Tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50puh6400_88/50puh6400_88_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android™

  Tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android

  Ultra HD televizor serije 6400 objedinjuje tehnologiju Pixel Plus Ultra HD, šesterojezgrenu obradu i snagu sustava Android te donosi uglađene radne značajke u prekrasnom uređaju. Tanke linije, elegantno otvoreno postolje i mnoštvo značajki upotpunjuju to iskustvo. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

6000 series Tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android™

126 cm (50"), 4K Ultra HD LED televizor, Dvojezgreni; 8 GB, mogućnost proširenja, DVB-T/C 50PUH6400/88 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android

s tehnologijom Pixel Plus Ultra HD

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima 4 puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju poboljšanja na Ultra rezoluciju, moći ćete uživati u poboljšanom prikazu slika bez obzira na originalni sadržaj. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, mekim, prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Natural Motion za uglađenu, a ipak oštru sliku

  Volite gledati filmove, ali zahtijevate najbolju moguću sliku. Natural Motion naša je tehnologija za poboljšanje pokreta koja uklanja efekte podrhtavanja, pružajući uglađenu sliku. Filmovi se snimaju pri ograničenoj brzini od 24 sličice u sekundi, što rezultira podrhtavanjem. Natural Motion udvostručuje broj sličica na 50 promjena pokreta u sekundi. Time se uklanja efekt podrhtavanja pa slika postaje uglađena i oštrija.

 • Micro Dimming Pro za nevjerojatan kontrast

  Micro Dimming Pro optimizira kontrast televizora na temelju uvjeta osvjetljenja u okruženju. Senzor osvjetljenja i posebni softver analiziraju sliku u 6400 različitih zona kako biste mogli uživati u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike te uistinu realističnom vizualnom doživljaju – danju ili noću.

 • Ultra Resolution pretvara bilo koji sadržaj u čisti Ultra HD

  Ultra Resolution pretvara bilo koji sadržaj u oštriju Ultra HD sliku na zaslonu. Napredno poboljšanje u kombinaciji s jedinstvenim algoritmima tvrtke Philips za iscrtavanje tankih linija poboljšava izgled originalnih piksela. Krajnji rezultat je vidljivo bolja definicija slike s finijim linijama i bogatijim, dubljim detaljima.

 • Dvojezgreni procesor i Android OS za snažne radne značajke

  Sustav Android na televizoru omogućava navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na izuzetno brz, intuitivan i zabavan način. Android oslobađa snagu našeg dvojezgrenog procesora, omogućavajući brzo i lako izvršavanje zadataka.

 • Google Cast: oslobodite puni potencijal svog Smart TV uređaja

  Google Cast: oslobodite puni potencijal svog Smart TV uređaja

  Upotrebom usluge Google Cast u kombinaciji s pametnim uređajem* iskoristite puni potencijal koji pruža Smart TV tvrtke Philips. Možete pretraživati web-mjesta, sadržaje i aplikacije te odabrati njihovo prikazivanje na televizoru pritiskom gumba. Najbolje od svega je što za vrijeme prikazivanja sadržaja na televizoru pametni uređaj možete nastaviti koristiti za druge radnje.

 • Zahvaljujući zakretnom postolju, u televizoru ćete moći uživati iz bilo kojeg kuta

  Televizor modernih, profinjenih linija zaslužuje postolje koje ga uzdiže iznad običnih. To je razlog zašto su dizajneri televizora tvrtke Philips osmislili ovo jedinstveno metalno postolje otvorenog dizajna koje se predivno uklapa u interijer, a istovremeno omogućava zakretanje televizora i podešavanje kuta gledanja!

 • Pixel Plus Ultra HD: upoznajte Ultra HD kvalitetu slike

  Iskusite 4K Ultra HD oštrinu tvrtke Philips. Philips Pixel Plus Ultra HD optimizira kvalitetu slike i omogućava reprodukciju uglađenih slika s nevjerojatnim detaljima i dubinom. Bilo da usmjeravate sadržaj na mreži ili gledate DVD, moći ćete uživati u oštrijoj 4K slici sa svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama, svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Google Play™: otvara vrata u svijet zabave

  Google Play™ nudi brojne kvalitetne igre za sve uzraste. Optimizirane za igranje na televizoru, izgledaju izvrsno i pravi ih je užitak igrati. Nema potrebe da životni prostor opteretite još jednom igraćom konzolom; univerzalno USB upravljanje igrama omogućava jednostavnu navigaciju i igranje.

Prikaz svih specifikacija
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: