Reprodukt. Blu-ray

  Reprodukt. Blu-ray

  Uživajte u najboljim web-sadrž. na televizoru, u dnevnom boravku

  Pretražujte najbolje internetske sadržaje u svom dnevnom boravku uz BDP8000 tvrtke Philips koji ima značajku Net TV. Jednostavno pristupajte popularnim web-mjestima na zaslonu televizora i razmjenjujte sadržaje udobno smješteni u vlastitom naslonjaču. Uz Blu-ray možete uživati i u kinematografskom iskustvu u HD formatu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

8000 series Reprodukt. Blu-ray

Net TV, 3D reprodukcija, CinemaPerfect HD BDP8000/12 Pronađi slične proizvode

Uživajte u najboljim web-sadrž. na televizoru, u dnevnom boravku

 • Blu-ray 3D Disc reprodukcija za potpun HD 3D doživljaj kod kuće

  Blu-ray 3D Disc reprodukcija za potpun HD 3D doživljaj kod kuće

  Full HD 3D pruža iluziju dubine i tako osigurava intenzivan i realističan doživljaj gledanja kod kuće. Zasebne slike za lijevo i desno oko snimaju se u kvaliteti 1920 x 1080 Full HD rezolucije i naizmjenično se reproduciraju na zaslonu pri velikoj brzini. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja.

 • CinemaPerfect HD za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa

  CinemaPerfect HD za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa

  CinemaPerfect HD Engine tvrtke Philips pruža novi standard u reprodukciji jasnih i oštrih videozapisa. Ova pametna tehnologija omogućava smanjenje šuma i izoštravanje slike kako bi se postigla slika kvalitetnija od svih koje ste dosad vidjeli. Smanjenjem šuma u videozapisima i odličnom prilagodbom veličine smanjuje se šum koji nastaje prilikom kompresije videozapisa u MPEG format. Uz poboljšanu obradu boja postižu se oštre, duboke slike na zaslonu.

 • Net TV za popularne internetske usluge, uključujući trgovine videosadržaja*

  Net TV za popularne internetske usluge, uključujući trgovine videosadržaja*

  Iskusite mnoge internetske usluge, uključujući video na zahtjev. Uživajte u filmovima, slikama, informativnim i zabavnim sadržajima te drugim internetskim sadržajima izravno na televizoru kad god to poželite zahvaljujući Blu-ray Disc reproduktoru ili kućnom kinu tvrtke Philips. Sada vam je dostupan i pristup odabranim internetskim trgovinama videosadržaja* izravno na televizoru. Jednostavno odaberite videozapis koji želite unajmiti i uživajte u njemu. Nikada nije bilo lakše organizirati filmsku večer kod kuće. *Dostupnost ovisi o državi, više informacija potražite na web-stranici www.philips.com/blu-ray.

 • Ugrađeni WiFi-n za bržu bežičnu vezu šireg opsega

  Ugrađeni WiFi-n za bržu bežičnu vezu šireg opsega

  WiFi-n, poznat i kao IEEE 802.11n, je novi standard za bežičnu vezu. Obuhvaća mnogo novih opcija za poboljšanje kvalitete bežične veze, veću brzinu i širi opseg u usporedbi s prethodnim WiFi standardima. Osim toga, WiFi-n je kompatibilan s prethodnim standardima, što ovom reproduktoru omogućava odašiljanje signala usmjerivačima koji koriste starije WiFi standarde i primanje signala s njih.

 • DLNA mrežna veza za uživanje u fotografijama i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza za uživanje u fotografijama i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza omogućava jednostavan pristup osobnim fotografijama, glazbi, videozapisima i filmovima koji se nalaze na računalu ili kućnoj mreži. Koristi Ethernet (LAN) vezu s protokolom DLNA, što jamči da će uređaji s DLNA certifikatom međusobno raditi bez problema. Priključivanjem Blu-ray Disc reproduktora u kućnu mrežu moći ćete pristupati informacijama sa svih uređaja s DLNA certifikatom. Svojem svijetu zabave možete pristupati jednim pritiskom gumba, uz intuitivno korisničko sučelje dizajnirano za jednostavno pregledavanje.

 • DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD na vašem Blu-ray u/ili DVD reproduktoru donosi najnovija poboljšanja u DivX tehnologiji kako biste mogli uživati u videozapisima i filmovima u HD rezoluciji prenesenima s interneta izravno na vaš Philips HDTV ili računalo. DivX Plus HD podržava reprodukciju DivX Plus sadržaja (H.264 HD video s AAC zvukom visoke kvalitete u formatu datoteke MKV), istodobno podržavajući i ranije verzije DivX videosadržaja, do 1080p. DivX Plus HD za digitalni video stvarne HD rezolucije.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD pružaju 7.1 kanala najboljeg zvuka s Blu-ray Disc medija. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, što znači da ćete čuti upravo ono što trebate. DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD upotpunjuju vaš doživljaj zabave visoke rezolucije.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • BD-Live (Profile 2.0) za uživanje u dodatnom Blu-ray sadržaju na mreži

  BD-Live (Profile 2.0) za uživanje u dodatnom Blu-ray sadržaju na mreži

  BD-Live dodatno obogaćuje vaš svijet visoke rezolucije. Primajte najnoviji sadržaj jednostavnim povezivanjem Blu-ray Disc reproduktora s internetom. Čekaju vas uzbudljivi noviteti, kao što su ekskluzivni sadržaji za preuzimanje, događaji uživo, razgovori uživo, igre i kupnja na mreži. Uhvatite val visoke rezolucije uz Blu-ray Disc reprodukciju i BD-Live

 • 7.1-kanalni surround zvuk za najbolji kino-doživljaj

  7.1-kanalni surround zvuk za najbolji kino-doživljaj

  Uživajte u najboljem doživljaju zvuka svih vrsta sadržaja. Prilikom gledanja filma dobit ćete puni 7.1-kanalni surround zvuk koji će vas uvući u akciju. Prilikom slušanja glazbe, kada surround zvuk nije potreban, sustav će intuitivno prijeći na 2.1-kanalni stereo zvuk pri kojem glazba najbolje zvuči. Naravno, uvijek možete odabrati neki od prethodno postavljenih načina rada Blu-ray i/ili DVD reproduktora, od čistog stereo ili 7-kanalnog stereo do Dolby TrueHD i DTS Master Audio 7.1-kanalnog surround zvuka za najbolji doživljaj HD zvuka.

 • Kontrole osjetljive na dodir za uglađen i lak pristup

  Uz tipke osjetljive na dodir, lagani dodir tipke dovoljan je za prepoznavanje unosa Više nema potrebe za snažnim pritiskanjem tipki na uređaju!

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: