bežični studijski zvučnici

  bežični studijski zvučnici

  Reproducirajte sve, budite glasni

  Uživajte u snažnom Hi-Fi zvuku iz ovih studijskih zvučnika snage 30 W i nevjerojatnoj reprodukciji basova. Bežično usmjeravajte glazbu koristeći Bluetooth® aptX®. Iskoristite prednosti kompaktnog dizajna. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

bežični studijski zvučnici

Bluetooth® aptX, Digitalni ulaz, analogni ulaz, Maks. 30 W BTS3000G/10 Pronađi slične proizvode

Reproducirajte sve, budite glasni

 • Sustav zvučnika Bass Reflex odlikuje se snažnim, dubljim basovima

  Sustav zvučnika Bass Reflex odlikuje se snažnim, dubljim basovima

  Sustav Bass Reflex zvučnika stvara dublje basove u kompaktnom sustavu zvučne kutije koji se razlikuje od tradicionalnog sustava s bas kanalom koji je akustički usklađen s wooferom radi poboljšanja reprodukcije niskih frekvencija. Rezultat su dublji basovi uz manja izobličenja. Sustav radi na principu rezonancije zračne mase u bas kanalu i vibracije kao kod tradicionalnog woofera. Uz woofer, ovaj sustav produžuje zvuk niskih frekvencija i stvara novu dimenziju dubine basova.

 • Kontrola visokih tonova i basova za jednostavno podešavanje

  Visoki tonovi i basovi su značajke ekvilizatora koje kontroliraju razine zvukova visokih i niskih frekvencija audio zapisa. Visoki tonovi kontroliraju pojačanje visokih tonova glazbe, a basovi pojačanje niskih tonova. Tipkama gore-dolje slušatelj može jednostavno naglasiti ili smanjiti niske i visoke tonove ili ih ne mijenjati radi originalne reprodukcije zapisa. Kontrola visokih tonova i basova omogućuje vam užitak u slušanju prema vašem ukusu.

 • Kompaktan dizajn za bilo koji prostor, bilo koji životni stil

  Kompaktan dizajn za bilo koji prostor, bilo koji životni stil. Kompaktne komponente mogu se smjestiti u bilo koju prostoriju jer su tanke i malih dimenzija.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: