Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfk5500_12/40pfk5500_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android™

  Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android

  Iskusite snagu sustava Android: tanki Full HD LED televizor serije 5500 tvrtke Philips s tehnologijom Pixel Plus HD. Izuzetno brza obrada olakšava kretanje kroz sučelje televizora. Uz profinjeni profil jednako dobro izgleda kao što i radi. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5500 series Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android™

102 cm (40"), Full HD LED TV, Dvojezgreni; 8 GB, mogućnost proširenja, DVB-T/C/S/S2 40PFK5500/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Tanki Full HD LED televizor sa sustavom Android

s tehnologijom Pixel Plus HD

 • Dvojezgreni procesor i Android OS za snažne radne značajke

  Sustav Android na televizoru omogućava navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na izuzetno brz, intuitivan i zabavan način. Android oslobađa snagu našeg dvojezgrenog procesora, omogućavajući brzo i lako izvršavanje zadataka.

 • Android: za brži, bogatiji i prilagođeniji doživljaj televizije

  Zahvaljujući sustavu Android na Smart TV televizoru, moći ćete uživati u brzom procesoru i sučelju jednostavnom za uporabu. Tako možete kontrolirati brojne sadržaje: Google Play™, Netflix, internetski preglednik i mnoge druge. Izbornikom se jednostavno upravlja, a pruža i izravne veze na omiljene stavke.

 • Izuzetno tanak okvir pruža veću sliku koju ćete voljeti

  Izuzetno tanak okvir pruža veću sliku koju ćete voljeti

  Standardni televizori imaju okvir koji obavija televizor poput okvira za fotografije. Naš izuzetno tanki okvir moderan je i uzak pa ćete imati veću sliku u kojoj ćete moći uživati.

 • Micro Dimming optimizira kontrast televizora

  Micro Dimming optimizira kontrast televizora

  Zahvaljujući našem posebnom softveru koji analizira sliku u 6400 različitih zona i prilagođava je sukladno tome, uživat ćete u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike koja pruža doista realističan vizualni doživljaj.

 • 200Hz PMR za oštre slike pokreta

  200Hz PMR za oštre slike pokreta

  Perfect Motion Rate kombinira tehnologiju zaslona tvrtke Philips i napredne tehnike video-obrade radi poboljšanja kvalitete svakog kadra. Bilo da volite igre, brzu sportsku akciju ili akcijske filmove, iskusit ćete vrhunsku oštrinu i uglađene pokretne slike.

 • Google Cast: oslobodite puni potencijal svog Smart TV uređaja

  Google Cast: oslobodite puni potencijal svog Smart TV uređaja

  Upotrebom usluge Google Cast u kombinaciji s pametnim uređajem* iskoristite puni potencijal koji pruža Smart TV tvrtke Philips. Možete pretraživati web-mjesta, sadržaje i aplikacije te odabrati njihovo prikazivanje na televizoru pritiskom gumba. Najbolje od svega je što za vrijeme prikazivanja sadržaja na televizoru pametni uređaj možete nastaviti koristiti za druge radnje.

 • Otvoreni dizajn postolja pruža dojam da televizor lagano lebdi u zraku

  Televizor modernih, profinjenih linija zaslužuje postolje koje ga uzdiže iznad običnih. To je razlog zašto su dizajneri televizora tvrtke Philips osmislili ovo jedinstveno postolje otvorenog dizajna koje se predivno uklapa u interijer.

 • Pixel Plus HD za predivne slike koje ćete obožavati

  Philips Pixel Plus HD Engine optimizira kvalitetu slike i omogućava reprodukciju čiste slike predivnog kontrasta. Bilo da usmjeravate sadržaj na mreži ili gledate DVD, moći ćete uživati u oštrijoj slici sa svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama.

 • Google Play™: otvara vrata u svijet zabave

  Google Play™ nudi brojne kvalitetne igre za sve uzraste. Optimizirane za igranje na televizoru, izgledaju izvrsno i pravi ih je užitak igrati. Nema potrebe da životni prostor opteretite još jednom igraćom konzolom; univerzalno USB upravljanje igrama omogućava jednostavnu navigaciju i igranje.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: