Fidelio

Philips Fidelio

Bežični zvučni sustav

  Philips Fidelio

  Bežični zvučni sustav

  Bežično uživajte u glazbi uz AirPlay

  Glazba postaje bežična uz AirPlay. Elegantni bežični glazbeni sustav Philips Fidelio DCW8010/12 usmjerava glazbu s uređaja iPhone/iPad/iPod Touch pomoću značajke Airplay te pruža snažan zvuk i duboki bas uz wOOx™. Možete uživati i u CD-ima, MP3 glazbi i FM radiju. Saznajte više

 • Bežično uživajte u glazbi uz AirPlay

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Bežični zvučni sustav

sa značajkom AirPlay, Priključna stanica za iPod/iPhone/iPad DCW8010/12 Pronađi slične proizvode

Bežično uživajte u glazbi uz AirPlay

Opsesija zvukom

 • Slušajte i punite svoj iPod/iPhone/iPad

  Slušajte i punite svoj iPod/iPhone/iPad

  Uživajte u omiljenoj MP3 glazbi dok se vaš iPod/iPhone/iPad puni! Priključna stanica omogućava priključivanje prijenosnog uređaja izravno u sustav tvrtke Philips kako biste omiljenu glazbu mogli slušati uz vrhunski zvuk. Tijekom reprodukcije glazbe vaš se iPod/iPhone/iPad puni, što znači da možete uživati u glazbi i ne brinuti se hoće li se njegova baterija isprazniti. Sustav automatski puni prijenosni uređaj koji se nalazi u priključnoj stanici.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  Način rada USB Direct omogućava jednostavno priključivanje USB uređaja u USB priključnicu na uređaju tvrtke Philips – vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja tvrtke Philips.

 • wOOx™ tehnologija zvučnika za reprodukciju snažnih dubokih basova

  wOOx™ tehnologija zvučnika za reprodukciju snažnih dubokih basova

  wOOx tehnologija je revolucionarni koncept zvučnika koji vam omogućava da čujete i osjetite fantastičan duboki bas, bogatiji od svih ostalih koje nude audio sustavi. Poseban izlazni stupanj zvučnika koji radi paralelno s tzv. wOOx bass radijatorom, te precizno usklađivanje između glavnog i visokotonskog zvučnika omogućavaju blagi prijelaz od niskih i srednjih frekvencija prema visokima. Dvostruka amortizacija i simetrična obostrana konstrukcija daju dubok i precizan bas bez primjetnog izobličenja. wOOx tehnologija koristi cijeli prostor zvučne kutije i pruža izuzetno dubok i dinamičan bas i time istinski produbljuje glazbeni učinak.

 • Usmjeravajte glazbu uz bežičnu tehnologiju AirPlay

  Usmjeravajte glazbu uz bežičnu tehnologiju AirPlay

  AirPlay omogućava usmjeravanje cijele iTunes glazbene kolekcije na priključnu stanicu Philips Fidelio. Bežičnim putem usmjerava glazbu iz programa iTunes na računalu ili s uređaja iPhone, iPad ili iPod Touch, na bilo koji zvučnik u vašem domu koji podržava AirPlay. Sve što trebate učiniti je povezati zvučnike u svoju Wi-Fi mrežu. AirPlay omogućava i istovremenu reprodukciju putem svih zvučnika u svim prostorijama. Neka vas vaše omiljene melodije prate iz prostorije u prostoriju.

 • Postavljanje značajke AirPlay jednim pritiskom

  Postavljanje značajke AirPlay jednim pritiskom

  Nevjerojatno jednostavnim postavljanjem značajke AirPlay jednim pritiskom, bežični zvučnik lako ćete povezati s kućnom mrežom. Jednostavno povežite zvučnik s uređajem iPod touch, iPhone, iPad pomoću 30-pinskog kabela ili priključka za stanicu, pritisnite tipku za WiFi postavljanje – samo jednim pritiskom omogućite dijeljenje Wi-Fi vezom s Apple uređajem i spremni ste za akciju!

 • Ukupna izlazna snaga od 40 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 40 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog zvučnika tvrtke Philips iznosi 40 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Tehnologija kompresije zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za kompresiju koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na Philips uređaju. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili izradite vlastite glazbene datoteke u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na svoj uređaj.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Aplikacija SoundStudio za potpunu kontrolu postavki zvuka

  Aplikacija SoundStudio za potpunu kontrolu postavki zvuka

  Uživajte u glazbi onako kako vi to želite. SoundStudio stavlja snagu glazbe na vaš dlan. Omogućava vam promjenu svakog aspekta zvuka, koristeći samo iPhone, uz intuitivne i jednostavne kontrole. Sada možete mijenjati i podešavati zvukove te izraditi vlastiti doživljaj zvuka i udahnuti novi život svojim omiljenim pjesmama. Uz SoundStudio možete preslušavati tisuće internetskih radijskih stanica diljem svijeta i dodatno proširiti svoj glazbeni doživljaj.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: