Zoom

Philips Zoom DayWhite

Tretman za izbjeljivanje kod kuće

  Philips Zoom DayWhite

  Tretman za izbjeljivanje kod kuće

  Stiglo je doba blistavih osmjeha

  Uz Zoom DayWhite tvrtke Philips vaš blistavi osmjeh pun samopouzdanja neće biti samo bjelji nego i zdraviji. A budući da izbjeljivanje možete provoditi kod kuće u vrijeme koje vama odgovara, ovo je dosad najpraktičniji način postizanja bjeljeg osmjeha. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zoom DayWhite Tretman za izbjeljivanje kod kuće

6 šprica, 18 primjena, razne koncentracije DIS528/01 Pronađi slične proizvode

Stiglo je doba blistavih osmjeha

Profesionalni tretman za izbjeljivanje kod kuće

 • Vaš osmjeh može biti vidljivo bjelji

  Vaš osmjeh može biti vidljivo bjelji

  Uz Zoom DayWhite tvrtke Philips vaš osmjeh može biti vidljivo bjelji, i to u kraćem vremenu, dok će se maksimalni rezultati vidjeti u roku od samo sedam do 14 dana.

 • Izbjeljujte kod kuće kada vama odgovara

  Zoom DayWhite tvrtke Philips omogućava vam izbjeljivanje zuba kada vam to najviše odgovara. Samo nosite udlage 15 do 30 minuta dvaput dnevno, ovisno o formuli koju vaš stomatolog preporučuje. Ne brinite ako preskočite dan. Program izbjeljivanja možete započinjati i zaustavljati sukladno svom užurbanom rasporedu.

 • Zdravija, čvršća caklina

  Zoom DayWhite tvrtke Philips tretman je za izbjeljivanje kod kuće s trostrukim učinkom: pruža blistav osmijeh, glatke i sjajne zube te kontrolu osjetljivosti. To znači da će vaš osmijeh učiniti zdravijim uz istovremeno izbjeljivanje jer poboljšava caklinu koja će tako postati glatkija i sjajnija do kraja tretmana.

 • Savršeno pristaje vašim zubima

  Zoom DayWhite tvrtke Philips omogućava vašem stomatologu da izradi prilagođenu udlagu za izbjeljivanje koja će savršeno pristajati obliku vaših zuba. To znači da će svi zubi biti jednako dobro izbijeljeni!

 • Dokazano siguran i učinkovit na zubima i desnima

  Zoom DayWhite tvrtke Philips podupiru istraživanja koja su dokazala njegovu sigurnost i učinkovitost na zubima i desnima. A budući da ga preporučuje vaš stomatolog, možete se pouzdati u dosljedne i sigurne rezultate na svim ispunama i materijalima koji se koriste u stomatologiji.

 • Tretman preporučuje i nadgleda vaš stomatolog

  Zoom DayWhite tvrtke Philips preporučuje i nadgleda vaš stomatolog, što vam govori da se radi o najboljem i najzdravijem rješenju za vaše zube.

 • 14 milijuna osmjeha, a ta brojka samo raste****

  Zoom DayWhite tvrtke Philips dio je popularne linije Zoom tvrtke Philips – robne marke br. 1 za profesionalno izbjeljivanje na zahtjev korisnika koja uživa povjerenje već 14 milijuna korisnika****. Proizvela ga je tvrtka koja je proizvela dobro poznate i cijenjene popularne robne marke među kojima su Philips Sonicare i BreathRx, a konstruiran je kako bi vam pomogao u stvaranju zdravijeg osmijeha.

Prikaz svih specifikacija
 • Možda neće biti dostupno u svim državama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: