LCD monitor

  LCD monitor

  Odlična Full HD zabava

  Upoznajte odlične radne značajke Full HD zaslona tvrtke Philips s digitalnim TV tunerom. HDMI ulaz, USB AV reprodukcija i snažan zvuk čine ga odličnim izborom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor

23, 6 inča / 60 cm, Zaslon pune HD rezolucije 241TE5LB/00 Pronađi slične proizvode

Odlična Full HD zabava

s DTV tunerom

 • Full HD LCD zaslon s rezolucijom 1920 x 1080 piksela

  Full HD LCD zaslon s rezolucijom 1920 x 1080 piksela

  Full HD zaslon ima široki format i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. To je najveća rezolucija kod HD izvora, za najbolju moguću kvalitetu slike. U potpunosti je kompatibilan s budućim verzijama jer podržava signale 1080p iz svih izvora, uključujući najnovije kao što su Blu-ray i napredne HD igraće konzole. Obrada signala znatno je unaprijeđena kako bi podržavala ovu mnogo višu kvalitetu signala i rezoluciju. Stvara briljantne slike s progresivnim skeniranjem bez podrhtavanja, vrhunske svjetline i boja.

 • SmartContrast 20 000 000:1 za nevjerojatne, bogate crne nijanse

  SmartContrast 20 000 000:1 za nevjerojatne, bogate crne nijanse

  Želite ravni LCD zaslon s najvišim kontrastom i najživopisnijom slikom. Napredna tehnologija obrade video signala tvrtke Philips u kombinaciji s jedinstvenom tehnologijom ekstremnog zatamnjenja i pojačavanja pozadinskog osvjetljenja rezultira živopisnom slikom. SmartContrast povećava kontrast, uz iznimnu razinu crne boje i precizan prikaz tamnih nijansi i boja. Stvara jasnu, realističnu sliku visokog kontrasta i živih boja.

 • SmartPicture za optimizirane značajke zaslona

  SmartPicture za optimizirane značajke zaslona

  SmartPicture je ekskluzivna vrhunska tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja prikazanog na zaslonu i pruža optimizirane radne značajke zaslona. Korisniku prilagođeno sučelje omogućava odabir raznih načina rada kao što su Office (ured), Image (slika), Entertainment (zabava), Economy (ekonomičnost) i slično, u skladu s primjenom. Na temelju odabira, SmartPicture dinamično optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Način rada Economy omogućava značajnu uštedu. Sve u stvarnom vremenu pritiskom jedne tipke!

 • Podrška za HDMI osigurava Full HD zabavu

  Podrška za HDMI osigurava Full HD zabavu

  Uređaj s podrškom za HDMI ima sav potreban hardver za prihvaćanje HDMI (High-Definition Multimedia Interface – multimedijsko sučelje visoke rezolucije) ulaznih signala. HDMI kabel omogućava reprodukciju vrlo kvalitetnih digitalnih video i audio signala koji se zajedno prenose jednim kabelom s računala ili bilo kojeg AV izvora (set-top box uređaja, DVD reproduktora, A/V prijemnika i kamkordera).

 • LED tehnologija za prirodne boje

  Bijele LED diode uređaji su čvrstog stanja koji brže postižu punu, dosljednu svjetlinu, čime se štedi vrijeme pokretanja. LED diode ne sadrže živu pa se mogu ekološki reciklirati i odložiti. LED diode omogućavaju bolju kontrolu prigušivanja LCD pozadinskog osvjetljenja, što rezultira izuzetno visokim omjerom kontrasta. Osim toga, omogućavaju vrhunsku reprodukciju boja zahvaljujući dosljednoj svjetlini cijelim zaslonom.

 • Ugrađeni digitalni TV prijemnik za gledanje televizijskog programa na monitoru računala

  Digitalni televizijski prijemnik ugrađen u monitor omogućava prijem i prikaz vrlo kvalitetnih TV signala iz raznih izvora.

 • Izravna reprodukcija videozapisa, fotografija i MP3 datoteka putem USB veze

  USB priključak omogućava pristup jpeg fotografijama, MP3 glazbi i datotekama s videozapisima na većini USB memorijskih uređaja (USB uređaj za pohranu). Priključite USB uređaj u utor na bočnoj strani monitora i pristupajte multimedijskim sadržajima pomoću jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu. Sada možete pregledati svoje videozapise, fotografije i glazbu.

 • SmartSound bira savršen način rada za radne značajke zvuka

  SmartSound omogućava odabir raznih načina rada, kao što su Movie (film), Games (igre), Music (glazba) itd., automatski aktivirajući prethodno određene frekvencije radi poboljšanja zvuka sukladno funkciji

 • HDMI i EasyLink

  HDMI je jedan kabel koji prenosi i signale slike i zvuka s uređaja na monitor, što znači da ste pošteđeni neurednih kabela. Prenosi nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za monitor. Uživajte u vrlo kvalitetnoj slici i zvuku bez napora i neurednih kabela.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: