bežični prijenosni zvučnik

  bežični prijenosni zvučnik

  Male dimenzije, nevjerojatan zvuk

  Spustite zvučnik kako god želite. Nevjerojatan zvuk širi se u svim smjerovima 360 °. Lako napunite zvučnik uz priključnu stanicu. Nosite ga svuda u zatvorenom ili na otvorenom, bilo da kiša pada ili sunce sja. Izuzetno dugotrajna ugrađena baterija može čak i puniti telefone. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

bežični prijenosni zvučnik

Bluetooth® i NFC, Otporno na vremenske prilike, Ugrađeni mikrofon za pozive, 16 W, punjiva baterija BT6600R/12 Pronađi slične proizvode

Male dimenzije, nevjerojatan zvuk

Snažan zvuk od 360 °

 • Dvije pogonske jedinice zvučnika i pasivni zvučnici daju prožimajući zvuk

  Dvije pogonske jedinice zvučnika i pasivni zvučnici daju prožimajući zvuk

  Dva 1,75-inčna neodimijska zvučnika reproduciraju prirodan, jasan i uravnotežen zvuk, a dva nasuprotna pasivna radijatora pojačavaju basove. Prednje i stražnje pogonske jedinice punog raspona reproduciraju ravnomjeran zvuk u rasponu od 360 stupnjeva, omogućavajući slobodu uživanja u zvuku identične kvalitete bez obzira na to u kojem smjeru okrenuli zvučnik.

 • Digitalna obrada zvuka za prirodnu glazbu bez izobličenja

  Digitalna obrada zvuka za prirodnu glazbu bez izobličenja

  Napredna tehnologija obrade zvuka poboljšava reprodukciju glazbe tako da svaka nota rezonira kristalno čistom preciznošću, a svaka je pauza zapečaćena besprijekornom tišinom. Tehnologija tvrtke Philips za digitalnu obradu zvuka optimizira radne karakteristike kompaktnih zvučnika, a krajnji zvuk je čist, detaljan i snažan, bez izobličenja.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je izdržljiva i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s uređajima iPod/iPhone/iPad ili drugim Bluetooth uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti ili čak prijenosna računala. Tako na ovom zvučniku jednostavno možete uživati u omiljenoj glazbi, zvuku videozapisa ili igri.

 • Trenutačno prenosite glazbu između 3 uređaja uz MULTIPAIR

  Trenutačno prenosite glazbu između 3 uređaja uz MULTIPAIR

  Istovremeno uparite 3 pametna uređaja za usmjeravanje glazbe na željeni uređaj bez neugodnosti rasparivanja i ponovnog uparivanja. Za reprodukciju pjesme s drugog uređaja najprije pauzirajte pjesmu na glavnom uređaju i potom reproducirajte novu pjesmu na drugom uređaju. Savršeno za dijeljenje glazbe s prijateljima, za zabave ili jednostavno za reprodukciju različitih pjesama spremljenih na različitim uređajima. Ako se obitelj i prijatelji istovremeno upare, na jednostavan način možete se prebacivati između glazbe svih uključenih.

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Dodatno praktično postolje za punjenje zvučnika

  Dodatno praktično postolje za punjenje zvučnika

  Zvučnik možete puniti na jednostavan i praktičan način – postavite ga na kompaktno postolje za punjenje koje možete se može nalaziti bilo gdje u vašem domu. Možete istovremeno puniti zvučnik i uživati u glazbi. Za glazbu u pokretu, zvučnik možete puniti i pomoću standardnog USB kabela.

 • Do 12 sati reprodukcije glazbe

  Do 12 sati reprodukcije glazbe

  Glasno reproducirajte glazbu u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz ugrađenu punjivu bateriju koja traje do 12 sati. Slušajte svu glazbu bez neurednih zapetljanih kabela i nespretnog traženja strujnih utičnica, što vam pruža potpunu slobodu kretanja i uživanje u glazbi pola dana.

 • Zvučnik možete koristiti i kao punjač pametnog telefona

  Zvučnik možete koristiti i kao punjač pametnog telefona

  Zvučnik možete koristiti i kao punjač; ako vam se isprazni baterija pametnog telefona ili tableta, možete je napuniti putem USB kabela, koristeći bateriju iz zvučnika.

 • Ugrađena punjiva litij-ionska baterija za reprodukciju na bilo kojem mjestu

  Ugrađena punjiva litij-ionska baterija za reprodukciju na bilo kojem mjestu
 • Dizajn otporan na prskanje, idealan za uporabu u vlažnim okruženjima

  Vodootporan dizajn ovaj zvučnik čini idealnim za uporabu pod tušem, u kuhinji, blizu bazena ili na kiši, zbog čega ćete u glazbi moći uživati gdje god želite.

 • Ukupna izlazna snaga od 2 x 8 W

  Ukupna izlazna snaga ovog zvučnika iznosi 16 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u vatima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u vatima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Ugrađeni mikrofon za hands-free telefonske pozive

  Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, ovaj zvučnik možete koristiti za komunikaciju. Nakon što primite poziv, glazba će se pauzirati te možete razgovarati koristeći zvučnik. Obavite poslovni razgovor ili nazovite prijatelja sa zabave. U svakom slučaju, radi izvrsno.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: