Reprodukt. Blu-ray

  Reprodukt. Blu-ray

  Istinski kinematografska, superiorna kvaliteta slike i zvuka

  Potpuno se prepustite čistoj i potpunoj audiovizualnoj zabavi koju spektakularan 3D format čini ravnom stvarnosti. Iskusite žive, kristalno jasne slike i kvalitetan zvuk prepun detalja uz ovaj elegantan i predivan Blu-ray Disc reproduktor. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

9000 series Reprodukt. Blu-ray

Qdeo, TI Burr-Brown DAC, 3D reprodukcija BDP9600/12 Pronađi slične proizvode

Istinski kinematografska, superiorna kvaliteta slike i zvuka

 • Qdeo™ obrada videozapisa za filmove u najčišćem obliku

  Qdeo™ obrada videozapisa za filmove u najčišćem obliku

  Qdeo™ tehnologija za obradu videozapisa omogućava tihe i realistične videozapise. Većina videozapisa sadrži šumove i smetnje koji odvlače pažnju prilikom gledanja na televizoru visoke rezolucije. Qdeo™ obrada proizvodi sliku smanjene razine šuma, unaprijeđene boje, poboljšanog kontrasta, izraženih detalja i poboljšanog osjećaja dubine, a rezultat je tih i ugodan doživljaj gledanja koji će vas prožeti. Osim toga, Qdeo™ radi s raznim vrstama video izvora, uključujući Blu-ray, DVD pa čak i internetske videozapise lošije kvalitete.

 • Blu-ray 3D Disc reprodukcija za potpun HD 3D doživljaj kod kuće

  Blu-ray 3D Disc reprodukcija za potpun HD 3D doživljaj kod kuće

  Full HD 3D pruža iluziju dubine i tako osigurava intenzivan i realističan doživljaj gledanja kod kuće. Zasebne slike za lijevo i desno oko snimaju se u kvaliteti 1920 x 1080 Full HD rezolucije i naizmjenično se reproduciraju na zaslonu pri velikoj brzini. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja.

 • Net TV za popularne internetske usluge, uključujući trgovine videosadržaja*

  Net TV za popularne internetske usluge, uključujući trgovine videosadržaja*

  Iskusite mnoge internetske usluge, uključujući video na zahtjev. Uživajte u filmovima, slikama, informativnim i zabavnim sadržajima te drugim internetskim sadržajima izravno na televizoru kad god to poželite zahvaljujući Blu-ray Disc reproduktoru ili kućnom kinu tvrtke Philips. Sada vam je dostupan i pristup odabranim internetskim trgovinama videosadržaja* izravno na televizoru. Jednostavno odaberite videozapis koji želite unajmiti i uživajte u njemu. Nikada nije bilo lakše organizirati filmsku večer kod kuće. *Dostupnost ovisi o državi, više informacija potražite na web-stranici www.philips.com/blu-ray.

 • Ugrađeni WiFi-n za bržu bežičnu vezu šireg opsega

  Ugrađeni WiFi-n za bržu bežičnu vezu šireg opsega

  WiFi-n, poznat i kao IEEE 802.11n, je novi standard za bežičnu vezu. Obuhvaća mnogo novih opcija za poboljšanje kvalitete bežične veze, veću brzinu i širi opseg u usporedbi s prethodnim WiFi standardima. Osim toga, WiFi-n je kompatibilan s prethodnim standardima, što ovom reproduktoru omogućava odašiljanje signala usmjerivačima koji koriste starije WiFi standarde i primanje signala s njih.

 • DLNA mrežna veza za uživanje u fotografijama i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza za uživanje u fotografijama i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza omogućava jednostavan pristup osobnim fotografijama, glazbi, videozapisima i filmovima koji se nalaze na računalu ili kućnoj mreži. Koristi Ethernet (LAN) vezu s protokolom DLNA, što jamči da će uređaji s DLNA certifikatom međusobno raditi bez problema. Priključivanjem Blu-ray Disc reproduktora u kućnu mrežu moći ćete pristupati informacijama sa svih uređaja s DLNA certifikatom. Svojem svijetu zabave možete pristupati jednim pritiskom gumba, uz intuitivno korisničko sučelje dizajnirano za jednostavno pregledavanje.

 • DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD na vašem Blu-ray u/ili DVD reproduktoru donosi najnovija poboljšanja u DivX tehnologiji kako biste mogli uživati u videozapisima i filmovima u HD rezoluciji prenesenima s interneta izravno na vaš Philips HDTV ili računalo. DivX Plus HD podržava reprodukciju DivX Plus sadržaja (H.264 HD video s AAC zvukom visoke kvalitete u formatu datoteke MKV), istodobno podržavajući i ranije verzije DivX videosadržaja, do 1080p. DivX Plus HD za digitalni video stvarne HD rezolucije.

 • TI Burr-Brown DAC za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka

  TI Burr-Brown DAC za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka

  TI Burr-Brown je vrlo poznata marka koja je sinonim za odlične radne značajke i kvalitetu, a specijalizirana je za proizvodnju Hi-Fi komponenti profesionalne kvalitete, kao što su pretvarači digitalnih signala u analogne (DAC). Philips bira i pouzdaje se u TI Burr-Brown DAC pretvarače koji pretvaraju digitalne audio signale u analogne koristeći frekvenciju uzorkovanja 192 KHz uz 24-bitnu rezoluciju. Tako se koristi više informacija iz analognog zvučnog vala, a rezultat je bogatiji zvuk.

 • Zaseban toroidni izvor napajanja za čist zvuk bez šuma

  Zaseban toroidni izvor napajanja za čist zvuk bez šuma

  Toroidni izvor napajanja je jezgreni transformator snage koji ima oblik prstena. Koristi zaseban toroidni transformator i linearni izvor napajanja kako bi se osigurao stabilan izvor napajanja bez buke namijenjen analognim audio signalima. Ovim dizajnom izbjegava se dodavanje neželjenih digitalnih signala u usporedbi s uobičajenim dizajnom kod kojega i digitalni video i analogni audio signali dijele isti izvor napajanja. Rezultat je čist zvuk gotovo bez smetnji.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD pružaju 7.1 kanala najboljeg zvuka s Blu-ray Disc medija. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, što znači da ćete čuti upravo ono što trebate. DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD upotpunjuju vaš doživljaj zabave visoke rezolucije.

 • Čvrsto 3-milimetarsko aluminijsko kućište osigurava optimalne radne značajke

  Čvrsto 3-milimetarsko aluminijsko kućište osigurava optimalne radne značajke

  Čvrsto 3-milimetarsko gornje aluminijsko kućište osigurava optimalne radne značajke. Budući da prelazi industrijske norme vezane uz debljinu, ovo kućište dovoljno je izdržljivo da može spriječiti vibracije ili smetnje koje uzrokuje druga električna oprema, a ipak vašem Blu-ray uređaju za reprodukciju pruža elegantan izgled i dojam.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: