Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

  Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android TV™

  Potaknite osjetila. Televizor serije 7600 tvrtke koristi inteligentne lokalne zone svjetline na zaslonu za duboke crne i sjajne boje koje iskaču iz zaslona. Uz HDR uživat ćete u doživljaju gledanja onako kako je to redatelj zamislio. Saznajte više

 • Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android TV™

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

7000 series Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

164 cm (65 inča), 4K Ultra HD LED televizor, Četverojezgreni, 16 GB, proširiv, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Pronađi slične proizvode

Serija 7601

Udruženje EISA proglasilo ga je najboljom kupnjom među europskim televizorima velikog zaslona za 2016. – 2017.

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android TV™

s tehnologijom Ambilight s 3 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim emitirajući izuzetno širok sjaj s tri strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja.

 • 4K Ultra HD je rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima četiri puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju Ultra Resolution Upscaling, moći ćete uživati u najboljoj mogućoj kvaliteti slike. Što je kvalitetniji originalni sadržaj, to će slika i rezolucija biti bolje. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, uglađenim prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Oslobodite snagu četverojezgrenog procesora i integriranog sustava Android

  Četverojezgreni procesor tvrtke Philips u kombinaciji sa snagom koju donosi Android pruža uzbudljiv doživljaj igranja. Sustav Android na televizoru omogućava vam navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na način koji je izuzetno brz, intuitivan i zabavan.

 • Nagrađivana tehnologija Micro Dimming Premium za vrhunski kontrast

  Nagrađivana tehnologija Micro Dimming Premium za vrhunski kontrast

  Tehnologija Micro Dimming Premium analizira sliku u 6400 različitih područja radi kontrole i optimizacije svakog zasebnog segmenta pozadinskog osvjetljenja Direct LED. To znači da ćete uživati u realističnoj slici s nevjerojatno dubokim crnim nijansama u kontrastu sa svijetlim bijelim nijansama.

 • High Dynamic Range oživljava sliku

  High Dynamic Range oživljava sliku

  High Dynamic Range (HDR; prošireni dinamički raspon) pruža potpuno drukčiji vizualni doživljaj. Uz znatno veću svjetlinu i neusporediv kontrast, zabavni sadržaji oživjet će vam pred očima. To je više od samo dubljih crnih nijansi i očaravajućih boja. To je punija paleta bogatih novih boja koje se ranije nisu mogle reproducirati. Pripremite se za vizualni doživljaj koji uzbuđuje vaša osjetila i nadahnjuje emocije kao nikada dosad.

 • Perfect Pixel Ultra HD za vrhunsku kvalitetu slike

  Perfect Pixel Ultra HD za vrhunsku kvalitetu slike

  Nastavljajući starim stazama popločanima nagradama za kvalitetu UHD slike, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Napredni softver za obradu slike naše tehnologije Perfect Pixel Ultra HD pretvaraju sliku u čistu 4K Ultra HD rezoluciju na zaslonu. Tako ćete uživati u najdubljim crnim i najsvjetlijim bijelim nijansama, najživopisnijim bojama i prirodnoj nijansi kože. Sve to oživljava u našoj najuglađenijoj, izuzetno oštroj slici svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Tehnologija Double Ring tvrtke Philips za bogat i snažan bas

  Tehnologija Double Ring tvrtke Philips za bogat i snažan bas

  Tehnologija Double Ring tvrtke Philips omogućava veće pomicanje jedinica zvučnika u niskotoncima – veće pomicanje osigurava snažniji zvuk! Tako ćete uživati u snažnom, bogatom basu čak i iz televizora tankog dizajna.

 • Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips prelaze granice tradicionalnog televizijskog programa kako bi vam stavile na raspolaganje veliku kolekciju filmova, televizijskih emisija, glazbe, aplikacija i igara na mreži. 16 GB proširive memorije znači da imate dovoljno prostora za pohranu svih omiljenih sadržaja i instaliranje još aplikacija.

 • Tanka aluminijska uska postolja za vrhunski, prozračan izgled

  Svakom je vrhunskom umjetničkom djelu potrebno vlastito postolje. A baš kao svako vrhunsko umjetničko djelo, Philips televizor također treba predstaviti na odgovarajući način. Naš dizajnerski tim ova je uska aluminijska postolja dizajnirao posebno za ovaj model, vjerno prateći njegovu prozračnost i tanak dizajn.

 • Čut ćete svaki detalj uz DTS Premium Sound

  Odlični zvučnici televizora zahtijevaju snažan procesor koji će očuvati čistoću originalnog zvuka. DTS Premium Suite dizajniran je za pružanje doživljaja koji korisnici već po navici očekuju od vrhunskog procesora: prožimajući surround s dubokim, bogatim basom i kristalno čistim dijalogom pri maksimalnim razinama glasnoće i bez promjene u glasnoći, rezanja signala ili izobličenja.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ponuda igara u oblaku ovisi o dobavljačima igara.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • MultiRoom klijent i poslužitelj podržavaju samo besplatne digitalne programe.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: