LCD monitor s USB-C priključkom

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/258b6queb_00/258b6queb_00_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  LCD monitor s USB-C priključkom

  Pojednostavite svoje veze

  Jednostavna USB-C veza i kristalno čiste IPS slike. B line monitor tvrtke Philips s USB-C priključkom omogućava jednostavno povezivanje prijenosnog računala jednim kabelom, za brz prijenos podataka i videozapisa na kristalno čist QHD IPS zaslon, ali i punjenje prijenosnog računala. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor s USB-C priključkom

B Line, 25 inča (63, 4 cm), Quad HD (2560 x 1440) 258B6QUEB/00 Pronađi slične proizvode

Pojednostavite svoje veze

uz revolucionarni USB-C

 • Svi vaši priključci povezani jednim USB-C kabelom

  Svi vaši priključci povezani jednim USB-C kabelom

  Novi USB 3.1 Type-C kabel s tankim simetričnim priključkom omogućava jednostavno povezivanje jednim kabelom. USB 3.1 donosi najveće brzine, 20 puta veće od onih standarda USB 2.0, omogućavajući prebacivanje 4K filma za manje od 60 s. Jednostavno povežite sve periferne uređaje s monitorom kao priključnom stanicom; jednim kabelom možete povezati i prijenosno računalo, ali i video izlaz visoke rezolucije iz računala u monitor. Osim toga, USB-C podržava i napajanje te punjenje baterije prijenosnog računala iz monitora, uklanjajući potrebu za dodanim naponskim kabelima. Svi priključci koji su vam potrebni, na jednom jednostavnom kabelu.

 • Stapa se s prostorom zahvaljujući uskom okviru od ruba do ruba

  Stapa se s prostorom zahvaljujući uskom okviru od ruba do ruba

  Novi zasloni tvrtke Philips imaju iznimno uske rubove koji osiguravaju minimalnu neiskorištenu površinu i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne primjene; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

 • SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

 • Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

  Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

  IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

 • Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free

  Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free

  Uslijed načina kontrole svjetline kod zaslona s LED pozadinskim osvjetljenje, neki korisnici iskusit će treperenje zaslona koje uzrokuje umor očiju. Tehnologija Flicker-free tvrtke Philips primjenjuje novo rješenje za regulaciju svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

 • SmartImage za jednostavnu optimizaciju postavki slike

  SmartImage za jednostavnu optimizaciju postavki slike

  SmartImage je ekskluzivna vrhunska tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja prikazanog na zaslonu i pruža optimizirane radne značajke zaslona. Korisniku prilagođeno sučelje omogućava odabir raznih načina rada kao što su Office (ured), Photo (fotografija), Movie (film), Game (igre), Economy (ekonomičnost) i slično, u skladu s primjenom. Na temelju odabira, SmartImage dinamično optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Način rada Economy omogućava značajnu uštedu. Sve u stvarnom vremenu pritiskom jedne tipke!

 • Crystalclear Quad HD slika s 2560 x 1440 piksela

  Ovi najnoviji zasloni tvrtke Philips pružaju Crystalclear, Quad HD sliku s 2560 x 1440 ili 2560 x 1080 piksela. Koristeći prednosti ploča odličnih radnih značajki s gusto raspoređenim pikselima, koje omogućavaju širokopojasni izvori kao što su Displayport, HDMI, Dual link DVI, ovi novi zasloni oživjet će vaše slike i grafike. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja, koristite aplikacije za 3D grafiku ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, zasloni tvrtke Philips osigurat će vam Crystalclear sliku.

 • Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju

  U monitor je ugrađen par vrlo kvalitetnih stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

Prikaz svih specifikacija
 • Riječ/zaštitni znak "IPS" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.
 • Vrijednost vremena odziva jednaka vremenu za SmartResponse
 • Brzo punjenje uz BC 1.2 standard
 • Prijenosno računalo, tipkovnica i miš prikazani su samo kao ilustracija i ne isporučuju se s proizvodom.
 • Uređaj mora imati podršku za USB-C sa standardom DP Alt Mode kako bi podržavao prijenos USB-C videozapisa
 • Punjenje prijenosnog računala ovisi o proizvođaču prijenosnog računala

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: