DVD, Hi-Fi sustav

  DVD, Hi-Fi sustav

  Prirodan, izuzetno vjeran zvuk

  Uživajte u besprijekornom zvuku ispunjenom vjernim detaljima koji vam omogućava tehnologija ClariSound. Ovaj zapanjujući uređaj u aluminijskom kućištu reproducira sadržaje s uređaja iPod/iPhone/iPad i puni ih. Reproducira i CD i DVD medije, nadograđujući rezoluciju videozapisa na HDMI 1080p kako bi slika bila oštra. Saznajte više

 • Prirodan, izuzetno vjeran zvuk

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Harmony DVD, Hi-Fi sustav

Priključna stanica za iPod/iPhone/iPad, HDMI 1080p DCD8000/12 Pronađi slične proizvode

Prirodan, izuzetno vjeran zvuk

Opsesija zvukom

 • Ukupna izlazna snaga od 160 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 160 W RMS

  RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. U osnovi, pojačala su ograničena količinom električne energije koju mogu pojačati, a zvučnici količinom električne energije koju mogu pretvoriti u energiju zvuka bez izobličavanja signala zvuka. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Aluminijsko kućište za dojam i izgled koji odišu kvalitetom

  Aluminijsko kućište za dojam i izgled koji odišu kvalitetom

  Kućište od lijevanog aluminija je lagano i može podnijeti više temperature u okruženju, a uz dobru otpornost na koroziju nudi i veliku čvrstoću i krutost.

 • ClariSound za besprijekoran zvuk s vjernim detaljima

  ClariSound za besprijekoran zvuk s vjernim detaljima

  ClariSound unosi novi život u vašu omiljenu glazbu te donosi besprijekoran zvuk prepun detalja, bogat toplinom i teksturom. Visokotonac postavljen na vrhu stvara zvuk obogaćen briljantnom jasnoćom, dok iznimno učinkovit stožac woofera od staklenih vlakana jamči široku prostornu sliku zvuka koja će ispuniti svaku prostoriju. Čist zvuk ujednačen je pomoću dubokih i dobro definiranih basova, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji ulaza za basove iz tvrtke Philips. Mekana kupola jamči vjernu reprodukciju detalja glasa i instrumenata, što znači da ćete moći uživati u svim dinamičnim i emotivnim nijansama izvorne produkcije.

 • Pozlaćeni priključak zvučnika za najbolji prijem signala

  Pozlaćeni priključak zvučnika za najbolji prijem signala

  Pozlaćeni priključak zvučnika osigurava bolji prijem audio signala u usporedbi s tradicionalnim priključcima za jednostavno povezivanje. Osim toga, gubitak električnog signala od pojačala do zvučnika svodi na najmanju moguću mjeru, čime se omogućava reprodukcija najprirodnijeg mogućeg zvuka.

 • Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Budući da Dolby Digital, vodeći svjetski standard za digitalni višekanalni zvuk, koristi postupak kojim ljudsko uho prirodno obrađuje zvuk, iskusit ćete vrhunsku kvalitetu prostornog surround zvuka.

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • Slušajte i punite svoj iPod/iPhone/iPad

  Slušajte i punite svoj iPod/iPhone/iPad

  Uživajte u omiljenoj MP3 glazbi dok se vaš iPod/iPhone/iPad puni! Priključna stanica omogućava priključivanje prijenosnog uređaja izravno u sustav tvrtke Philips kako biste omiljenu glazbu mogli slušati uz vrhunski zvuk. Tijekom reprodukcije glazbe vaš se iPod/iPhone/iPad puni, što znači da možete uživati u glazbi i ne brinuti se hoće li se njegova baterija isprazniti. Sustav automatski puni prijenosni uređaj koji se nalazi u priključnoj stanici.

 • Reproducirajte DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproduktor tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD i CD-RW - sve ih možete reproducirati na reproduktoru. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke. CD-RW naznačuje CD pogon koji prihvaća uobičajeni CD za višekratno zapisivanje.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  Jednostavno priključite svoj USB uređaj na sustav i podijelite spremljenu digitalnu glazbu i fotografije s obitelji i prijateljima.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: