1

CD Soundmachine

  -{discount-percentage}%

  CD Soundmachine

  Ponesite punu torbu zabave

  Pokrenite reprodukciju omiljenih zapisa uz Philips AZ250/12 CD Soundmachine. Umetnite CD ili priključite prijenosni reproduktor uz MP3 Link. Isporučuje se s torbicom od meke tkanine. Uživajte u sigurnoj reprodukciji uz maksimalna ograničenja glasnoće

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ponesite punu torbu zabave

Pokrenite reprodukciju omiljenih zapisa uz Philips AZ250/12 CD Soundmachine. Umetnite CD ili priključite prijenosni reproduktor uz MP3 Link. Isporučuje se s torbicom od meke tkanine. Uživajte u sigurnoj reprodukciji uz maksimalna ograničenja glasnoće

Unfortunately this product is no longer available

Ponesite punu torbu zabave

uz ovaj prijenosni zvučni sustav

 • Reproducirajte CD, CD-R i CD-RW

  Reproducirajte CD, CD-R i CD-RW

  Tvrtka Philips poznata je po razvoju proizvoda kompatibilnih s mnogim formatima diskova dostupnih na tržištu. Ovaj audiosustav omogućava uživanje u glazbi na CD, CD-R i CD-RW diskovima. CD-RW (CD diskovi s mogućnošću ponovnog zapisivanja) znači da vaš audiosustav može reproducirati CD diskove s mogućnošću snimanja (CD-R) i diskove s mogućnošću presnimavanja (CD-RW). Na CD-R diskove može se zapisivati samo jednom, a mogu se reproducirati na bilo kojem CD reproduktoru audiosadržaja, dok se na CD-RW diskove sadržaj može zapisivati i presnimavati više puta, a mogu se reproducirati na kompatibilnim CD reproduktorima.

 • MP3 Link za reprodukciju glazbe s prijenosnog uređaja

  MP3 Link za reprodukciju glazbe s prijenosnog uređaja

  MP3 Link veza omogućava izravnu reprodukciju MP3 sadržaja s prijenosnih reproduktora. Osim prednosti uživanja u omiljenoj glazbi u vrhunskoj kvaliteti zvuka koju pruža audio sustav, MP3 Link je i izuzetno praktičan jer sve što trebate učiniti je priključiti svoj prijenosni MP3 reproduktor u audio sustav.

 • Torbica od meke prilagodljive tkanine osigurava jednostavno nošenje

  Torbica od meke prilagodljive tkanine osigurava jednostavno nošenje

  Nosite svoj CD Soundmachine kamo god želite – u njegovoj torbici. Napravljena od meke, savitljive tkanine, torbica štiti vaš Soundmachine od udaraca, dok njezine ručke pružaju dodatnu sigurnost i jednostavnost prilikom nošenja. Uz pametno dizajnirane otvore ispred zvučnika i iznad važnih tipki za kontrolu, privlačna torbica omogućava vam uživanje u odličnoj glazbi dok je Soundmachine u njoj. Osim toga, torbica skriva tipke koje se ne koriste često kao što je tipka za zaključavanje vrata CD odjeljka. Ako reproduktor želite izvaditi iz torbice, patentni zatvarač pruža brz pristup za vađenje bez napora.

 • Maksimalno ograničenje glasnoće jamči sigurno slušanje

  Maksimalno ograničenje glasnoće jamči sigurno slušanje

  Dugotrajno izlaganje zvuku velike glasnoće može uzrokovati nepopravljivo oštećenje sluha. Kako bi se vama i vašim voljenima osiguralo slušanje pri sigurnoj glasnoći, Philips CD Soundmachine ima prethodno postavljenu maksimalnu glasnoću pri kojoj se glazba reproducira. Čak i ako vaše dijete ima slušalice i ne možete čuti što sluša, možete biti mirni znajući da zvuk nikada neće biti previše glasan. Philips uvijek vodi brigu o vama i pruža vam mir.

 • Zaključavanje vrata CD odjeljka za neometanu reprodukciju glazbe dok ste u pokretu

  Zaključavanje vrata CD odjeljka za neometanu reprodukciju glazbe dok ste u pokretu

  Philips CD Soundmachine dizajniran je da se može postaviti vodoravno ili okomito te konstruiran za odličan rad u oba položaja. Kako biste bili sigurni da se vrata CD odjeljka neće slučajno otvoriti kada je reproduktor u okomitom položaju, vrata su napravljena tako da se otvaraju isključivo pritiskom tipke. Dostupno je i zaključavanje vrata CD odjeljka koje sprječava slučajno pritiskanje tipke. Kliznik za zaključavanje nalazi se na vrhu uređaja Soundmachine, izvan dohvata živahnih ručica i skriven je dok je reproduktor u torbici. U tvrtki Philips svakoj sitnici poklanja se pažnja.

 • Malen i lagan

  Ovaj zvučni sustav tvrtke Philips ima kompaktan i privlačan dizajn te mnoštvo značajki za multimediju. S lakoćom održavajte kontakt s prijateljima i u potpunosti iskoristite značajke telefona kako biste postigli odličan mobilni doživljaj dok ste u pokretu.

 • Priključak za stereo slušalice pruža bolji glazbeni užitak

  Priključite svoje slušalice u ovaj uređaj tvrtke Philips kako biste imali osobniji doživljaj slušanja kad god to poželite. Priključivanjem slušalica u uređaj možete uživati u omiljenoj glazbi uz odličan zvuk, bez ometanja drugih osoba.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: