Aplikacija Philips Headphones

  Za iOS i Android


  Aplikacija Philips Headphones omogućuje vam potpuno iskoristiti potencijal slušalica. Možete pristupiti svim značajkama koje će vam omogućiti najbolji doživljaj zvuka s mobilnog uređaja.

  Preuzmite aplikaciju:

  Slušalice L4 fidelio povezane s aplikacijom Philips Headphones

  Bolje iskoristite slušalice

  Značajke aplikacije

  Kliknite za više

  Prilagođavanje načina rada za kontrolu buke koje možete odabrati na slušalicama

  Omogućuje postavljanje mjerača vremena za isključivanje slušalica.

  Zvuk se pauzira kad senzor prepozna da ste slušalice odmaknuli od ušiju. Zvuk se nastavlja kad senzor prepozna da ste slušalice vratili na uši.

  Bez obzira na to što slušate, prilagodite zvuk kako želite! Četiri prethodno podešene postavke omogućuju vam odabir zvuka slušalica na temelju onoga što slušate.

  Postignite doživljaj gotovo poput onoga u stvarnom vremenu uz minimalno kašnjenje tijekom igranja igri i reprodukcije videozapisa. Imajte na umu da udaljenost prijema može biti smanjena.

  Omogućuje vam da čujete vlastiti glas tijekom poziva

  Ako želite razgovarati, slušati objave ili čuti zvukove s ulice, uključite otvoreni način rada na slušalicama ili u aplikaciji. U aplikaciji možete odrediti koliko će buke slušalice propuštati.

  Pružaju podatke o broju modela, MAC adresi i statusu ažuriranja softvera. Ovaj odjeljak možete upotrijebiti za ažuriranje softvera slušalica.

  Nema više pretraživanja na stranicama za podršku — aplikacija vas izravno usmjerava na odgovarajući korisnički priručnik za vaše slušalice! Imat ćete trenutni pristup savjetima za rješavanje problema te općim preporukama i zabranama za upotrebu slušalica.

  Jesu li moje slušalice kompatibilne?


  Aplikacija Philips Headphones kompatibilna je s većinom naših novijih slušalica. Dostupna je na 23 jezika, uključujući nizozemski, hrvatski, engleski, francuski, španjolski, ruski, arapski, hebrejski, korejski, japanski i mandarinski.

  Česta pitanja, ikona

  Odgovori na vaša pitanja

  Kako Philips slušalice mogu povezati s aplikacijom Philips Headphones?


  Uključite Bluetooth na telefonu. U izborniku Bluetooth na telefonu odaberite svoje slušalice. Nakon što povežete slušalice automatski će se uspostaviti veza s aplikacijom.

  Koji su najčešći problemi s povezivanjem u sustavu iOS?


  Bluetooth u sustavu iOS ima tri stanja: potpuno omogućen, djelomično omogućen i isključen. Važno je pobrinuti se da veza Bluetooth na telefonu bude potpuno omogućena kako bi se slušalice mogle pravilno upariti i povezati.

  Osim toga, tijekom dodavanja aplikacije ona će zatražiti dopuštenje za upotrebu aplikacije putem veze Bluetooth. Važno je odabrati „OK”. Ako odaberete „Don’t allow” (Nemoj dopustiti), ista skočna poruka ponovo će se prikazati poslije. Tek nakon što odaberete „OK” moći ćete nastaviti s upotrebom aplikacije.".

  Na kraju, važno je ne mijenjati zadani naziv modela slušalica u postavkama uređaja jer u suprotnom automatsko prepoznavanje slušalica u aplikaciji neće funkcionirati. Ako automatsko prepoznavanje ne funkcionira, trebat ćete ručno odabrati model svojih slušalica u aplikaciji kako bi se osigurao savršen rad.

  Koji su najčešći problemi s povezivanjem u sustavu Android?

   

  Tijekom dodavanja aplikacije ona će zatražiti dopuštenje povezivanja sa slušalicama. Važno je odabrati „Allow” (Dopusti). U starijim verzijama sustava Android (<12) mogu se zatražiti dopuštenja za lokaciju i spremanje. Ta su dopuštenja nužna za pravilno funkcioniranje aplikacije.

  Jesu li moje slušalice kompatibilne s aplikacijom Philips Headphones?

   

  Na popisu u nastavku provjerite jesu li vaše slušalice kompatibilne s aplikacijom:

  Philips support is here, contact

  Trebate podršku za starije modele

  Pomozite mi pronaći broj
  Pronalaženje broja proizvoda
  Gdje mogu pronaći broj svog proizvoda?

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.