bežični zvučnik za reprodukciju u više prostorija

  bežični zvučnik za reprodukciju u više prostorija

  Jedan dodir za reprodukciju glazbe u svakoj prostoriji

  Bežični zvučnik za slušanje u više prostorija izzy tvrtke Philips bežično reproducira glazbu putem Bluetooth veze. Dodirom tipke do 5 zvučnika izzy jednostavno će i istovremeno reproducirati glazbu u svakoj prostoriji. Postavljanje je lako, nema usmjerivača, lozinke niti aplikacija. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

izzy bežični zvučnik za reprodukciju u više prostorija

Bluetooth®, Crna BM5B/10 Pronađi slične proizvode

Jedan dodir za reprodukciju glazbe u svakoj prostoriji

 • Slušajte glazbu u jednoj sobi putem tehnologije Bluetooth®

  Slušajte glazbu u jednoj sobi putem tehnologije Bluetooth®

  Zvučnik izzy tvrtke Philips omogućuje usmjeravanje vaše omiljene glazbe s telefona, tableta ili računala bez obzira na to koju aplikaciju upotrebljavate za glazbu ili radio.

 • Grupirajte do 5 zvučnika izzy uz pomoć tehnologije izzylink™ za uživanje u više prostorija

  Grupirajte do 5 zvučnika izzy uz pomoć tehnologije izzylink™ za uživanje u više prostorija

  izzylink™ bežična je tehnologija koja upotrebljava standard IEEE 802.11n kako bi omogućila povezivanje većeg broja zvučnika radi stvaranja bežične mreže. Mreža povezuje do pet zvučnika, a da biste je postavili, nije potreban usmjerivač, Wi-Fi lozinka ili neka drugom aplikacijom na pametnom mobilnom uređaju. Zvučnike izzy možete jednostavno dodati mreži kako biste uživali u istodobnoj reprodukciji glazbe u više prostorija. Jednim dodirom možete svaki zvučnik prebaciti iz samostalnog načina rada na grupni način rada za glazbu u više prostorija.

 • Postavljanje mreže izzylink™ jednim dodirom: bez usmjerivača, lozinke, aplikacija

  Postavljanje mreže izzylink™ jednim dodirom: bez usmjerivača, lozinke, aplikacija

  Za postavljanje nije potreban usmjerivač, lozinka ni aplikacije. Naprosto pritisnite i zadržite gumb "GROUP" (Grupiranje) na dva zvučnika za prvo postavljanje. Ponovite postupak da biste dodali 3., 4. i 5. zvučnik. Svakim dugim pritiskom gumba "Group" dodaje se po jedan novi zvučnik. Slušanje glazbe u više prostorija nikada nije bilo jednostavnije. Nakon dovršetka mreža izzylink™ pohranjuje se čak i kada se zvučnici isključe iz napajanja.

 • Promijenite glavni zvučnik u grupi jednim dodirom

  Promijenite glavni zvučnik u grupi jednim dodirom

  U svakoj grupi izzylink™ bilo koji zvučnik može biti glavni i usmjeravati glazbu prema drugim zvučnicima. Kada želite preuzeti dijeljenje glazbe u svoje ruke, pritisnite gumb Bluetooth na zvučniku u svojoj sobi i odmah podijelite glazbu sa svog uređaja. Drugi zvučnici u istoj grupi izzylink™ sinkronizirano će reproducirati istu glazbu u isto vrijeme. Međusobno dijeljenje glazbe iznimno je jednostavno.

 • 2 zvučnika od 2,5" s ulazom za basove za zvuk koji ispunjava prostoriju

  2 zvučnika od 2,5" s ulazom za basove za zvuk koji ispunjava prostoriju

  Opremljeni s 2 zvučnika od 2,5" audiofilske kvalitete, zvučnici Izzy za više prostorija stvaraju snažan zvuk koji ispunjava prostoriju, dok ulazi za basove šire niske frekvencije i time stvaraju doista prožimajući i dinamični doživljaj.

 • izzylink™ za usmjeravanje glazbe

  izzylink™ bežično u sve prostorije širi sve izvore glazbe; podržava aplikacije za glazbu ili radio s pametnih telefona, tableta ili računala.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Možete usmjeravati omiljene glazbene zapise s telefona, tableta ili računala, bez obzira na to koju aplikaciju za glazbu ili radio koristili. Bežično proširite omiljenu glazbu u svaku prostoriju putem Bluetooth veze.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: