Cinema 21:9

LCD TV

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD TV

  Premijera svake večeri

  Oduševite se gledajući Blu-ray filmove ili HDTV na televizoru izuzetno širokog zaslona dijagonale 142 cm / 56". LCD televizor Cinema 21:9 tvrtke Philips ima izuzetno širok zaslon i pruža doživljaj gledanja poput onoga u kinu jer savršeno odgovara originalnom filmskom formatu 21:9 (2,39:1). Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Cinema 21:9 LCD TV

142 cm (56"), Full HD 1080p, digitalni televizor 56PFL9954H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Premijera svake večeri

uz filmski format 21:9 i Ambilight

 • Filmski omjer Cinema 21:9, bez crnih traka na vrhu/dnu

  Filmski omjer Cinema 21:9, bez crnih traka na vrhu/dnu

  Većina televizora ima omjer širine i visine 16:9 (ili 1,78:1) i rezoluciju 1080p Full HD. No skupi holivudski hitovi obično se snimaju u omjeru 2,39:1. Novi televizori Cinema 21:9 tvrtke Philips savršeno su usklađeni s originalnim filmskim formatom koji koriste redatelji uz format 21:9 (2,39:1). Dakle, bez obzira na to koji film gledate , sada ga možete gledati u njegovom originalnom omjeru i bez crnih traka.

 • Ambilight Spectra 3 za zapanjujuće iskustvo gledanja

  Ambilight Spectra 3 za zapanjujuće iskustvo gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips dodatno povećava zaslon, projiciranjem zrake svjetla sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom, na taj način stvarajući zapanjujuće iskustvo gledanja. Uz Ambilight Spectra 3 filmovi doista oživljavaju!

 • Perfect Pixel HD Engine za nenadmašivu oštrinu i jasnoću

  Perfect Pixel HD Engine za nenadmašivu oštrinu i jasnoću

  Iskusite nenadmašivu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju, čime se stvara prirodnija slika. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja sa superiornim kontrastom i uglađenog prirodnog kretanja, bez obzira na sadržaj koji gledate. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja - od multimedijskih do standardnih televizijskih sadržaja.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • Full HD LCD zaslon s rezolucijom od 2560 x 1080p

  Uživajte u izuzetnoj kvaliteti slike koju nude izvori pune visoke rezolucije kao što su HDTV ili Blu-ray na svom televizoru s tehnologijom Cinema 21:9. Jedinstveni zaslon filmskog formata ima rezoluciju od 2560x1080p, sukladno omjeru 21:9.

 • 200Hz Clear LCD*, brzina od 1 ms: superiorna jasnoća pokreta

  Uživajte u iznimnoj jasnoći pokreta. Philips 200Hz Clear LCD vrijeme odziva LCD televizora skraćuje na nevjerojatnu 1 ms, što znači da ćete i kod najbržih akcijskih scena biti očarani akcijom i nećete pratiti rastegnuti automobil po zaslonu.

 • Uživajte u bogatom izboru internetskih videozapisa sa servisa YouTube i drugih sadržaja

  Net TV donosi bogat izbor videosadržaja sa servisa YouTube i drugih web-mjesta za objavu videosadržaja. Videozapisi su skrojeni kako bi pristajali zaslonu televizora, što znači da se možete udobno smjestiti i uživati u internetskim videozapisima optimalne kvalitete.

 • Računalna DLNA mrežna veza omogućava gledanje videozapisa s računala

  Računalna DLNA mrežna veza omogućava gledanje videozapisa, pregled fotografija i slušanje glazbe s računala

 • MPEG4 HDTV prijem putem DVB-T i DVB kabelskog prijemnika*

  Full HD zaslon ima široki format i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. To je najveća rezolucija kod HD izvora, za najbolju moguću kvalitetu slike. HDTV omogućava prijem sadržaja zemaljske televizije visoke rezolucije putem ugrađenog prijemnika. Podržava DVB zemaljske i DVB kabelske signale za MPEG-2 i MPEG-4 formate. Dobit ćete izuzetno kvalitetnu sliku i zvuk bez dodatnog set-top box uređaja.

Prikaz svih specifikacija
 • 200Hz Clear LCD prikazuje 200 scena po sekundi, kombiniranjem napredne tehnologije 100Hz s pozadinskim osvjetljenjem sa skeniranjem pri radnom ciklusu od 50%.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama
 • DVB-C, podržano samo u određenim državama i kod odabranih davatelja usluga. Najnovije informacije nalaze se na pločici s oznakom televizora.
 • Net TV, dostupnost usluge ovisna je o državi i podliježe uvjetima korištenja.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: