Izuzetno tanki Full HD LED TV

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfk6300_12/48pfk6300_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki Full HD LED TV

  Izuzetno tanki Full HD LED TV

  Full HD televizor serije 6300 s tehnologijom Perfect Pixel HD pruža uglađen rad i oštru, čistu sliku koja je živopisna i realistična. Prirodni materijali, tanke linije i jedinstvene značajke kao što je Ambilight čine užitak gledanja još boljim. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

6000 series Izuzetno tanki Full HD LED TV

121 cm (48"), Full HD LED TV, DVB-T/C/S/S2 48PFK6300/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki Full HD LED TV

S tehnologijom Ambilight s 2 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim emitirajući izuzetno širok sjaj s dvije strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja.

 • Perfect Natural Motion za uglađenu, izuzetno oštru sliku

  Volite gledati filmove, ali zahtijevate najbolju moguću sliku. Perfect Natural Motion naša je nagrađivana tehnologija za poboljšavanje pokreta koja uklanja efekte podrhtavanja, pružajući vrhunski uglađenu sliku. Filmovi se snimaju pri brzini od 24 sličice u sekundi. PNM učetverostručuje broj sličica na 100 promjena pokreta u sekundi. Time se uklanja efekt podrhtavanja, kako biste mogli uživati u izoštrenom i uglađenom prikazu pokreta.

 • Micro Dimming optimizira kontrast televizora

  Micro Dimming optimizira kontrast televizora

  Zahvaljujući našem posebnom softveru koji analizira sliku u 6400 različitih zona i prilagođava je sukladno tome, uživat ćete u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike koja pruža doista realističan vizualni doživljaj.

 • Kutno postolje u sredini dočarava geometriju

  Odabrali smo profinjenu završnu obradu srebrne boje visokoga sjaja kao temelj svog kutnog postolja smještenog u sredinu i zatim smo ga uparili s izuzetno tankim kutnim vratom kako bismo kreirali dizajn televizora koji se predivno stapa s modernim interijerom.

 • Moderan dizajn upotpunjuje suvremene interijere

  Dizajniran sa suvremenim izgledom koji se uklapa u interijer. Vaš televizor trebao bi jednako lijepo izgledati isključen kao što izgleda uključen.

 • Super Resolution stvara bolju sliku – zonu po zonu

  Super Resolution poboljšava oštrinu i detalje cijele slike...zonu po zonu. Osim naprednih poboljšanja cijele slike, poboljšavaju se i detalji u lokalnim područjima i izvršava se analiza boje. Krajnji rezultat je živopisna, prirodna i realistična slika.

 • Perfect Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Nastavljajući starim stazama popločanima nagradama, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Tehnologija Perfect Pixel HD Engine tvrtke Philips pruža uglađenu sliku koja je izuzetno oštra. Od bogatijih, živopisnijih boja i prirodnijih nijansi kože do dubljih crnih i svjetlijih bijelih nijansi, svaki će detalj biti užitak za vaše oči.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: