Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Soundbar, zvučnik

  • KA
  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Soundbar, zvučnik

  Od stereo do surround zvuka u roku od nekoliko sekundi

  Tanki zvučni sustav Fidelio B5 tvrtke Philips stvara surround zvuk koristeći odvojive bežične stražnje zvučnike i niskotonac. Pogonske jedinice audiofilske kvalitete i kalibracija u skladu s prostorom osiguravaju dinamičan, uravnotežen zvuk. Stražnji zvučnici mogu se neovisno koristiti radi reprodukcije glazbe na bilo kojem mjestu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Soundbar, zvučnik

4.1-kanalni bežični surround zvuk, Bluetooth® aptX, AAC i NFC, 2 HDMI ulaza i HDMI izlaz ARC, Kalibracija u skladu s prostorom B5/12 Pronađi slične proizvode

Od stereo do surround zvuka u roku od nekoliko sekundi

uz odvojive zvučnike

 • Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Počastite osjetilo sluha vrhunskim surround zvukom kad god poželite. Samo odvojite bežične surround zvučnike od lijeve i desne glavne zvučne jedinice te ih postavite u stražnji dio prostorije kako biste postigli doživljaj višekanalnog surround zvuka za igre i filmove. Kada akcija završi, ponovo povežite zvučnike za glazbu i televizijske emisije. Zahvaljujući upotrebi originalne bežične audio tehnologije sa surround zvučnicima koji rade na jedinstvenoj frekvenciji, nema mrežnih smetnji. Rezultat je potpuno bežični surround sustav s kvalitetom zvuka bez gubitka za glazbu i filmove.

 • Kalibracija u skladu s prostorom

  Kalibracija u skladu s prostorom

  Funkcija napredne kalibracije u skladu s prostorom razvijena u našem jedinstvenom inovacijskom laboratoriju jamči najbolju moguću uravnoteženost zvučne slike, bez obzira na to gdje u prostoriji postavili stražnje zvučnike. Kada je pokrenete, funkcija će putem posebno dizajniranih zvučnih signala locirati stražnje zvučnike. Pomoću tih će informacija zatim identificirati najbolju ravnotežu zvuka za taj raspored zvučnika i u skladu s tim podesiti zvuk svakog zvučnika. Tako će slušatelj moći uživati u pravilno uravnoteženom zvuku čak i ako zvučnici nisu u idealnom položaju.

 • Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

 • Samostalni prijenosni Bluetooth zvučnici

  Samostalni prijenosni Bluetooth zvučnici

  Oba odvojiva stražnja zvučnika sustava Fidelio B5 imaju i zasebni Bluetooth modul koji ih čini uistinu neovisnima. To znači kako ih možete ponijeti svugdje, u kući ili izvan nje, za potpunu slobodu uživanja u glazbi. Svaki prijenosni zvučnik ima ukupnu izlaznu snagu od 8 W i omogućava reprodukciju snažnog zvuka gdje god ih postavili. Uz dva odvojiva i jedan središnji zvučnik, jedna jedinica Fidelio B5 glazbu može reproducirati na tri različita mjesta istovremeno.

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem dvaju audio HDMI izlaza na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

 • Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Ugrađeni Dolby Digital dekoder uklanja potrebu za vanjskim dekoderom obradom svih šest kanala audio informacija kako bi pružio doživljaj surround zvuka i zapanjujuće prirodan osjećaj ambijenta i dinamičke stvarnosti. Dolby Pro Logic II pruža pet kanala za obradu surround zvuka iz bilo kojeg stereo izvora.

 • Profinjen dizajn s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom

  Profinjen dizajn s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom

  Aluminij omogućava izražavanje kreativnosti i predstavlja moderni materijal koji biraju mnogi vrhunski dizajneri interijera diljem svijeta. Lagan, a ipak čvrst, aluminij je autentični materijal koji pomaže u dočaravanju doista legendarnog dizajna uređaja koji su izuzetno tanki i čvrsti te su savršena odlika inženjerske izvrsnosti. Krajnji rezultat su kućna kina koja će sigurno privući pogled i za kojim će se glave okretati u bilo kojoj prostoriji.

 • Način rada zvuka za slušanje iz blizine

  Način rada zvuka za slušanje iz blizine

  Zahvaljujući širokom rasponu ugrađenih postavki zvuka moći ćete postići željeni zvuk u svakoj situaciji. Ako gledate film ili televizijsku emisiju, način rada "Glas" poboljšava dijaloge tako da nikada ne propustite ono što je izrečeno, a način rada "Filmovi" pruža klasični surround doživljaj zvuk. Ako slušate glazbu, možete promijeniti čitavo iskustvo pomoću načina rada "Glazba". Naposljetku, u načinu rada "Iz blizine" možete uživati u emisijama bez uznemiravanja članova obitelji i prijatelja. Središnji se zvučnik isključuje, a zvuk reproducira samo iz bežičnih odvojivih zvučnika koje si možete približiti i slušati tiho.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: