Bluetooth® adapter

  Bluetooth® adapter

  Povežite do 3 pametna telefona u isto vrijeme

  Bluetooth® adapter tvrtke Philips sa značajkom MULTIPAIR pretvara sustav Hi-Fi/PC zvučnika u bežični zvučni sustav. Samo povežite adapter kako biste bežično usmjeravali glazbu s do tri pametna telefona, tableta ili uređaja s funkcijom Bluetooth. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bluetooth® adapter

Bluetooth® glazbeni prijemnik, MULTIPAIR, Bluetooth® aptX, AAC i NFC, Digitalni izlaz AEA2700/12 Pronađi slične proizvode

Povežite do 3 pametna telefona u isto vrijeme

 • Trenutačno prenosite glazbu između 3 uređaja uz MULTIPAIR

  Trenutačno prenosite glazbu između 3 uređaja uz MULTIPAIR

  Uparite do 3 pametna uređaja kako biste usmjeravali glazbu s onoga s kojeg želite, bez napornog poništavanja uparivanja i ponovnog uparivanja. Kako biste reproducirali pjesmu na drugom uređaju, samo ga uzmite i pritisnite gumb za reprodukciju. Pjesma će se prekinuti na originalnom uređaju i pokrenut će se nova pjesma, što je savršeno za dijeljenje glazbe s prijateljima, na zabavama ili jednostavno reproduciranje različitih pjesama pohranjenih na raznim uređajima. Dopustite prijateljima i obitelji da se istovremeno upare kako biste u tren oka mogli razmjenjivati glazbu.

 • Usmjeravajte glazbene aplikacije s pametnog telefona ili tableta na Hi-Fi

  Usmjeravajte glazbene aplikacije s pametnog telefona ili tableta na Hi-Fi

  Svaki obožavatelj glazbe ima aplikacije omiljene glazbene usluge ili radijske stanice na mreži. Sada ih možete reproducirati izravno na Hi-Fi sustavu.

 • Vrlo vjerno usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze (aptX® i AAC)

  Vrlo vjerno usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze (aptX® i AAC)

  Napredna tehnologija usmjeravanje zvuka putem Bluetooth® veze prenosi na novu razinu. Standardni Bluetooth® audio koristi SBC kodek osmišljen za osnovne audio prijenose, što rezultira razočaranjem i nezadovoljstvom slušatelja. No Hi-Fi adapter opremljen je tehnologijom Bluetooth® (aptX® i AAC) koja omogućava vrlo vjeran prijenos zvuka, pružajući bogat, snažan i kristalno čist zvuk. Uz kompatibilnost s najnovijim Android™ i Apple iOS pametnim telefonima, tabletima i drugim uređajima, Philips sada pruža kvalitetu zvuka koju i očekujete. Bežično prenesena glazba nikada nije zvučala tako dobro.

 • Može se povezati s gotovo svakim Hi-Fi sustavom ili sustavom zvučnika za računalo

  Može se povezati s gotovo svakim Hi-Fi sustavom ili sustavom zvučnika za računalo

  Bluetooth® Hi-Fi adapter možete povezati s gotovo bilo kojim Hi-Fi sustavom ili sustavom zvučnika za računalo koristeći standardni analogni RCA ili priključak od 3,5 mm.

 • Bluetooth® uparivanje jednim dodirom uz NFC

  Bluetooth® uparivanje jednim dodirom uz NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth® uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth® uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Elegantan i kompaktan dizajn

  Elegantan i kompaktan dizajn

  Bluetooth® Hi-Fi adapter ima kompaktan i privlačan dizajn pa će savršeno izgledati na vašem omiljenom Hi-Fi sustavu.

 • Radi s bilo kojim pametnim telefonom ili tabletom koji ima Bluetooth®

  Radi s bilo kojim pametnim telefonom ili tabletom koji ima Bluetooth®

  Bluetooth® Hi-Fi adapter radi s telefonima i tabletima koji imaju funkciju Bluetooth®. Jednostavno uključite Bluetooth®, povežite Hi-Fi adapter te glazbu s pametnog telefona ili tableta reproducirajte na Hi-Fi uređaju.

 • Plug and play za jednostavnu uporabu

  Bluetooth® Hi-Fi adapter povezuje se s omiljenim Hi-Fi uređajem. Jednostavno ga priključite u RCA ili priključak od 3,5 mm i spremni ste za reprodukciju glazbe s pametnog telefona ili tableta na Hi-Fi uređaju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: