Radio sa satom

  Radio sa satom

  Uživajte u tisućama besplatnih internetskih radijskih stanica

  Philips AE8000 omogućava slušanje svjetskih radijskih stanica. Uz podršku za FM, DAB+ i internetski radio u elegantnom i klasičnom drvenom dizajnu, to je idealan radio koji ćete nositi uz sebe. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Radio sa satom

DAB+, FM digitalni prijemnik, Utikač za slušalice AE8000/10 Pronađi slične proizvode

Uživajte u tisućama besplatnih internetskih radijskih stanica

uz DAB+ i FM

 • Uživajte u internetskim radijskim stanicama koje odgovaraju vašem raspoloženju

  Uživajte u internetskim radijskim stanicama koje odgovaraju vašem raspoloženju

  Ogromna kolekcija besplatnih internetskih radijskih stanica osigurava beskrajnu količinu kvalitetne glazbe koja će odgovarati vašem raspoloženju.

 • Čist zvuk DAB+ radija, bez pucketanja

  Čist zvuk DAB+ radija, bez pucketanja

  Digitalni radio DAB+ (digitalno audio emitiranje) je, uz FM analogni prijenos, novi način emitiranja radija preko mreže zemaljskih odašiljača. Omogućava slušateljima više mogućnosti i informacija koje se prenose uz čist zvuk bez pucketanja. Tehnologija omogućava prijemniku da se uhvati najjačeg signala koji se može pronaći. S DAB+ digitalnim postajama nema frekvencija za memoriranje, a uređaji se podešavaju prema nazivima postaja, tako da nema vraćanja dok ste u pokretu.

 • Kompatibilan s DAB i FM za puni doživljaj radija

  Kompatibilan s DAB i FM za puni doživljaj radija

  Digitalni radio DAB (digitalno audio emitiranje) je, uz FM analogni prijenos, novi način emitiranja radija preko mreže zemaljskih odašiljača. Omogućava slušateljima više mogućnosti i informacija koje se prenose uz čist zvuk bez pucketanja. Tehnologija omogućava prijemniku da se uhvati najjačeg signala koji se može pronaći. S DAB digitalnim postajama nema frekvencija za memoriranje, a uređaji se podešavaju prema nazivima postaja, tako da nema vraćanja dok ste u pokretu.

 • Digitalno podešavanje 20 memorijskih mjesta pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje 20 memorijskih mjesta pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Ugrađeni zvučnik omogućava uživanje u glasnom slušanju radija

  Ugrađeni zvučnik omogućava uživanje u glasnom slušanju radija

  Zvučnik pruža dobru kvalitetu zvuka i veći užitak.

 • Brzo skeniranje DAB stanica pruža dodatnu praktičnost

  Brzo skeniranje DAB stanica pruža dodatnu praktičnost

  DAB (digitalno audio emitiranje) je, uz FM analogni prijenos, novi način emitiranja radija preko mreže zemaljskih odašiljača. Omogućava slušateljima više mogućnosti i informacija koje se prenose uz čist zvuk bez pucketanja. Tehnologija omogućava prijemniku da se uhvati najjačeg signala koji se može pronaći. S DAB digitalnim postajama nema frekvencija za memoriranje, a uređaji se podešavaju prema nazivima postaja, tako da nema vraćanja dok ste u pokretu.

 • Veliki zaslon za bolji pregled

  Veliki zaslon omogućava lak pregled sadržaja. To znači da lako možete pročitati vrijeme i alarm, čak i s veće udaljenosti. Idealan je za starije ili slabovidne osobe.

 • Ugrađena funkcija sata

  Ugrađeni sat precizno prikazuje vrijeme. Dodatnu praktičnost pruža prikaz sata koji se uključuje kada se radio isključi.

 • Priključak za stereo slušalice pruža bolji glazbeni užitak

  Priključite svoje slušalice u ovaj uređaj tvrtke Philips kako biste imali osobniji doživljaj slušanja kad god to poželite. Priključivanjem slušalica u uređaj možete uživati u omiljenoj glazbi uz odličan zvuk, bez ometanja drugih osoba.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: