost na zubima i desnima. 95 % ispitanih pacijenata slaže se da lampa Zoom WhiteSpeed tvrtke Philips daje odlične rezultate.*

 • Tretman preporučuje i provodi vaš stomatolog

  Zoom WhiteSpeed koristi vaš stomatolog, što vam govori da se radi o najboljem i najzdravijem rješenju za vaše zube.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: