bežični prijenosni zvučnik

  bežični prijenosni zvučnik

  Male dimenzije, velika snaga zvuka

  Odličan zvuk u malom i modernom dizajnu koji možete nositi svuda, s aluminijskim detaljima koji odražavaju kvalitetu. Bluetooth Multipair veza omogućava trenutačan odabir glazbe između dva uređaja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

bežični prijenosni zvučnik

Bluetooth®, MULTIPAIR, Punjiva baterija, Bijela BT2600W/00 Pronađi slične proizvode

Male dimenzije, velika snaga zvuka

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je izdržljiva i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s uređajima iPod/iPhone/iPad ili drugim Bluetooth uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti ili čak prijenosna računala. Tako na ovom zvučniku jednostavno možete uživati u omiljenoj glazbi, zvuku videozapisa ili igri.

 • Funkcija Anti-clipping za glasan zvuk glazbe, bez izobličenja

  Funkcija Anti-clipping za glasan zvuk glazbe, bez izobličenja

  Anti-Clipping omogućava glasniju reprodukciju glazbe čija kvaliteta ostaje visoka, čak i kada je razina napunjenosti baterije niska. Prihvaća ulazne signale, od 300 mV do 1000 mV, i štiti zvučnike od oštećenja uslijed izobličenja. Ovaj zvučnik rukuje funkcijom sprječavanja rezanja signala koristeći namjenski integrirani sklop za ograničavanje zvuka. Time se nadzire glazbeni signal kako prolazi kroz pojačalo te zadržavaju vršne vrijednosti unutar raspona pojačala, sprječavajući izobličenje zvuka koje uzrokuje rezanje signala bez narušavanja glasnoće. Mogućnost prijenosnog zvučnika da reproducira vršne vrijednosti u glazbi smanjuje se zajedno s razinom napunjenosti baterije, ali funkcija Anti-Clipping smanjuje vršne vrijednosti uzrokovane niskom razinom baterije.

 • Ugrađena punjiva baterija za reprodukciju glazbe gdje god se nalazili

  Ugrađena punjiva baterija za reprodukciju glazbe gdje god se nalazili

  Glasno reproducirajte glazbu - uvijek i svugdje. Uz ugrađenu punjivu bateriju možete uživati u svojoj glazbi bez gnjavaže koju uzrokuju zapetljani kabeli i nepraktična potraga za strujnom utičnicom. Sada uživajte u odličnoj glazbi uz slobodu pokreta.

 • Audio ulaz za jednostavno povezivanje s gotovo bilo kojim elektroničkim uređajem

  Audio ulaz za jednostavno povezivanje s gotovo bilo kojim elektroničkim uređajem
 • Trenutačno prebacujte glazbu između 2 uređaja uz MULTIPAIR

  Istovremeno uparite 2 pametna uređaja za usmjeravanje glazbe na željeni uređaj bez neugodnosti rasparivanja i ponovnog uparivanja. Za reprodukciju pjesme s drugog uređaja najprije pauzirajte pjesmu na glavnom uređaju i potom reproducirajte novu pjesmu na drugom uređaju. Savršeno za dijeljenje glazbe s prijateljima, za zabave ili jednostavno za reprodukciju različitih pjesama spremljenih na različitim uređajima. Ako se obitelj i prijatelji istovremeno upare, na jednostavan način možete se prebacivati između glazbe svih uključenih.

 • Ugrađeni mikrofon za hands-free telefonske pozive

  Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, ovaj zvučnik možete koristiti za komunikaciju. Nakon što primite poziv, glazba će se pauzirati te možete razgovarati koristeći zvučnik. Obavite poslovni razgovor ili nazovite prijatelja sa zabave. U svakom slučaju, radi izvrsno.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: