1
Uklanjanje dlačica s tijela

Lumea Prestige

IPL – uređaj za uklanjanje dlačica

  Lumea Prestige

  IPL – uređaj za uklanjanje dlačica

  Iskusite glatkoću bez dlačica do 8 tjedana*

  Prvi IPL na svijetu s jedinstvenim zaobljenim nastavkom za tijelo i prilagođenim nastavkom za lice. Osim toga, Philips Lumea Prestige najučinkovitije je IPL rješenje koje pruža uporabu bez kabela i s njim te senzor SmartSkin. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Lumea Prestige IPL – uređaj za uklanjanje dlačica

S jedinstvenim zaobljenim nastavcima, Za uporabu na tijelu i licu, Uz senzor SmartSkin, Uporaba s kabelom ili bežično BRI950/00 Pronađi slične proizvode

Iskusite glatkoću bez dlačica do 8 tjedana*

Jedinstveni nastavci dizajnirani za optimalne rezultate

 • Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima

  Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima

  IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. Aparat Lumea tvrtke Philips primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice, potičući prelazak folikula dlake u fazu mirovanja. To za posljedicu ima postepeno smanjenje količine dlačica koje izrastaju na tijelu. Ponavljanjem tretmana koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Tretman za sprječavanje ponovnog rasta dlačica siguran je i nježan, čak i na osjetljivim područjima. Lumea tvrtke Philips klinički je testirana i razvijena u suradnji s dermatolozima kako bi osigurala jednostavan i učinkovit tretman kod kuće.

 • Dokazano siguran i učinkovit tretman

  Dokazano siguran i učinkovit tretman

  Istraživanja pokazuju do 92 % manje dlačica u samo 3 tretmana**. Prva 4 tretmana trebaju se provesti svaka 2 tjedna, nakon čega biste već trebali vidjeti željene rezultate. Kako biste održavali rezultate, ponovite tretman svaka 4 tjedna. Nakon samo 8 tretmana moći ćete uživati u glatkoj koži 6 mjeseci.* Kako biste povećali sliku, pritisnite sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice.

 • Pogodan za razne tipove dlačica i kože

  Pogodan za razne tipove dlačica i kože

  Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

 • Pametni nastavci prilagođavaju tretman za svako područje

  Pametni nastavci prilagođavaju tretman za svako područje

  Budući da je svako područje tijela jedinstveno, Philips Lumea Prestige jedini je uređaj s IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličinom prozorčića i filtara. Ovaj Philips Lumea Prestige pruža specijalizirane tretmane za tijelo (noge, ruke, trbuh), lice (gornja usna, brada), bikini zonu i pazuhe.

 • Nastavak za lice preciznog je dizajna i ima dodatni filtar za lice

  Nastavak za lice preciznog je dizajna i ima dodatni filtar za lice

  Ima vlastiti posebno dizajnirani dodatni integrirani filtar i mali, plosnati prozor za nježnu i preciznu uporabu na gornjoj usni, bradi i liniji čeljusti (veličina prozora je 2 cm2). 84 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na licu.***

 • Veliki nastavak za tijelo sa zaobljenim dizajnom

  Veliki nastavak za tijelo sa zaobljenim dizajnom

  Nastavak za tijelo ima najveći prozor za tretman (4,1 cm2) pa je savršen za brzi tretman velikih područja tijela kao što su noge, ruke i trbuh. Dizajn zaobljen prema unutra precizno prati obline tijela radi postizanja optimalnog dodira s kožom. Dodavanjem nastavka na uređaj, automatski se pokreće prilagođeni tretman pogodan za ta područja tijela. 83 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama***.

 • Uz senzor SmartSkin

  Uz senzor SmartSkin

  Philips Lumea Prestige ima 5 energetskih postavki i olakšava vam odabir odgovarajuće zahvaljujući senzoru SmartSkin. Senzor SmartSkin savjetuje koja je postavka najbolja za vašu nijansu kože, kad god to poželite.

 • Upotrebljavajte s kabelom ili bežično

  Upotrebljavajte s kabelom ili bežično

  Philips Lumea Prestige uređaj je s IPL tehnologijom koji se može koristiti s kabelom ili bez njega, što pruža potpunu praktičnost. Upotrebljavajte ga bežično kako biste imali potpunu slobodu pokreta, a priključite ga na napajanje kada želite tretman bez prekida.

 • Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

  Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

  Philips Lumea potpuno je rješenje koje se isporučuje spremno za rad, izravno iz kutije. Nisu potrebni spremnici za nadopunjavanje niti gelovi.

Prikaz svih specifikacija
 • Prosječni rezultat na nogama: 78 %, nakon 12 tretmana, objektivna studija na 48 žena u Nizozemskoj i Austriji
 • * Smanjenje do 92 % dlačica nakon 3 tretmana kada se prati raspored; mjereno na nogama; individualni se rezultati razlikuju
 • ** Istraživanje provedeno u Nizozemskoj i Austriji, 46 žena, nakon 3 tretmana na nogama, nakon 2 tretmana na licu)

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: