Radio sa satom i vremenskom prognozom

  Radio sa satom i vremenskom prognozom

  Informacije o vremenu nadohvat ruke

  Započnite dan na pravi način - svaki dan. Kompaktni radio sa satom i vremenskom prognozom sadrži sat s radiom i grafičke ikone za vremensku prognozu s indikatorima u boji. Vaš pouzdani meteorolog uz koji ćete svugdje stizati na vrijeme - uvijek. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Radio sa satom i vremenskom prognozom

Temperatura u prostoriji/vani AJ260/12 Pronađi slične proizvode

Informacije o vremenu nadohvat ruke

 • Indikator vremena sa svjetlom u više boja

  Indikator vremena sa svjetlom u više boja

  Ovaj moderni indikator vremena u više boja svijetli raznim bojama, ovisno o vremenskim uvjetima. Od narančaste za sunčane dane, plave za oblačne dane do ljubičaste za kišovite dane, možete odrediti kakvo je vrijeme čak i kada ste daleko od radija sa satom.

 • Prikaz temperature u prostoriji/vani

  Prikaz temperature u prostoriji/vani

  Informacije o vremenu nadohvat ruke. Philips radio sa satom pruža najnovije informacije o vremenu koje su dostupne. Njegov pametni senzor za temperaturu uvijek prikazuje temperaturu vani.

 • Ugrađeni higrometar prikazuje razinu vlažnosti u prostoriji

  Ugrađeni higrometar prikazuje razinu vlažnosti u prostoriji

  Philips radio sa satom dat će vam najpreciznije moguće podatke o relativnoj vlažnosti. Njegov pametni senzor uvijek prikazuje razinu vlažnosti u prostoriji.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Probudite se uz omiljenu melodiju na radiju ili zujalicu

  Probudite se uz omiljenu melodiju na radiju ili zujalicu

  Probudite se uz zvukove omiljene radijske stanice ili zujalice. Jednostavno podesite alarm na Philips radiju sa satom tako da vas probudi uz radijsku stanicu koju ste posljednju slušali ili odaberite buđenje uz zujalicu. Kada se dosegne podešeno vrijeme buđenja, Philips radio sa satom automatski će uključiti radijsku stanicu ili zujalicu.

 • Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Započnite dan na pravi način nježnim buđenjem uz glasnoću alarma koja se postepeno povećava. Uobičajeni alarmi s prethodno postavljenom glasnoćom previše su tihi ili tako neugodno glasni da vas naglo bude. Odaberite buđenje uz omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili zujalicu. Glasnoća alarma za nježno buđenje postepeno se povećava od niske do visoke razine.

 • Dvostruki alarm

  Dvostruki alarm

  Audio sustav tvrtke Philips ima dva alarma. Jedan alarm postavite da probudi vas, a drugi vašeg partnera.

 • Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za lak pregled pri slabom osvjetljenju

  Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za lak pregled pri slabom osvjetljenju

  LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem osigurava lak pregled i korištenje pri slabom osvjetljenju te pruža brz i jasan pregled informacija.

 • Digitalni sat kojim upravlja radio za precizne postavke vremena

  Sat kojim upravlja radio automatski se usklađuje sa standardnim vremenom lokalne radijske stanice, tako da čak ne morate provjeravati točnost sata niti ga podešavati. Svakodnevno vam je osigurano precizno vrijeme ili dok je sat uključen. Budite mirni znajući da nećete zakasniti na nijedan sastanak!

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: