DryCare

Sušilo za kosu

  DryCare

  Sušilo za kosu

  Elegantan, snažan i lagan

  Sušilo za kosu DryCare od 2300 W tvrtke Philips sve je što možete poželjeti od sušila za kosu. Osim snage za sušenje od 2300 W, vrlo je lagan i jednostavan za držanje i rukovanje, pruža njegu ionima za dodatni sjaj, a i elegantnog je ljubičastog dizajna. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 329

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Elegantan, snažan i lagan

Vaše rješenje za sušenje u jednom aparatu

 • Izuzetno učinkovito sušenje snagom 2300 W

  Izuzetno učinkovito sušenje snagom 2300 W

  DryCare tvrtke Philips s 2300 W ima snagu koja vam treba. Njegov brz protok zraka snage 2300 W osigurava odlične rezultate oblikovanja.

 • Regeneriranje ionima za sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta

  Regeneriranje ionima za sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta

  DryCare tvrtke Philips ima gumb za poboljšanje sjaja ionima koji osigurava glatku kosu bez statičkog elektriciteta. Negativno nabijeni ioni uklanjaju statički elektricitet, zaglađuju vlasi i regeneriraju kosu. Rezultat je predivno sjajna i glatka kosa.

 • Mlaz hladnog zraka za učvršćivanje frizure nakon sušenja

  Mlaz hladnog zraka za učvršćivanje frizure nakon sušenja

  DryCare tvrtke Philips ima vrlo važan gumb za mlaz hladnog zraka. Gumb pruža mlaz hladnog zraka za učvršćivanje i dovršetak frizure.

 • Postavka temperature ThermoProtect

  Postavka temperature ThermoProtect

  DryCare tvrtke Philips ima postavku ThermoProtect. Ova postavka suši kosu pri najučinkovitijoj, a ipak nježnoj temperaturi. Kosa se brzo suši bez pregrijavanja.

 • 3 postavke topline i 2 postavke brzine za maksimalnu kontrolu oblikovanja

  3 postavke topline i 2 postavke brzine za maksimalnu kontrolu oblikovanja

  DryCare tvrtke Philips ima 3 postavke topline i 2 postavke brzine za maksimalnu kontrolu oblikovanja. Lako se postavljaju i koriste pa ih možete koristiti za prilagodbu željene temperature i snage sukladno vašem stilu.

 • Lagan, ugodan dizajn

  Lagan, ugodan dizajn

  DryCare tvrtke Philips ima masu od samo 407 grama, što ga čini ugodnim za rukovanje i držanje. Lagan dizajn olakšava oblikovanje bez kompromisa po pitanju snage.

 • Kabel za napajanje od 2 m

  Kabel za napajanje od 2 m

  DryCare tvrtke Philips ima kabel za napajanje duljine 2 m koji jamči fleksibilnost i jednostavnost oblikovanja.

 • Keramički element za sušenje sprječava prekomjerno sušenje

  DryCare tvrtke Philips ima keramički element za sprječavanje prekomjernog sušenja i zaglađivanja kose. Element pruža infracrvenu toplinu. Ta nježna toplina suši i zaglađuje kosu iznutra, štiteći je od isušivanja uz istovremeno brzo i učinkovito sušenje.

 • Nastavak za volumen služi za volumen, kovrče i lepršave stilove

  DryCare tvrtke Philips ima nastavak za dodavanje volumena koji izjednačuje kovrče i daje lepršavost. Kako biste postigli najbolje rezultate, nastavak za volumen držite blizu područja tjemena i korijena. Njegovi klinovi fine teksture dodaju volumen, maksimalno povećavaju gustoću i lepršavost te pomažu u oblikovanju kovrča.

 • Usmjerivač od 14 mm za precizno oblikovanje

  Uski otvor mlaznice od 14 mm usmjerava protok zraka na specifična područja. Koristite ga za usmjereno oblikovanje zajedno sa sušilom i četkom.

 • Sušilo za kosu elegantnog, modernog dizajna

  DryCare tvrtke Philips elegantno je i moderno dizajnirano sušilo za kosu. Njegova privlačna tamnoljubičasta boja prepoznatljiva je i dobro izgleda jednako kao i rezultati koje sušilo postiže.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: