4K UHD LCD sa značajkom PowerSensor

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272p7vptkeb_00/272p7vptkeb_00_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  4K UHD LCD sa značajkom PowerSensor

  Čista slika i učinkovit rad

  UltraClear 4K UHD i IPS tehnologija s milijardu boja zajedno omogućuju ključne detalje kod značajnih poslova. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance 4K UHD LCD sa značajkom PowerSensor

P Line, 68, 6 cm (27"), 4K UHD (3840 x 2160) 272P7VPTKEB/00 Pronađi slične proizvode

Čista slika i učinkovit rad

to je čista briljantnost

 • UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucija za preciznost

  UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucija za preciznost

  Ovi najnoviji monitori tvrtke Philips koriste ploče odličnih radnih značajki za pružanje UltraClear slike 4K UHD (3840 x 2160) rezolucije. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD rješenja, koristite aplikacije za 3D grafiku ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, monitori tvrtke Philips oživjet će vaše slike i grafike.

 • 1,074 milijardi boja za uglađene gradacije boja i detalje

  1,074 milijardi boja za uglađene gradacije boja i detalje

  10-bitni zaslon pruža bogatu dubinu boja uz 1,074 milijardi boja i 12-bitnu internu obradu za reprodukciju uglađenih, prirodnih boja bez vidljivih gradacija i gubitka nekih nijansi.

 • Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

  Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

  IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

 • Stapa se s prostorom zahvaljujući uskom okviru od ruba do ruba

  Stapa se s prostorom zahvaljujući uskom okviru od ruba do ruba

  Novi zasloni tvrtke Philips imaju iznimno uske rubove koji osiguravaju minimalnu neiskorištenu površinu i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne primjene; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

 • LowBlue Mode za privlačnu produktivnost

  LowBlue Mode za privlačnu produktivnost

  Istraživanja su pokazala da, jednako kao što ultraljubičasto zračenje može oštetiti oči, kratkovalno plavo svjetlo LED zaslona može uzrokovati oštećenje očiju i s vremenom utjecati na vid. Razvijena za očuvanje zdravlja, postavka LowBlue Mode tvrtke Philips koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkovalnog plavog svjetla.

 • Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free

  Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free

  Uslijed načina kontrole svjetline kod zaslona s LED pozadinskim osvjetljenje, neki korisnici iskusit će treperenje zaslona koje uzrokuje umor očiju. Tehnologija Flicker-free tvrtke Philips primjenjuje novo rješenje za regulaciju svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

 • Web-kamera iskače kada je trebate; spremite je kada je ne trebate

  Web-kamera iskače kada je trebate; spremite je kada je ne trebate

  Web-kamere su odlične za povezivanje s drugima i surađivanje na važnom projektu. No ponekad ne želite da vam web-kamera stoji na stolu. Naš genijalni novi dizajn skočne web-kamere omogućava iskakanje kamere kada je vrijeme za sastanak i njezino uredno spremanje kada je ne koristite.

 • PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%

  PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%

  PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora

 • Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju

  U monitor je ugrađen par vrlo kvalitetnih stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

 • DisplayPort izlaz za povezivanje dodatnih zaslona

  DisplayPort izlaz omogućava vam povezivanje više zaslona visoke rezolucije samo jednim kabelom koji povezuje prvi zaslon s računalom. Uz mogućnost lančanog povezivanja više zaslona moći ćete organizirati urednu radnu površinu bez neurednih kabela koji se protežu posvuda.

 • SmartConnect s DisplayPort, HDMI i VGA priključcima

  Ovi zasloni tvrtke Philips opremljeni su raznim priključcima, kao što su VGA, Display Port, univerzalni HDMI priključak, koji vam omogućavaju uživanje u nekomprimiranim video i audio sadržajima visoke rezolucije. Novi priključci DisplayPort i HDMI 2.0 sada omogućuju punu rezoluciju 4K pri 60Hz za uglađene vizualne prikaze. USB priključci osiguravaju prijenos podataka velike brzine i mogućnosti globalnog povezivanja. Bez obzira na izvor koji koristite, možete biti sigurni da će ovaj zaslon tvrtke Philips vaše ulaganje učiniti spremnim za budućnost!

Prikaz svih specifikacija
 • Ovaj monitor tvrtke Philips ima MHL certifikat. Međutim, u slučaju da se vaš MHL uređaj ispravno ne poveže ili ne radi, provjerite odjeljak s čestim pitanjima za MHL uređaj ili se obratite izravno dobavljaču. Pravila proizvođača uređaja možda nalažu kupnju posebnog MHL kabela ili adaptera njihove robne marke kako bi se osigurao odgovarajući rad
 • Zahtijeva opcionalni MHL certificiran mobilni uređaj i MHL kabel (nije u kompletu). Kompatibilnost provjerite kod dobavljača MHL uređaja.
 • Stanje pripravnosti/isključivanje uštede energije za ErP nije primjenjivo za funkciju MHL punjenja
 • Cijeli popis proizvoda koji podržavaju MHL možete pronaći na web-stranici www.mhlconsortiun.org
 • Riječ/zaštitni znak "IPS" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.
 • Brzo punjenje uz BC 1.2 standard
 • Vrijednost vremena odziva jednaka vremenu za SmartResponse

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: