1

Inspirativni recepti i zdravstveni savjeti nadohvat ruke

Preuzmite odmah sve recepte za sokove i smoothije koji će vas nadahnuti, kao i zdrastvene savjete koji će vam se naći nadohvat ruke

aplikacija s receptima za zdrava pića

Dobro došli u aplikaciju Zdravi napitci tvrtke Philips koju vam pruža globalni predvodnik za zdravlje i osobnu dobrobit usredotočen na poboljšanje života ljudi kroz smislene inovacije.


Uz svoje blendere, sokovnike i ovu aplikaciju pomoći ćemo vam da usvojite zdrave navike. Nadamo se da ćemo vam pomoći da povećate unos vitamina i drugih ključnih nutrijenata iz svježeg voća i povrća kroz zdrave i ukusne sokove i smoothije.

Zdrava pića

Zdravi sokovi i smoothiji

 

Upoznajte novi svijet svježih, zdravih i jednostavnih sokova i smoothija. Od nutricionističkih informacija o vašim omiljenim zdravim pićima do pojedinosti o njihovim prednostima za zdravlje, od jednokratnih recepata do punih tjednih programa na temelju vaših osobnih ciljeva. Sada imate sve te mogućnosti na jednom mjestu, uvijek dostupne.

Izazovi sa sokovnicima

Zadajte si izazov

 

Naši zdravi napitci osmišljeni su da vam pomognu da postignete osobne zdravstvene ciljeve. Vrlo jednostavno možete izabrati specifičan program recepata kako biste poboljšali zdravlje na temelju svojih potreba (npr. program za detoksikaciju ili dobar san). Možete čak i pozvati prijatelje i obitelj u aplikaciju Zdravi napitci tvrtke Philips kako bi vas podržali u ovom izazovu.

Izazovi sa sokovnicima

Praćenje uz Apple Health

 

Pratite dnevni unos kroz integraciju s aplikacijom Apple Health. Pružit će vam informacije o načinu dnevnog praćenja unosa nutrijenata i pripreme najboljeg soka u svrhu postizanja željenog rezultata.

Zdrava pića

Pametna kupnja

 

Naš pametni popis za kupnju pomoći će vam u planiranju rasporeda za sokove i smoothije, tako da nikada nećete propustiti sok. Lako možete izraditi vlastiti popis za kupnju tako da odaberete svoj sok i dodate sve sastojke na popis za kupnju te počnete planirati tjednu pripremu sokova.

Zdrava pića

Preuzmite odmah i svi inspirativni recepti i zdravstveni savjeti naći će vam se nadohvat ruke

 

Od informacija o nutrijentima u omiljenim zdravim pićima do detalja o njihovim zdrastvenim prednostima; sada sve na jednom mjestu.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.