VisaPure Advanced

Aparat za čišćenje lica za uporabu kod kuće

  VisaPure Advanced

  Aparat za čišćenje lica za uporabu kod kuće

  Otkrijte meku, revitaliziranu i osvježenu kožu

  Uživajte u kozmetičkom tretmanu lica kod kuće u 3 koraka uz prilagođen program čišćenja i njege koji odgovara potrebama osjetljive kože. Nježno čišćenje za meku kožu bez iritacije te opuštajuća i zdrava masaža za lice i oči koja pruža revitalizaciju i osvježenje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

VisaPure Advanced Aparat za čišćenje lica za uporabu kod kuće

Prilagođena tehnologija DualMotion, Za osjetljivu kožu, masažu i oči, 3 glave, torbica, etui za spremanje, 2 postavke intenziteta SC5363/10 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Otkrijte meku, revitaliziranu i osvježenu kožu

Idealno za osjetljivu kožu koja se lako nadraži

 • Korak 1: nježno čišćenje kože

  Korak 1: nježno čišćenje kože

  VisaPure Advanced sa svojom inteligentnom četkom za osjetljivu kožu na nježan način čisti kožu kako bi ona ostala meka i sjajna. 32.000 izuzetno tankih vlakana dizajnirano je za doživljaj nježnog čišćenja. Zahvaljujući NFC čipu u glavi četke, četka se može programirati s nižim razinama rotacije, vibracije i trajanja koje su prilagođene vašoj osjetljivoj koži. Uživajte u prednostima prilagođene glave četke u skladu s vašim potrebama i razinama intenziteta koje odgovaraju vašoj koži.

 • Korak 2: revitalizirajuća masaža

  Korak 2: revitalizirajuća masaža

  Glava za revitalizirajuću masažu pruža osvježavajuću i opuštajuću masažu. Time se opuštaju mali mišići lica pa se postiže revitalizirajući doživljaj. Postiže ono što ruke ne mogu. Imat ćete osjećaj nježnog lupkanja prstima 750 puta koje vam masira kožu. Osim opuštajućih efekata, masaža ima mnoge prednosti za kožu. Potiče protok krvi, što kožu opskrbljuje kisikom i nutrijentima radi znatnog poboljšanja zdravlja i sjaja osjetljive kože.

 • Korak 3: Fresh Eyes

  Korak 3: Fresh Eyes

  Namjenski program DualMotion za osvježavanje očiju pruža 120 nano-vibracija u sekundi, radi postizanja nježne, revitalizirajuće masaže područja oko očiju. Posebno je osmišljen da bude nježan prema tankoj i osjetljivoj koži oko očiju. Program za osvježavanje očiju kratki je program od 20 sekundi pa ga možete uklopiti u svakodnevnu jutarnju rutinu!

 • Inteligentna glava četke za osjetljivu kožu s NFC čipom

  Inteligentna glava četke za osjetljivu kožu s NFC čipom

  Inteligentna glava četke za osjetljivu kožu ima NFC čip. Zahvaljujući njemu četka ima namjenski program za osjetljivu kožu koji obuhvaća 10 % manju brzinu rotacije, 25 % manje vibracija i 20 % kraće trajanje, radi pružanja još nježnijeg tretmana. Zahvaljujući namjenskim postavkama za U i T zone, možete biti sigurni da imate idealnu rutinu čišćenja osjetljive kože. Rezultat: bolje čišćenje od čišćenja rukama, a ipak jednako nježno. Uživajte u prednostima glave četke prilagođene vašim potrebama, uz razine intenziteta koje odgovaraju vašoj osjetljivoj, nježnoj koži.

 • Prilagođena tehnologija DualMotion s naprednim prepoznavanjem glave

  Prilagođena tehnologija DualMotion s naprednim prepoznavanjem glave

  VisaPure Advanced ima prilagođenu tehnologiju DualMotion. Svaka glava priložena uz VisaPure imat će utvrđene razine rotacije i vibracije. Drška i nastavci imaju inovativni NFC čip koji omogućava napredno prepoznavanje glave. To znači da drška trenutačno prepoznaje određenu glavu kada se postavi na nju. Na taj način možete uživati u namjenskim programima prilagođene tehnologije DualMotion za različite prednosti njege kože.

 • Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Čišćenje aparatom VisaPure omogućava uklanjanje veće količine ostataka od šminke, mrtvih stanica kože i beživotnog izgleda. Zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja koža će bolje apsorbirati vaše omiljene proizvode za njegu kože kao što su kreme, serumi i esencije.

 • Osjećaj nježnog lupkanja prstima 750 puta u minuti

  Osjećaj nježnog lupkanja prstima 750 puta u minuti

  Zahvaljujući elegantnom i funkcionalnom dizajnu glave s pet inovativnih malih kugli, imat ćete osjećaj nježnog lupkanja prstima 750 puta u minuti. Program za revitalizirajuću masažu traje 3 minute, a u masaži lica možete uživati nekoliko puta tjedno.

 • Razvijeno u suradnji sa stručnjacima za japansku masažu

  Razvijeno u suradnji sa stručnjacima za japansku masažu

  Glava za revitalizirajuću masažu razvijena je u suradnji sa stručnjacima za japansku masažu lica. Namjenski program DualMotion nadahnut je svjetski priznatim tehnikama masaže. Tehnika masaže petrisaža poznata je diljem svijeta po tome da pruža dubinsku masažu koja potiče cirkulaciju krvi i opušta mišiće te ostavlja kožu sjajnom i revitaliziranom.

 • Program za nježnu masažu sa 120 nano-vibracija u sekundi

  Program za nježnu masažu sa 120 nano-vibracija u sekundi

  Prilagođeni program DualMotion za glavu Fresh Eyes emitira 120 nano-vibracija u sekundi, radi postizanja nježne, ugodne i osvježavajuće masaže područja oko očiju. Posebno je osmišljen da bude nježan prema tankoj i osjetljivoj koži oko očiju. Program Fresh Eyes kratki je program od samo 30 sekundi pa ga možete uklopiti u svakodnevnu jutarnju rutinu!

 • Razvijeno u suradnji s dermatolozima

  U razvojnoj fazi inteligentne četke za osjetljivu kožu sudjelovali su azijski i europski dermatolozi kako bi se vodilo računa o tome da se u potpunosti uzmu u obzir potrebe osjetljive kože sklone iritaciji.

 • Osvježava umorne oči ujutro

  Glava Fresh Eyes napravljena je od posebnog hladnog materijala i ima vrhunski keramički premaz pa osvježava umorne oči ujutro.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: